Bir tütsü çubuğu almıştım, ama aroması nedir hiç bilmiyorum. Bulursam adaçayı tütsüsü, onu yakayım.Adaçayı tütsüsu ama en etkilisi bence o enerjinin komple eve girişini sağlamak . .
Yanı anneniz kaç yaşında kadındır yol Yordam bilir kibarca geri çevirmeyi vs..
Kuserse de sızın hayriniza olur?
Sizin görüşünüze saygı duyarım ve ben de birilerine iyi gelmiyor olabilirim, ama bunu duyarsam mesafe koyabilecek yapıya sahibim. Bu kadın eşiyle anlaşmazlık yaşar, annemi arar. Kaynanası buna laf söyler, annemi arar. Ama annemin çağrılarına asla zamanında dönmez. Gerekçesi "oğlumla ilgileniyorum". Geçen gün 10 defa art arda aramış kadını yahu. Yani benim arkadaşım olsa o telefonu yüzüne kapatmayı bilirim. Enerji konusunda geldiğimizde, birinin o anki ruh durumu benle annemi etkileyebiliyor kolayca. Ondan bu konuyu açmıştım.Yanlış anlamayın ama bana böyle şeyler acımasızca geliyor. Kadının ısrarla aramasını savunmuyorum tabi. Ama son zamanlarda bir akım başladı, enerji düşüren insanlardan uzak durun vs. deniyor. Enerji düşürmek nedir hiçbir zaman anlayamadım. Yani belki de siz başkasına gore enerji düşürüyorsunuzdur. Bu yüzden ortada hiçbir sebep yokken enerji düşürüyor deyip insanlarla iletişimi kesmeyi ben bencillik olarak görüyorum. Ha ama sizin durumunuzda kadın ısrarlı bir şekilde arıyormuş, bu başka bir durum. Ben sadece enerji düşürme mevzusu için konuştum. Sadece sizin için demiyorum tabi, dediğim gibi son zamanlarda böyle bir akım başladı, enerji düşürmek neyse.
İşin kötüsü, kadın doğum günümü hatırlıyorŞimdi covidden dolayı mesafe koymanın tam vakti valla.
Çok iyi oldu bu eve gidip gelmeme misafir kabul etmeme durumu. Keşke ömür boyu böyle yaşasak.
Sonrası içinde anneniz der dısarda kahve icelim evde bunalıyorum oturmak istemiyorum vs diye. Böyle böyle mesafe koyun.
ne kadar sanslisiniz enerjiyi emen insan tipinden bihabersiniz! inanin kiskandim sizi. demek etrafinizda oyle kimse yok. olsa muhakkak bu kavrami anlar hak verirdiniz. ben bunu yurtdisina evlenip gelince anladim. secerek arkadaslik kuruyoruz. iki ay gezmeye gidiyorum memlekete. insanlarin o halleri, onemsedikleri seyler, yaptiklari dedikodu muhabbet.. cok ilginc gelmeye basladi artik. icindeyken kaldirabiliyordum. simdi hayatimdan cikariyorum enerjimi somuren insanlari. soyle ornek vereyim; arkadas olsun, elti olsun gorumce veya baska bir komsu.. evinize gelip temiz mi pis mi bakiyorsa bakislariyla yiyorsa evinizi bu enerji emici bir hareket. bir daha o insan evinize gelsin istemiyorsunuz. gelecek olsa geriliyorsunuz evimin icini elestirecek diye. annemin komsusu kapiya limon istemeye gelir. gozleriyle mutfagi 30 sn icinde suzer elestirir. bakisiyla beden diliyle o kadar belli eder ki bunu. kapiya gelsin istemezsin. belki henuz sofradan kalktin ve bulasigi toplamamistin. hic kacari yok.. kadin seni yerin dibine sokar cikarir.. veya onun evine gitsen koltuktan kalktin diyelim daha popon havadayken arkandaki minderi yastigi duzeltmeye baslar kadin. kendi sana geldigi zaman bir caydanlik cayi icerken sen ona gidince cay demleyeyim mi diye sana sorar. nezaketen zahmet etme dersen demlemez. bunlar hep enerji emici durumlar.Yanlış anlamayın ama bana böyle şeyler acımasızca geliyor. Kadının ısrarla aramasını savunmuyorum tabi. Ama son zamanlarda bir akım başladı, enerji düşüren insanlardan uzak durun vs. deniyor. Enerji düşürmek nedir hiçbir zaman anlayamadım. Yani belki de siz başkasına gore enerji düşürüyorsunuzdur. Bu yüzden ortada hiçbir sebep yokken enerji düşürüyor deyip insanlarla iletişimi kesmeyi ben bencillik olarak görüyorum. Ha ama sizin durumunuzda kadın ısrarlı bir şekilde arıyormuş, bu başka bir durum. Ben sadece enerji düşürme mevzusu için konuştum. Sadece sizin için demiyorum tabi, dediğim gibi son zamanlarda böyle bir akım başladı, enerji düşürmek neyse.
Öyle bir şey sorulacak olursa, önceden cevap vermek babında yazmıştım.Tövbe yaw. Enerjiyi emiklediği dogrudur fakat muska falan nedir abartmayın ayrıca yasak sıtede muska vs yazmak
Ben sanmıyorum şahsi fikrimce. Hazır korona varken arayı açın bahaneyleÖyle bir şey sorulacak olursa, önceden cevap vermek babında yazmıştım.
ne kadar sanslisiniz enerjiyi emen insan tipinden bihabersiniz! inanin kiskandim sizi. demek etrafinizda oyle kimse yok. olsa muhakkak bu kavrami anlar hak verirdiniz. ben bunu yurtdisina evlenip gelince anladim. secerek arkadaslik kuruyoruz. iki ay gezmeye gidiyorum memlekete. insanlarin o halleri, onemsedikleri seyler, yaptiklari dedikodu muhabbet.. cok ilginc gelmeye basladi artik. icindeyken kaldirabiliyordum. simdi hayatimdan cikariyorum enerjimi somuren insanlari. soyle ornek vereyim; arkadas olsun, elti olsun gorumce veya baska bir komsu.. evinize gelip temiz mi pis mi bakiyorsa bakislariyla yiyorsa evinizi bu enerji emici bir hareket. bir daha o insan evinize gelsin istemiyorsunuz. gelecek olsa geriliyorsunuz evimin icini elestirecek diye. annemin komsusu kapiya limon istemeye gelir. gozleriyle mutfagi 30 sn icinde suzer elestirir. bakisiyla beden diliyle o kadar belli eder ki bunu. kapiya gelsin istemezsin. belki henuz sofradan kalktin ve bulasigi toplamamistin. hic kacari yok.. kadin seni yerin dibine sokar cikarir.. veya onun evine gitsen koltuktan kalktin diyelim daha popon havadayken arkandaki minderi yastigi duzeltmeye baslar kadin. kendi sana geldigi zaman bir caydanlik cayi icerken sen ona gidince cay demleyeyim mi diye sana sorar. nezaketen zahmet etme dersen demlemez. bunlar hep enerji emici durumlar.
Bakalım duruma göre. Bizimkiler "gelene gelme diyemeyiz, kabalık olur" diyorlar şimdi de. Kendileri bilir... Sonra gelip ağlayacaklar "bu böyle, hep geliyor" diye. Beni ilgilendirmez.Eve gelmek isteyen kim varsa covid temaslısıyız hasta olabiliriz gelmeyin diyoruz çık işe yarıyor
Çok teşekkür ederim.Var böyle bir sey enerji emmek, enerji uyumu. Yoksa birden karsimizdakine kanimizin kaynamasi, bazen hic isinmayisimiz neden olsun. Evlerinde enerjileri var misal kimi evler beni yorar. Kimi insan beni yorar.
Bende yoruyor olabiliri. Yoruyorsam uzak dursun o da
Adacayi tutsusune gerek yok. Kurumus adacayini al aktardan çiçek olarak yak al sana tütsü. Ayrica adacayi tutsusu kullanmana gerek yok.
Uzerlik tohumu olur. Sirkeli su olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?