• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

biz eşimle her pazar gidiyoruz ilk zamanlar daha kötüydüm ağlaya ağlaya gidip geliyordum bütün hislerim karışıyodu mezar taşına bön bön bakıyodum şaka gibi algılayamıyodum çok garip ve karışık duygulardı şimdi öyle olmuyo zamanla duygular değişiyo Allah onun da sabrını veriyo şu anda daha rahat gidiyorum sanki gözyaşlarım dondu taş olup kalbime yapışmış gibi acı bitmiyo ama şekil değiştiriyo.

mezarı suluyoruz taşlarını silip temizliyorum dua mı okuyorum yeni gelen arkadaşları oluyo onlara bakıp şaşırıyorum eskiden herşeyden bi haber yaşıyomuşuz bizim başımıza gelmeyince hiçbişeyin farkına varamıyomuşuz şimdi bakıyorum da bizimle birlikte bu acıyı yaşayan bir sürü ana baba var hepsi üzgün hepsinin bir yanı eksik ama hepsi inançlı isyan etmiyor sessizce acısını yaşıyor dışarıdan bakılınca hiç anlaşılmıyo...işte böyle

bazen işim oluyo malum pazar günü tek tatil günümüz ama yinede gitmezsem sanki onu önemsemediğimi düşünecekmiş gibi geliyo neticede hiçbir dünya işi oğluşumdan önemli olamaz o nedenle Allah ksımet ederse ömrümüzün sonuna kadar her pazar gitmeyi umuyoruz

:(((((((((((((((((((((((((

hadi bakalım hayırlısı bencede:49::49:ama şu hastane işini hallat ya bu gecede yorgunluk yoktur inşallah :)))))))))))))))))))))))))))))dene bakalım hastalanana kadar sonuç ne olacak

canım yorgununluk vardır herhalde.bilemiyorum da tabii.bir değişiklik olursa haber veririm.ya ne bilem dün gece çok hamileymişim gibi geldi.herkese bağırarak hamileyim diyesim geldi.çok mu hayal kurdum acaba.

yorucu bir gündü ama iyi geçti.

ya başka doktora gideyimmi bilemedim.ne yapsam acaba.ufff daralıyorum şu dr olayına.

canım yorgununluk vardır herhalde.bilemiyorum da tabii.bir değişiklik olursa haber veririm.ya ne bilem dün gece çok hamileymişim gibi geldi.herkese bağırarak hamileyim diyesim geldi.çok mu hayal kurdum acaba.

yorucu bir gündü ama iyi geçti.

ya başka doktora gideyimmi bilemedim.ne yapsam acaba.ufff daralıyorum şu dr olayına.

sen bilirsin canım doktor konusunda

sen bilirsin canım doktor konusunda

uff ya şimdi 2 tane hastane aradım.istediğim dr lar yok.:(((( yinede gitsemmi.lohosalığım bittikten sonra hiç dr görmedi.:((

sıkıntım var içimde.tuhaf bir his.

uff ağlamak istiyorum.

dün gece velimin biri doğum yaptı.bana bebek şekeri oluyor ya ondan getirmiş öğrencim.mavi.buzdolabına asılanlardan.

bende dağıtmak istiyorum aslım yaaa.....

uff ya şimdi 2 tane hastane aradım.istediğim dr lar yok.:(((( yinede gitsemmi.lohosalığım bittikten sonra hiç dr görmedi.:((

sıkıntım var içimde.tuhaf bir his.

uff ağlamak istiyorum.

dün gece velimin biri doğum yaptı.bana bebek şekeri oluyor ya ondan getirmiş öğrencim.mavi.buzdolabına asılanlardan.

bende dağıtmak istiyorum aslım yaaa.....

yani şeker dağıtmak istiyorum.oğlum sağlıklı olsa bizde alacaktık.:((((((((((

yaaaaaaaaaaaaaaa hilal yapma yaaaa bebek şekeri deme bana bende beğenememiştim bi türlü omu bumu diye bana bebek şekeri deme ağlatırsın beni şimdi benim kocacık baklava almış aaaaaaaaaaaaaaaa kız bebiş yapayımmı bu akşam nedir nasıl olsa 4 aya girdik:))))))))))))))))))))))))

aslı yaaa.uff yarın sabah erkenden kalkıp gideceğim dr.belki bu sefer randevu alabilirim.yaa özel hastane sıra bulamıyorum yada en az 1 saat beklemem gerekior.tükürecem.bir kez gidem bi daha gitmeyeceğim zaten.bu ne yaaa.adam iyiymiş diye herkes onda.hamileykende 1 saat bekliyordum.çekilecek çile değil.

aaaaaaaaaa baklava değilmiş:((((((( eklermiş
baklava kutusuna koyunca canım şaka şaka bebek falan olmaz yani:(((((((((((

kız ekleri görünce gömüldün unuttun bizi.:)))))

bende çok yedim bu gün.yerli malı haftasındayız.her gün bir sınıf yapıyor.öğretmenler odasınada getiriyorlar ye babam ye.:))))

kısır , mercimek köftesi , börek çeşitleri ,keke, meyve suyu , yaprak sarması...... ye yiyebildiğin kadar.

geldim ben evet alıcam akşama laptopu

ohhh.nihayet gece konuşabileceğiz.senin eşin nöbete kalıyor biz görüşemiyorduk:)))

sevindim.

canım birde eşim geldikten sonra epey ağladım.şu şeker muhabbetine.bir şeker yarım saat ağladım:((((
sonra yemek yedik.
şimdide başım çok ağrıyor.

benmi hiç bişey yapmadım yok canım daha gitmedim 1 saat sonra gidicem

bende doktor araştırıyorum canım.kocaeli üniversitesi tıp fakültesinde emr üzerine bir doktor buldum.ona mail yazıp randevu almaya çalışacağım.bakalım birşey çıkacak mı.çıkmazsa hastaneye giderim herhalde.adam bu su kesesinin erken yırtılması üzerine yazılar yazmış.

bende doktor araştırıyorum canım.kocaeli üniversitesi tıp fakültesinde emr üzerine bir doktor buldum.ona mail yazıp randevu almaya çalışacağım.bakalım birşey çıkacak mı.çıkmazsa hastaneye giderim herhalde.adam bu su kesesinin erken yırtılması üzerine yazılar yazmış.

hadi bakalım canımyaz bakalım hayırlısı hadi tam konun işte

Back