Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmiş canım. nişanlıma okudum iyi oldu :)
merhaba cnmmm
Günaydınlar,
Hayat darbeyi vurmaya devam ediyor.
üst üstte geliyor darbeler ayağa kalkmak zorlaşıyor ama kalkmak zorundayım.
Günaydınlar,
Hayat darbeyi vurmaya devam ediyor.
üst üstte geliyor darbeler ayağa kalkmak zorlaşıyor ama kalkmak zorundayım.
tatlım neler oldu?kalkmak zorundasın evet.lütfen aksini düşünme..insan doğası gereği her şeyi yaşar.unutur.ölümlere bile alışır.zamanla acısı yatışır..dua et ve güçlü ol..
bir askerin gücünü arkasında ki ordu belirler.bir askeri ordu kadar güçlü kılan,ordusunun arkasında olduğuna güvenidir.Yaratıcısının yanında olduğuna kesin olarak inanmayan, Yaratıcısının gücüne hangi hakla dayanabilir?üstelik O'ndan şüphe ettikten sonra sonra bana vermedi demeye hakkımız olabilir mi???
sağlıktan başka herşey yalan canım.
o yüzden taktığın her neyse çok içini sıkmaa.
İyi kalpli bir kadın; kör, sağır, dilsiz çocuklardan oluşan bir grubu sirke götürmüş.Dönüşte kör çocuklardan biri, duygularını şöyle açıklamış: - Birlikte gittiğimiz sağır çocuklara çok acıdım.sirk orkestrasının müziğini, aslanların kükremelerini, fillerin yürürken çıkardığı sesleri ve insanların alkışlarını duyamadılar onlar. İşte hayata pozitif bakmanın sırrı sanırım bu örnekte. Bakar mısınız kör çocuğun durumunu kimle kıyaslayarak halinden şikayet etmek yerine memnun kaldığına.
Ayakkabımız yok diye üzülürken, sokakta ayaksız insanlara rastlama ihtimaliniz olduğunu hatırımızdan çıkarmayalım!!
:) inşallah alınan eğitimler dahilinde sizde seminerler verirsiniz ve bizde sizi seve seve dinleriz:)
konusuna göre değişiyor aslında semınerlerde sorulan sorular
kımı doğru nefes alıyormuyum dıyor
kımı oğlumun/kızımın konsantrasyon sıkıntısı var diyor..
Ama olumlu dusunme ıle ılgılı ne soruyorlar diye soruyorsanız
en cok su soru
-ben çok kıtap okuyorum,bır o kadar semınerlere katılıyorum, senelerımı bu işe verdim dıyor ama hayatıma uygulamaya çalışıyorum ama olmuyor neden?
Bende kisisel gelisimle ilgili seminerlere katildim.
Nefes icin gezen diyorduk onu takip ediyorduk falan
Uygulamaya calistigim zaman gercekten ise yarayan yontemlerdi ozellikle ders calisirken yada ir seyi yaparke cok motive ediyordu beni
Ama birsure sonraoof onunlami ugrasacagim diye diye biraktim