Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve usulca fısıldadı zaman;
-Bana bırak...!
Hayır olsun ama içimde bir sıkıntıyla uyandım bugün...
sevda_55 bu naşlıkta hepimize desteğin gözardı edilemez,uzun zamandır takip ediyordum bgn yazmak kısmetmiş=)
bnde olumlu düşüncenin gücüne inanırım çok kitap okudum o konularda ama çok sıkıntım var şu konuda; ben normalde çok pozitif bir insanım çevreme karşıda, ama canım bişeye sıkılmışsa yada bişeye üzülmüşsem bir okadar da mutsuz oluyorum. olumlu dşünmem gerektiğini bildiğim halde yapamıyorum yokolsam kurtulsam diyorum kendi kendime.. normal zamanlarımda çok iyiyim kendimede çewremede hep olumlu düşünce yaymaya çalışırım yani depresif biri gibi anlaşılmayayım diye açıklıyorum.
şuaralar sıkıntılı dönemlerdeyim nasıl çıkabilirim bu işin içinden, sen mutsuzken nasıl toparlıyorsun kendini, asıl önemli olan mutsuzken bunları yapabilmek sanırım?[/QUO
hayatım öncelikle teşekkür ederim.çok sağol.neler yaptığımı merak etmişsin.ben hep hayatım boyunca,çok üzgün olduğum dönemlerde yada çok ağladığımda daha sonrasında çok mutlu olacağıma inandırdım kendimi.kimseye açamadığım dertlerimde Allah'a sığındım hep..zorlukların bana daha çok azim verdiğine inandım.üzüntü,sıkıntı elbette olacak olmaz değil ama bunların karşılığı güzel şeyler olacak.buna inandırırsan kendini kısa sürede toparlanacağına eminim.ama öyle laf olsun diye inanmak değil gerçekten inanmak.sabahları gözlerimi açar açmaz şükrederim uyanabildiğim için.sonra aklıma hiçbir olumsuzluk getirmemeye çalışırım.hep iyi ve güzel olanı düşünmeye gayret ederim.ama oldu ki bir aksilik çıktı.yıkılmam.bunu nasıl aşarım diye düşünmeye başlarım.hiç bir dert çaresiz değildir cnm.bugun seni üzen şey bir hafta sonra sana ne anlam ifade edecek.bir ay yada bir yıl sonra..düşün belki hatrına bile gelmeyecek..ben hayatta sevinilmesi ve üzülünmesi gereken şeyleri ayırt ederim.sevinçlerime üzüntü karıştırmam..sevinilecek bir olay varsa havalara uçacak kadar sevinirim.aklıma ya şöyle olursa ya böyle olursa bunları getirmem.ve üzüntüler benim üzüntülerim hastalık,ölüm sadece ve sadece bunlar için.bunlar için de rabbimden yardım idterim.sabır isterim şifa isterim.hayat kendimizi basit ve anlamsız şeylere üzmek için çok kısa.şeytan da tam bunu yapmak ister işte bize.ben onunla arkadaşlığımı çook uzun süre önce bitirdim.tanışmıyoruz kendisiyle..ve tatlım insan en çok kendi kendini üzer.en çok kendi kendini yıpratır.bunu yapma kendine.sen çok kıymetli ve değerlisin.hayat sana sunulan en güzel armağan.değerini anlamaya çalış..her hüzün arkasında bir mutluluk getirir.bunu unutma..
Eki Görüntüle 413171
Size çok önemli bir şey göstermek istiyorum, aynaya bakın...
sevda_55 çok çok teşekkür ederiim,Allah gönlüne göre versin herşeyi inş=) çok iyi birisin ne güzel, Allah hep iyi insanlarla karşılaştırın seni:)
yazdıklarında okadar haklısın ki aslında.. aklıma getiricem hep bu sözlerini inş güzel günleri hayal edicem hep, aslında eskiden hep öyle yapardım ama son zamanlarda yapamaz oldum yani mesela bişey oldu çok üzüldüm sinirlendim hadi iyi şeyler düşüneyim hayal kurayım deyince yüreğimdeki ağırlık bunu yapmama engel oluo, kaçıyorum hayalden bile.. inancım da çoktur ama sanırım şuara motivasyonumu kaybettim. ama toparlayacağım=) aslında ölümden başka herşeye çare var diye düşünmek bile umut dolduruo insanın içine.. herkes mutlu olsun inş=))