- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
Dediklerinizde o kadar haklısınız ki... Bana kalsa kimseyi kabul etmem evime. Ben görüşmüyorum kadınla zaten. Annemi arıyor hep, konuda yazdığım üzere. Bizim samimiyetimiz yok öyle.Benim de böyle bir arkadaşım vardı, gecenin 1.30unda arardı, vır vır vır konuşur, konuştuğu şeyler de hep şikayet, hep yakınma, hiç bir öneriyi de beğenmezdi, öyle negatif biriydi, ertesi gün işe gideceğim erken kalkmam lazım diyordum "kalkarsın kalkarsın" diyordu ve devam ediyordu konuşmaya. Evi bir kaç apartman ötedeydi "ışığını gördüm" deyip geliyordu ya da arayıp çağırıyordu. "Şehirdışına çıkıyorum" diye yalan atıp evde elektriksiz oturduğumu bilirim. En nihayetinde bir gün küstü bana ve rahat ettim.
Şimdi evi sirke ile siliyorsunuz ve başka öneriniz var mı diye soruyorsunuz? Evet var, Çamaşır suyu ve antimik, virüsleri yok eder. Bu pandemi döneminde, Covid 19 vakaları tavan yapıp sürekli artarken bu kadın niye geliyor sizin evinize? Gelmesin kardeşim, görüşmeyin, küserse küssün. Hastenalerde yer bulunmuyor, İnsanlar entübe olabilmek için birisi ölsün de yoğun bakımda yatak açılsın diye bekliyor.
O yüzden bizimkiler hatrı çok takıyorlar kafalarına. Daha birden fazla kişi için "ayıptır, neden aramızı bozalım, senin gibi milletten kendimizi uzak mı tutalım" oluyor. Evet, mümkünse tutacaklar. Ben sınırını bilmeyen ve bu sınırsızlığın içinde hakkımda iyi de düşünmeyen insanlarla daha fazla görüşmeyi kabul etmem. Ama büyüklerimiz maalesef kendilerini düşünmüyorlar.