- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Ölmek için bundan başka sebep bulamadınız mı ? Boşverin o çocuğu naparsa yapsın karşınıza başka birileri çıkar mutlaka çalışmasanız evde daha zor canınız sıkılır. Başka bir iş bulun iş çokÇok kez soru açtım burada ama artık gerçekten iyi hissetmiyorum.Sevdiğim çocuk askere gitti kafamı dağıtayım diye işe girdim.İşe girdikten sonra yaşamadığım zorbalık mobbing kalmadı.Sevdiğim çocuk 3 yıllık sevgilimdi askere gitti ayrıldı.Ailem bir yandan para kazandığım için işten çıkma diyor ama artık yoruldum.Bir iş yapamıyorsun denmesinden laf yemekten.Ve bu aralar herkesle aram bozuk sürekli ağlıyorum.Amcamıda kaybettikten sonra ne işe ne başka şeye odaklanıyorum.Gerçekten iyi hissetmiyorum para kazanmak iyi güzel ama sevdiğimi istiyorum 3 hafta sonra dönücek ama ben onsuzum.Abartıyorum belki bilmiyorum ama hala gelcek umudum var.İşe giderken ise ayaklarım hep geri geri gidiyor.Lütfen bana son kez bir yol gösterir misiniz sürekli soru açıp canınızı sıkmayacağım iyi günleriniz olsun
Fazla dramatiksin sen yaÇok kez soru açtım burada ama artık gerçekten iyi hissetmiyorum.Sevdiğim çocuk askere gitti kafamı dağıtayım diye işe girdim.İşe girdikten sonra yaşamadığım zorbalık mobbing kalmadı.Sevdiğim çocuk 3 yıllık sevgilimdi askere gitti ayrıldı.Ailem bir yandan para kazandığım için işten çıkma diyor ama artık yoruldum.Bir iş yapamıyorsun denmesinden laf yemekten.Ve bu aralar herkesle aram bozuk sürekli ağlıyorum.Amcamıda kaybettikten sonra ne işe ne başka şeye odaklanıyorum.Gerçekten iyi hissetmiyorum para kazanmak iyi güzel ama sevdiğimi istiyorum 3 hafta sonra dönücek ama ben onsuzum.Abartıyorum belki bilmiyorum ama hala gelcek umudum var.İşe giderken ise ayaklarım hep geri geri gidiyor.Lütfen bana son kez bir yol gösterir misiniz sürekli soru açıp canınızı sıkmayacağım iyi günleriniz olsun
Evet fazlasıyla abartıyorsun bundan bir yil sonra şu yazdıklarına pişman olacaksın heleki hayatına biri girmişseÇok kez soru açtım burada ama artık gerçekten iyi hissetmiyorum.Sevdiğim çocuk askere gitti kafamı dağıtayım diye işe girdim.İşe girdikten sonra yaşamadığım zorbalık mobbing kalmadı.Sevdiğim çocuk 3 yıllık sevgilimdi askere gitti ayrıldı.Ailem bir yandan para kazandığım için işten çıkma diyor ama artık yoruldum.Bir iş yapamıyorsun denmesinden laf yemekten.Ve bu aralar herkesle aram bozuk sürekli ağlıyorum.Amcamıda kaybettikten sonra ne işe ne başka şeye odaklanıyorum.Gerçekten iyi hissetmiyorum para kazanmak iyi güzel ama sevdiğimi istiyorum 3 hafta sonra dönücek ama ben onsuzum.Abartıyorum belki bilmiyorum ama hala gelcek umudum var.İşe giderken ise ayaklarım hep geri geri gidiyor.Lütfen bana son kez bir yol gösterir misiniz sürekli soru açıp canınızı sıkmayacağım iyi günleriniz olsun
Çok kez soru açtım burada ama artık gerçekten iyi hissetmiyorum.Sevdiğim çocuk askere gitti kafamı dağıtayım diye işe girdim.İşe girdikten sonra yaşamadığım zorbalık mobbing kalmadı.Sevdiğim çocuk 3 yıllık sevgilimdi askere gitti ayrıldı.Ailem bir yandan para kazandığım için işten çıkma diyor ama artık yoruldum.Bir iş yapamıyorsun denmesinden laf yemekten.Ve bu aralar herkesle aram bozuk sürekli ağlıyorum.Amcamıda kaybettikten sonra ne işe ne başka şeye odaklanıyorum.Gerçekten iyi hissetmiyorum para kazanmak iyi güzel ama sevdiğimi istiyorum 3 hafta sonra dönücek ama ben onsuzum.Abartıyorum belki bilmiyorum ama hala gelcek umudum var.İşe giderken ise ayaklarım hep geri geri gidiyor.Lütfen bana son kez bir yol gösterir misiniz sürekli soru açıp canınızı sıkmayacağım iyi günleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?