- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
- Konu Sahibi doruk14092011
-
selamm kızlar ben yokken baya kaynatmışsınız herkes nasıll sizi moralli görünce seviniyorum valla maşallah
ay bende 54 kiloyumm iyi mi sizce yoksa almalı mıyım?herkes al biraz diyo çok zayıf görünüyormuşum
canım boyun kaç bilmiyorum.ben 1.63 boydayım.vücudun kilo almaya elverişliyse bence alma.hamilelikte alman kolay oluyor.ben minyonum normalde ona rağmen 5 ayda 6 kilo almıştım.birden farketti.
slm canm.iyiyim.sen nasılsın.hoşgeldin bu arada.
canım ben o olayı geçmişte okudum.ama tam bilgim yok.sanırım hamile olup bebeğini dünyaya getirenlere hediye gönderilecek dimi.çorap v.s
ama netten tanıştığımız her insana isim soyad adres nasıl vereceksin.birde yazdığımız hiçbirşeyin silinmeyeceği bir ortamda.bana o kısmı çok mantıklı gelmiyor.
kızlar iyi geceler.benim koçişin işi varmış bilgisayarda tepemde bekliyor.:))))
aslım sen özeldende yaz ben gece tekrar girer cevap yazarım sana.
Allah a emanet olun.sizden ayrılasım gelmiyor.
hoşbulduk şekerim elhamdülillah ne kaynatıyosunuz ben de aranıza dahil oluyum
kızlar iyi geceler.benim koçişin işi varmış bilgisayarda tepemde bekliyor.:))))
aslım sen özeldende yaz ben gece tekrar girer cevap yazarım sana.
Allah a emanet olun.sizden ayrılasım gelmiyor.
deli cep tel diye bişey var kafa gitti senin hilal zaten isal olmuşum karnım ağrıyor çok
aşkolsun ablacım aha geldim işte
deli cep tel diye bişey var kafa gitti senin hilal zaten isal olmuşum karnım ağrıyor çok
cep telini nereden vereceksin.buradan yine.birde nette tanıştığın birine ad soyad adres bilgilerini verecekmin onu diom.cep telden msjla mı göndereceksin hediyeni.
o sana kalmış canım ben çok istedim hadi dedim vazgeçtim hadi dedim vazgeçtim biğün gittim daha evden adımımı attığım gibi ağlayarak gittim o yolu orda yatıyor öyle ben geldim dedim konuştum çok ağladım hiç toprağına elleşemediim sonra mezarlıktaki adam geldi görevli onun bebeğide benimkinin yanındaymış sana dedi ne desem kızarsın ama dedi çok şanşlısın yüzünü görmedin sevmedin dedi ben sevdim 2yaşında öldü dedi sonra etrafıma baktım birsürü bebek mezarı öfffffffffffffffffffeşime dedim e biz ölünce dedim nereye gömülcez yanında yer yok ((((dedim ay bilmiyorum sonra gittim bi kaç kere ağlamadım kabullendim ama bayramda çok kötü oldum bayramdan beride gitmedim özledim çok ama
hımmmmmmmm oda doğru hilal ben hiç öyle düşünmedim e sonuçta öğretmen yani benim arkadaşım e napıcaz şimdi
günaydın canım.nasılsın.gece 3 te yattım.şimdi işe gideceğim.uffffffffffffffff canım hiç istemiyor.hele çocukların sesini çekesim hiç yok.bu gün biter mi bilmem.
aslım ben hamileyim galiba.içimde öyle bir his var.yanılıyorum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?