ÖLÜ DOĞUM YAPIP NE ZAMAN TEKRAR HAMILE KALABILDINIZ?

Canim üzüldüm senin adina.ayrica sevindim insallah saglikla bebegini kucagina alirsin.s3n cok ara vermissin ama.bnada doktor 6 ay bekle dio beklicekmiyim onuda bilemiyorum.kanaman falan oluyomuydu peki ilk gebeliginde.?ayrica canim rahim acikligi nasil anlasilio muayeneyle mi anlasilio.gebelik ilerledikcemi belli oluyo.

teşekkür ederim, inşallah. doktorum 6 ay korun dediği için 6 ayı mecburen bekledim ama diğer 4 ayda istedim ama olmamıştı. doktorum ilaçlar vermişti ve klomen + çatlama iğnesini 1 kez kullandım o ayda tutmadı. dediğim gibi işim stresliydi. bu stresin de beni etkilediğini düşünüp çıktım ve o ay hiç ilaç da kullanmadım. o ay oldu yani benimki stresle alakalı bi durumdu. geçen gebeliğimde iki kez az bi kanama oldu.

rahim açıklığını hamilelikte anlayan dr da oluyo ama genelde anlaşılmıyormuş. bu şekilde bebeğini kaybeden çok kişi var ne yazık ki :KK43: hamile kalmadan önce muayene olmak gerekiyo. hamileliğin de ilerleyen haftalarında anlaşılabiliyo o zaman hemen dikiş atılıyo ama tutmama ihtimali oluyo genelde. başta bilinip 12 - 16 haftalar arası atılmalı.

kızlar bende bi melek annesiyim 7 aralıkda çocugumu kaybettim 9 aylıktı hiç bir neden yokken gitti meleğim allahım daha cok sevmiş dmeekki şimdi 5 ay oldu dr haizran temmuz gibi başla dedi ama ben bu ay sonundan sonra düşünmek istiyorum..kısmet olursa allahım nzm takdir eder verirse çok zor bir durum allahım hepmizin acısını hafifletsin arkadaşlar...

kızlar bende bi melek annesiyim 7 aralıkda çocugumu kaybettim 9 aylıktı hiç bir neden yokken gitti meleğim allahım daha cok sevmiş dmeekki şimdi 5 ay oldu dr haizran temmuz gibi başla dedi ama ben bu ay sonundan sonra düşünmek istiyorum..kısmet olursa allahım nzm takdir eder verirse çok zor bir durum allahım hepmizin acısını hafifletsin arkadaşlar...
aminn....

Bende 24 Aralık'ta 24 haftalık doğum Yaptım 1 hafta Yaşadı bebeğim sonra cennete uğurladım 2. Adetimi gördüm muayenede oldum doktor hamilelik oluşursa 3. Ayında Rahime Dikiş atmalıyız dedi meleğimin Kardeşini dört gözle bekliyoruz dualarınıza ihtiyacımız var

Bende 24 Aralık'ta 24 haftalık doğum Yaptım 1 hafta Yaşadı bebeğim sonra cennete uğurladım 2. Adetimi gördüm muayenede oldum doktor hamilelik oluşursa 3. Ayında Rahime Dikiş atmalıyız dedi meleğimin Kardeşini dört gözle bekliyoruz dualarınıza ihtiyacımız var
inşallah kucağını alırsın cnm hayırlısından sağ salim

Rabbim yar ve yardımcın olsun.benimde 4 aralık doğum oldu.5 aralık kızım gitti.maalesef
4 aralık doğum
6 ocak
1 şubat
1 mart
29 mart adet tarihlerim doktor düzene girmiş dedi.çok şükür bakalım hemen gelir bekletmez bizi inşallah

bende bebegimn kıyafetlerini kaldıramadım içim el vermedi ablam ben görmeden topladı eşyalarını hepsi paketli duruyo genç odası almıştım ben kaldırmadım öylece boynu bükük duruyo kızım olcaktı süslü bir yatak almıştım hepsi kaldı artık bi dhaa ki sefer diyorum tez zamanda hayırlsıı olsun cnm..cümlemize

yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu bende 56 gun önce kızımı kaybettim 35 haftalıkken ölü dogum yaptım buyuk ihtimalle tansiyon yuzunden
ama doktor yeterli acıklama yapmadı. bende herseyini hazırlamıştım odası besigi kapı susu valizimiz bile hazırdı sanki erken dogacagını biliyormuş gibi
kaldıramadım esyalarını özledikçe acıp bakıyorum esyalarına çok zor bir durum
sezeryan la dogurdum doktor 3 ay sonra hamile kalabilirsin birşey olmaz dedi ama onu dinlemedim yeni bir doktor a gidiyorum o da genetik testler verdi yaptırıyorum tek tek eger rahim 3 aya kadar iyileşirse inşallah denicez
bir taraftan cok korkuyorum sizler gibi aynı seyleri yasamaktan bir taraftan da o mutlulugu yasamayı cok istiyorum tek hayalimdi anne olmak 2 sene olmadı sonra hiç ummadıgımız bir anda ögrendik sonu kötü bitti
rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın

Rabbim yar ve yardımcın olsun.benimde 4 aralık doğum oldu.5 aralık kızım gitti.maalesef
4 aralık doğum
6 ocak
1 şubat
1 mart
29 mart adet tarihlerim doktor düzene girmiş dedi.çok şükür bakalım hemen gelir bekletmez bizi inşallah
Inşallah zaten meleğimi 1 yıl beklemiştim inşallah Rabbim tesellisini çabuk gönderir

yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu bende 56 gun önce kızımı kaybettim 35 haftalıkken ölü dogum yaptım buyuk ihtimalle tansiyon yuzunden
ama doktor yeterli acıklama yapmadı. bende herseyini hazırlamıştım odası besigi kapı susu valizimiz bile hazırdı sanki erken dogacagını biliyormuş gibi
kaldıramadım esyalarını özledikçe acıp bakıyorum esyalarına çok zor bir durum
sezeryan la dogurdum doktor 3 ay sonra hamile kalabilirsin birşey olmaz dedi ama onu dinlemedim yeni bir doktor a gidiyorum o da genetik testler verdi yaptırıyorum tek tek eger rahim 3 aya kadar iyileşirse inşallah denicez
bir taraftan cok korkuyorum sizler gibi aynı seyleri yasamaktan bir taraftan da o mutlulugu yasamayı cok istiyorum tek hayalimdi anne olmak 2 sene olmadı sonra hiç ummadıgımız bir anda ögrendik sonu kötü bitti
rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın
allahım umudumuzu kaybetmesin inşallah amin..

Merhaba melek anneleri , aralık 2014 de ne çok kayıp olmuş, bende 15 aralıkta 36 haftalık oğluşumu kaybettim, bende ve bebeğimde herşey normaldi , kordon çok sıkı bişekilde burulmuştu ve kan akışını kesmişti , sezeryanla aldılar , 4 ay geçti.Bende hastanedeyken eşyalarını evden toplattım, herşeyi hazırdı kuzumun , hastanede hemen sütün gerilemesi için ilaç verdiler evdede 1 hafta kullandım.2 yıllık tedavim içinde 2 kez boş gebelik yaşamıştım , sonrasında adet düzensizliği ve yumurtlama tembelliği oluşmuştu, cyclo progynova , klomen ve çatlatma iğnesi eşliğinde 3. denememde hamile kalmıştım ama oğluşumun ömrü yetmedi anneciğine kavuşmaya.Çok zor günlerdi , bir an önce kendimi toplayıp hayata devam etmeliydim, şükrettim daha zor durumlar var.
Doktorum ilk adetinden sonra korunmana gerek yok demişti,zaten zor gebe kalıyorum , ilk 3 ayım geçti fakat halen regl olmamıştım , doktorum tekrar cyclo progynova verdi, çok şükür 29 martta ilk adetimi oldum, korunmuyoruz inşallah Allahım hayırlı zamanda melek oğluşuma hayırlı bi kardeş nasip eder.
Sizleri çok çok iyi anlıyorum, Allah ım hepimiz için herşeyin en hayırlısını nasip etsin.

X