Ölürmüsün öldürürmüsün

Biz kayinvalideme gittigimizde kv kesin bir gece bizimle birlikte yatar :KK70:
Esim illaki uyumak istiyo anasiyla bi gececik beni de birakip gitmek istemiyor zorla getiriyo annesini.
Ilk ikisinde kv rahat edemedi 1 saat yatti gitti. Sonradan o da alisti duruma :KK70:
Ben de anneme gittigimde yatarim yani. Hatta evlendikten sonra bile ana baba yaninda yatmisligim var :)

Milletce biseylerin b.kunu cikartmasak olmuyor iste yaninda yatmak nedir ya bunun ozlemeyle alakasi oldugunu sanmiyorum,uyuyosun zaten yaninda yatinca noluyor ..
Ben bekarken bile annemle uyumuyordum , gunduzler çuvala mı girdide gecesi kaldı bir tek
Buna özleme demeyin arkadaşlar bu bildiğin eksik karakter ,hala buyuyememiş ..

Benim eşimde annesine bu şekildeydi , yine annesiyle sarılıp koklaşırken birgün dayanamadım aah yeter ama dedim :))
Sonra da şunları söyledim kayınvalideme ; anlıyorum oğlun bu seviyorsun ama ben artık aldım onu , artık senin değil benim o , kıskankıyorum gözümün önünde bu hallerinizi.
O da bana dedi ki beni şimdi anlamazsın ileride anne olunca anlayacaksın , şimdi düşün oğlun senden uzağa gitmiş ve haftada bir görüyorsun , sen de oğlunu öpüp koklamak bağrına basmak istemez misin dedi , o dedikleri de bana yetti , haklı gerçekten , bende olsam oğluma öyle olurdum dedim içimden . :)

Benim eşimde annesine bu şekildeydi , yine annesiyle sarılıp koklaşırken birgün dayanamadım aah yeter ama dedim :))
Sonra da şunları söyledim kayınvalideme ; anlıyorum oğlun bu seviyorsun ama ben artık aldım onu , artık senin değil benim o , kıskankıyorum gözümün önünde bu hallerinizi.
O da bana dedi ki beni şimdi anlamazsın ileride anne olunca anlayacaksın , şimdi düşün oğlun senden uzağa gitmiş ve haftada bir görüyorsun , sen de oğlunu öpüp koklamak bağrına basmak istemez misin dedi , o dedikleri de bana yetti , haklı gerçekten , bende olsam oğluma öyle olurdum dedim içimden . :)

Sarilmaktan bahseden yok burda..
Ayrica ,"senin degil benim oldu ,ben aldim vs " bunlar nebicim ifadeler konuşman bile itici kim kimi aliyor ya .. -.- bu konuyla senin dediginin alakası yok

Özlemek öpüp koklamak anlarımda ayni yatakta yatmakta nedir arkadaşşş
Benim eşim ben dururken gidip anasının koynunda yatacak haaa ayyy düşünemiyorum bile

Sarilmaktan bahseden yok burda..
Ayrica ,"senin degil benim oldu ,ben aldim vs " bunlar nebicim ifadeler konuşman bile itici kim kimi aliyor ya .. -.- bu konuyla senin dediginin alakası yok

Konu sahibesine yaşadığım bir olay ile empati yapmasını tavsiye etmeye çalışıyorum. Bu konuda seninle aynı şeyi düşünmedim diye beni iticilikle suçlayamazsın. Herkesin fikri görüşü kendine.

Konu sahibesine yaşadığım bir olay ile empati yapmasını tavsiye etmeye çalışıyorum. Bu konuda seninle aynı şeyi düşünmedim diye beni iticilikle suçlayamazsın. Herkesin fikri görüşü kendine.

Hic empati yapilacak bir boyutu yok senin konunla bu konunun ,kimse annesi kocasina yaklaşmasin sarilmasin,sevmesin demiyor burda, olay bambaska ..sen kavrayamamissin sadece
Ayrica benimle ayni seyi dusunmedigin icin itici bulmadim ,bulmam

"benim oldu,ben aldim " olan tarzinizi itici buldum

Insan bu mal degil, şahsi eşyanda degil .. yil olmus bilmem kac laflara bak :KK70:

Hic empati yapilacak bir boyutu yok kimse annesi kocasina yaklaşmasin sarilmasin,sevmesin demiyor burda olay bambaska ..sen kavrayamamissin sadece
Ayrica benimle ayni seyi dusunmedigin icin itici bulmadim

"benimoldu,ben aldim " olan tarzinizi itici buldum

Insan bu mal degil şahsi eşyanda degil .. yil olmus bilmem kac laflara bak :KK70:

Yıl olmuş bilmem kaç ben de 158 yaşındayım zaten.

O cümleler elbette ki ciddi cümleler değil , kocamın tapusunu üstüme almadım , nikahına girdim neticede . Araya gülücük koymadım diye ciddi olarak algılamanda bir ilginç .

Neyse amaaaan .

Yıl olmuş bilmem kaç ben de 158 yaşındayım zaten.

O cümleler elbette ki ciddi cümleler değil , kocamın tapusunu üstüme almadım , nikahına girdim neticede . Araya gülücük koymadım diye ciddi olarak algılamanda bir ilginç .

Neyse amaaaan .

Kimse muneccim degil ,doğru algilanmak istiyorsan ona göre yazarsin forum burası neticede

Kimse muneccim degil ,doğru algilanmak istiyorsan ona göre yazarsin forum burası neticede

Algı göreceli bir kavram tabii , siz de haklısınız. Benim yazarken düşünebildiğim kadar siz okurken düşünememiş olabilirsiniz. Kusura bakmayın cidden.

Algı göreceli bir kavram tabii , sen de haklısın. Benim yazarken düşünebildiğim kadar sen okurken düşünememiş olabilirsin. Kusura bakma cidden.

Senin yazarken dusundugunu dusunememem normal cunku seni tanimiyorum etmiyorum tutup kesin boyle demek istemistir diyecek halim yok .. burda 40 yillik arkadaslarinla sohbet etmiyorsun, oyuzden her aklindan geceni herkes anlamak zorunda degil bunun icinde olabildigince acık ifade etmelisin kendini ki millet farklı algilamasın ya insan iliskilerin kıt yada forum adabini oğrenememissin

Senin yazarken dusundugunu dusunememem normal cunku seni tanimiyorum etmiyorum tutup kesin boyle demek istemistir diyecek halim yok .. burda 40 yillik arkadaslarinla sohbet etmiyorsun, oyuzden her aklindan geceni herkes anlamak zorunda degil bunun icinde olabildigince acık ifade etmelisin kendini ki millet farklı algilamasın ya insan iliskilerin kıt yada forum adabini oğrenememissin

Forum adabı mı :)) Senin bu foruma üye olduğun yıl ben başka büyük bir forumda yöneticilik yapıyordum.

Ben senden beni algılamanı beklemedim sen ısrarla benim yazdığımı algılamaya çalışıyorsun farkında mısın? Gerçekten kendini bu kadar zorlama.
Ben konu sahibesiyle muhattap oldum , ordan aradan sıyrılıp vay öyle vay böyle. Bırak da bana beni anlayamadığını o söylesin ? Nasıl fikir ?

Forum adabı mı :)) Senin bu foruma üye olduğun yıl ben başka büyük bir forumda yöneticilik yapıyordum.

Ben senden beni algılamanı beklemedim sen ısrarla benim yazdığımı algılamaya çalışıyorsun farkında mısın? Gerçekten kendini bu kadar zorlama.
Ben konu sahibesiyle muhattap oldum , ordan aradan sıyrılıp vay öyle vay böyle. Bırak da bana beni anlayamadığını o söylesin ? Nasıl fikir ?

O forum cökmustur :KK70:

Yalnız senin dediğin ve konu sahibinin derdi çok alakasız hani empati bile yapılamayacak kadar alakasız geldi bana. Sarılmak farklı birlikte uyumak farklı. birlikte uyuma ne yaa

nasıl güldüm :KK45::KK45::KK45:
benim 3 yaşındaki kızıma diyorum hasta oldugu zaman gel benimle yat diye
o bile ben yatagımda yatacagım diyor
senin kocan bi garipmiş
annesi ne işin var karının yanına git demiyormu acaba:KK51:

Çok ilginç ya:S
Eşin madem bukadar düşkündü evlenmeseydi...
Saçma ötesi birşey,,,,
Sen niye izin veriyorsun Yatırma, Onunla yatmak istediğini söyle falan...

X