ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

ay bende 54 kiloyumm iyi mi sizce yoksa almalı mıyım?herkes al biraz diyo çok zayıf görünüyormuşum

canım boyun kaç bilmiyorum.ben 1.63 boydayım.vücudun kilo almaya elverişliyse bence alma.hamilelikte alman kolay oluyor.ben minyonum normalde ona rağmen 5 ayda 6 kilo almıştım.birden farketti.

ay kuzey güneyi izliyorum bi yandan siz neler yapıyosunuz herşey yolundamı güzel haberlerinizi almak istiyorum

kızlar iyi geceler.benim koçişin işi varmış bilgisayarda tepemde bekliyor.:))))

aslım sen özeldende yaz ben gece tekrar girer cevap yazarım sana.

Allah a emanet olun.sizden ayrılasım gelmiyor.

deli cep tel diye bişey var kafa gitti senin hilal zaten isal olmuşum karnım ağrıyor çok

biz eşimle her pazar gidiyoruz ilk zamanlar daha kötüydüm ağlaya ağlaya gidip geliyordum bütün hislerim karışıyodu mezar taşına bön bön bakıyodum şaka gibi algılayamıyodum çok garip ve karışık duygulardı şimdi öyle olmuyo zamanla duygular değişiyo Allah onun da sabrını veriyo şu anda daha rahat gidiyorum sanki gözyaşlarım dondu taş olup kalbime yapışmış gibi acı bitmiyo ama şekil değiştiriyo.

mezarı suluyoruz taşlarını silip temizliyorum dua mı okuyorum yeni gelen arkadaşları oluyo onlara bakıp şaşırıyorum eskiden herşeyden bi haber yaşıyomuşuz bizim başımıza gelmeyince hiçbişeyin farkına varamıyomuşuz şimdi bakıyorum da bizimle birlikte bu acıyı yaşayan bir sürü ana baba var hepsi üzgün hepsinin bir yanı eksik ama hepsi inançlı isyan etmiyor sessizce acısını yaşıyor dışarıdan bakılınca hiç anlaşılmıyo...işte böyle

bazen işim oluyo malum pazar günü tek tatil günümüz ama yinede gitmezsem sanki onu önemsemediğimi düşünecekmiş gibi geliyo neticede hiçbir dünya işi oğluşumdan önemli olamaz o nedenle Allah ksımet ederse ömrümüzün sonuna kadar her pazar gitmeyi umuyoruz

hımmmmmmmm oda doğru hilal ben hiç öyle düşünmedim e sonuçta öğretmen yani benim arkadaşım e napıcaz şimdi

günaydın canım.nasılsın.gece 3 te yattım.şimdi işe gideceğim.uffffffffffffffff canım hiç istemiyor.hele çocukların sesini çekesim hiç yok.bu gün biter mi bilmem.

aslım ben hamileyim galiba.içimde öyle bir his var.yanılıyorum herhalde.

hadi bakalım hayırlısı bencedeama şu hastane işini hallat ya bu gecede yorgunluk yoktur inşallah :)))))))))))))))))))))))))))))dene bakalım hastalanana kadar sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…