Olumsuz enerji yayan insandan korunma rehberi. 🤦

Dediklerinizde o kadar haklısınız ki... Bana kalsa kimseyi kabul etmem evime. Ben görüşmüyorum kadınla zaten. Annemi arıyor hep, konuda yazdığım üzere. Bizim samimiyetimiz yok öyle.
O yüzden bizimkiler hatrı çok takıyorlar kafalarına. Daha birden fazla kişi için "ayıptır, neden aramızı bozalım, senin gibi milletten kendimizi uzak mı tutalım" oluyor. Evet, mümkünse tutacaklar. Ben sınırını bilmeyen ve bu sınırsızlığın içinde hakkımda iyi de düşünmeyen insanlarla daha fazla görüşmeyi kabul etmem. Ama büyüklerimiz maalesef kendilerini düşünmüyorlar.

Canim kirilan kirilsin istemiyorsan soyle valla kmsenin hatrina katlanilan sey hicbir ise yaramiyor degmiyor kmse icin kendini uzmeye
Ha illa kirmak istemiyorum dersen de korona suan zaten gorusmesin kimse kimseyle ya ...

Babam hastayken zırt pırt akrabalar gelip saçma sapan konuşuyorlardı binada kovid li aile var dedim yinede geldiler ilğinç insanlar şimdi ki aklım olsa kovardım

Bu enerji düşüren insanlar olgusu, öyle birisine kanımız kaynar bir başkası ise antipatik gelir ya onun gibi basit bir şey değil. Bu enerji düşüren insanlar başka, Allahtan ki sayıları pek fazla değil o yüzden hiç rastlamamış olabilirsiniz, rastlasaydınız anlardınız. Bunlar sürekli olumsuzdur. Ağızlarından hiç olumlu bir cümle duyamazsınız. Sürekli şikayet ederler, hep yakınırlar, hep sorunları vardır ama başkasının sorunu yoktur, başkaların derdi basittir Onunsa derdi büyüktür, dünyada en dertli insan kendileridir. Gelir saatlerce dertleşme adı altında aynı konuyu evire çevire anlatır anlatır şikayet eder yakınır. Yardım etmek istersiniz ama ne söylerseniz söyleyin her ama her önerinize bir cevapları vardır "olmaz çünkü bla bla bla" şeklinde. Ağızlarından bir kere de olumlu bir şey çıkmaz, arada bir neşeli görünür, gülerler ama gülmesi de esprileri de hep kara mizahtır. Bunlar mutsuzluktan beslenirler mutsuzluğa bağımlıdır adeta. İnsanda çaresizlik duygusu uyandırırlar, suçluluk hissi de uyandırırlar, kendinizi ona karşı alttan alttan hep eksik hissedersiniz. Çünkü ne yaparsanız yapın ona iyi gelemiyorsunuz, O kişi yanınızdan ayrıldığında anlıyorsunuz bunu, çökmüş, bitmiş yorgun hissediyorsunuz. Aradığında telefonlarını açmak gelmiyor içinizden ama bunu bencillik gibi algılayıp suçlu hissediyorsunuz kendinizi. Genelde de çevreleri dardır, arkadaşsızlıktan yakınırlar hep, ve öyledir de. Onları tutup çıkaramazsınız onlar sizi dibe çekip onunla beraber diplerde kalmanızı isterler. Arkadaşlık anlayışları böyle, kendileri ile birlikte diplerde sürünecek arkadaş ararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…