- Konu Sahibi doruk14092011
biz eşimle her pazar gidiyoruz ilk zamanlar daha kötüydüm ağlaya ağlaya gidip geliyordum bütün hislerim karışıyodu mezar taşına bön bön bakıyodum şaka gibi algılayamıyodum çok garip ve karışık duygulardı şimdi öyle olmuyo zamanla duygular değişiyo Allah onun da sabrını veriyo şu anda daha rahat gidiyorum sanki gözyaşlarım dondu taş olup kalbime yapışmış gibi acı bitmiyo ama şekil değiştiriyo.
mezarı suluyoruz taşlarını silip temizliyorum dua mı okuyorum yeni gelen arkadaşları oluyo onlara bakıp şaşırıyorum eskiden herşeyden bi haber yaşıyomuşuz bizim başımıza gelmeyince hiçbişeyin farkına varamıyomuşuz şimdi bakıyorum da bizimle birlikte bu acıyı yaşayan bir sürü ana baba var hepsi üzgün hepsinin bir yanı eksik ama hepsi inançlı isyan etmiyor sessizce acısını yaşıyor dışarıdan bakılınca hiç anlaşılmıyo...işte böyle
bazen işim oluyo malum pazar günü tek tatil günümüz ama yinede gitmezsem sanki onu önemsemediğimi düşünecekmiş gibi geliyo neticede hiçbir dünya işi oğluşumdan önemli olamaz o nedenle Allah ksımet ederse ömrümüzün sonuna kadar her pazar gitmeyi umuyoruz
((((((((((((((((((((((((