Merhaba melek anneleri , aralık 2014 de ne çok kayıp olmuş, bende 15 aralıkta 36 haftalık oğluşumu kaybettim, bende ve bebeğimde herşey normaldi , kordon çok sıkı bişekilde burulmuştu ve kan akışını kesmişti , sezeryanla aldılar , 4 ay geçti.Bende hastanedeyken eşyalarını evden toplattım, herşeyi hazırdı kuzumun , hastanede hemen sütün gerilemesi için ilaç verdiler evdede 1 hafta kullandım.2 yıllık tedavim içinde 2 kez boş gebelik yaşamıştım , sonrasında adet düzensizliği ve yumurtlama tembelliği oluşmuştu, cyclo progynova , klomen ve çatlatma iğnesi eşliğinde 3. denememde hamile kalmıştım ama oğluşumun ömrü yetmedi anneciğine kavuşmaya.Çok zor günlerdi , bir an önce kendimi toplayıp hayata devam etmeliydim, şükrettim daha zor durumlar var.
Doktorum ilk adetinden sonra korunmana gerek yok demişti,zaten zor gebe kalıyorum , ilk 3 ayım geçti fakat halen regl olmamıştım , doktorum tekrar cyclo progynova verdi, çok şükür 29 martta ilk adetimi oldum, korunmuyoruz inşallah Allahım hayırlı zamanda melek oğluşuma hayırlı bi kardeş nasip eder.
Sizleri çok çok iyi anlıyorum, Allah ım hepimiz için herşeyin en hayırlısını nasip etsin.