- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- Konu Sahibi cardelenss
Abuuuu bu bizim heriff ten kötü çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok değişik iyi alışmışsın insanın siniri bozulur.Anası koskoca kadın kalk oğlum karının yanına yat ayıp değil mi gibi şeyler söylemesi lazım.Bence eşin sızsa bile kaldır yatağınıza götür eşini aranıza soğukluk girer valla.Açık açık söyle canım bir kadın olarak hakkın eşini gece yatarken yanında istemek.Korkuyorum de bi şey uydur alıştırma daha fazla...Bendeki konu trajikomedi benim eşimin ailesi kışın köyden gelir bizde ve diğer eltilerimde kalırlar buraya kadar iyi hoş ama benim kocam şuan ki durum gbi anası babası gelince onların yattığı odada yatıyor sizce ne yapmalıyım allah aşkına
Emziriyormuymuş annesi bu yaşta adamı?
Emziriyormuymuş annesi bu yaşta adamı?
Lütfen genelleme yapmayın. Bende karadenizliyim. Ahır ömrümde böyle saçmalık duymadım.Valla bu yüzden karadenizliyle evlenmedim. Anladım ki giresunlusun. İşin zor canım. Emin ol seninle dalga geçmezler küçümsemezler çünkü bu onlar için normal... alış bacım... helede giresunlusa hiç te laf anlatmaya çalışma...
Ya canim bi sezonda sen al cocuklarini gitsene ya, bu kis da benim anacigimin koynunda yatasim var dersin.Bendeki konu trajikomedi benim eşimin ailesi kışın köyden gelir bizde ve diğer eltilerimde kalırlar buraya kadar iyi hoş ama benim kocam şuan ki durum gbi anası babası gelince onların yattığı odada yatıyor sizce ne yapmalıyım allah aşkına
Canim oyle biseyin garantisi mi var kadin 3-5 yil daha bu duruma tahammul edeyim desin? Benim babannem de dedem de 100 u gordu...Annesi 67 yaşındaymış bi ayağı toprakta diğeri ölüme bakıyor kaç yıl yaşıcağımız belli değil ama kadın ölümün kıyısında.. Yarın öteki gün Rahmetli olunca annesi eşin sana kalacak belkide bıkıcaksın eşinden.. Eşini görmemezlikten gel Takma kafana.....