- 18 Kasım 2014
- 235
- 95
- 35
- Konu Sahibi tugceeekck
Canim üzüldüm senin adina.ayrica sevindim insallah saglikla bebegini kucagina alirsin.s3n cok ara vermissin ama.bnada doktor 6 ay bekle dio beklicekmiyim onuda bilemiyorum.kanaman falan oluyomuydu peki ilk gebeliginde.?ayrica canim rahim acikligi nasil anlasilio muayeneyle mi anlasilio.gebelik ilerledikcemi belli oluyo.
teşekkür ederim, inşallah. doktorum 6 ay korun dediği için 6 ayı mecburen bekledim ama diğer 4 ayda istedim ama olmamıştı. doktorum ilaçlar vermişti ve klomen + çatlama iğnesini 1 kez kullandım o ayda tutmadı. dediğim gibi işim stresliydi. bu stresin de beni etkilediğini düşünüp çıktım ve o ay hiç ilaç da kullanmadım. o ay oldu yani benimki stresle alakalı bi durumdu. geçen gebeliğimde iki kez az bi kanama oldu.
rahim açıklığını hamilelikte anlayan dr da oluyo ama genelde anlaşılmıyormuş. bu şekilde bebeğini kaybeden çok kişi var ne yazık ki hamile kalmadan önce muayene olmak gerekiyo. hamileliğin de ilerleyen haftalarında anlaşılabiliyo o zaman hemen dikiş atılıyo ama tutmama ihtimali oluyo genelde. başta bilinip 12 - 16 haftalar arası atılmalı.