Allah hepinize sabırlar , sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile arkadaşlarımızın sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Bende 25 haftalık oğlumu karnımda kaybettim. Kan pıhtılaşması nedeniyle büyük ihtimalle doktorların söylediği bu. İğne kullanıyordum ama az gelmiş. Çok zor durumlar da yaşadım hamileyken 3 lü testte sorun çıktı, amniyosentezi istemedim Amerikaya gönderilen testi yaptırdım 2 defa sonuç alamadık ve Allah ne yazdıysa o olacak down sendromluysa da ben onu aldıramam dedim ve bilmeden hamileliğim devam etti. Miyomlar vardı rahmimde büyüme yaptı günlerce sancı çektim... Herşey iyi gidiyor düzene girdi tüm kötü günleri atlattık derken bebeğim melek oldu. Hiç bir sorun çıkmadı araştırmasında gayet sağlıklıydı. Sorun bende yani...3 ay 8 gün oldu. Şimdi biraz daha iyiyim. Günler geçtikçe biraz daha alışmaya başlıyor insan. Yeni kaybeden arkadaşlar için diyorum acınızı yaşayın ve kimseyi umursamayın. Ben hala unutmadım ama etrafımdaki herkes unuttu o yüzden kimse umrumda değil sizinde olmasın. Her günüm Allaha dua ederek geçiyor,her gün istiyorum ondan tekrar anne olmayı. Her gece hayal kuruyorum yatarken anne olmuşum tekrar , bebeğim yanımda ,eşim...huzurla uyumaya çalışıyorum gerçekten iyi geliyor deneyin. Güzel düşünün. 2,5 ay daha bekleyeceğim bir engel olmazsa sonra tekrar deneyeceğiz inşaallah. Umudunuzu kaybetmeyin , hala nefes alıyorsak , son nefese kadar umut edeceğiz. Yaşıyorsak hala herşey mümkündür. Rabbim merhamet ile muamele etsin bizlere...