Ölmüş anneye küfür eden koca darmadağın olmuş durumdayım

Ne güzel söyledikleriniz keşke imkanım olsa çalışsam ama çocuklarıma kim bakıcak
Ne yazık ki birikim yapacak parayıda vermiyor o yüzden bu dedikleriniz imkansız gibi görünüyor
Benim şuan ki yapabileceğim şey düzenimi bozmamak o gitçek

Evin borcu var diyorsunuz. Boşanma durumunda ev satılacak, borcu kapatılacak, kalan para paylaşılacak. Evde oturmaya devam etmeniz mümkün değil ki.

Nafaka artık evlilik süresince ödeniyormuş. Sallıyorum, 5 yıl evli kalan eşler için 1 yıl nafaka ödemesi gibi.

Nafaka artık evlilik süresince ödeniyormuş. Sallıyorum, 5 yıl evli kalan eşler için 1 yıl nafaka ödemesi gibi.

Çocuk varsa durum böyle değil. Zira ebeveynlikten boşanılmıyor. Çocuklara daima nafaka ödemek zorunda o hödük. Ancak boşanmalarda çocuğa bağlanan nafaka o kadar az oluyor ki, ne işine yarayacak.

6 sayfa boyunca aklımdan geçenleri yazmışsınız. Konu sahibi bunları dikkate al Öfke kontrolü olmayan adama höt zöt gidilmez. Boşanıcam donuna kadar alicam diye de davul-zurna çalınmaz. Akıllı mantıklı davran.

Çocuk varsa durum böyle değil. Zira ebeveynlikten boşanılmıyor. Çocuklara daima nafaka ödemek zorunda o hödük. Ancak boşanmalarda çocuğa bağlanan nafaka o kadar az oluyor ki, ne işine yarayacak.
Tahmini ne kadar bi nafaka bağlanıyor 2 çocuk için bilginiz var mı?Kendi üstüne şirket varsa atıyorum 15 bin de geliri varsa

Benim donuna kadar alıcam diye bir iddiam yok ki herşey çocuklarım için hatta onların eğitimi için onun şehrinde yaşamaya da devam edicem onları kimseye muhtaç etmesin benim derdim bu

Tahmini ne kadar bi nafaka bağlanıyor 2 çocuk için bilginiz var mı?Kendi üstüne şirket varsa atıyorum 15 bin de geliri varsa
Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama, net gelirinin yaklaşık 1/4 ü kadar diye biliyorum. Yaklaşık 3750 TL gibi.

Teşekkür ederim yorum için
Bu tek çocuk için olan miktar mı?
Çocuk için farklı olabilir, iştirak nafakası çocuğun hayat standartlarını aynı şekilde sürdürebilmesi için belirleniyor sanırım. Ya da bu söylediğim oranın içerisinde o da olabilir.

Çocuk için farklı olabilir, iştirak nafakası çocuğun hayat standartlarını aynı şekilde sürdürebilmesi için belirleniyor sanırım. Ya da bu söylediğim oranın içerisinde o da olabilir.
Bende dün biraz internetten araştırma yaptım çocuk başına 4/1 oran dediğiniz gibi ama hakimin insiyatifi ile yüzde 60 a kadar çıkabiliyormuş

Bende dün biraz internetten araştırma yaptım çocuk başına 4/1 oran dediğiniz gibi ama hakimin insiyatifi ile yüzde 60 a kadar çıkabiliyormuş
Çocuk başına 1/4 olması zor bir ihtimal, çünkü 4 çocuk olsa gelirin 4/4' ü yapar. %60' da çocuk sayısı ile orantılı olabilir diye düşünüyorum.

Benim donuna kadar alıcam diye bir iddiam yok ki herşey çocuklarım için hatta onların eğitimi için onun şehrinde yaşamaya da devam edicem onları kimseye muhtaç etmesin benim derdim bu
Ben sizi anladım. Sadece yapacaklarınızı açık açık söylemeyin diye öyle söyledim. Yoksa haklarınızı alın neden almayasınız. bu zamanda İki küçük çocuğa yetebilmek kolay mi. Babası da bir zahmet üstüne düşeni yapacak.

O şirket kesin hep zarar gösteriyordur ..genelde küçük şirket/işyeri sahipleri hep zarar gösteriyor ..çoğuda şirketin asıl sahibi değil imza yetkili çalışan /müdür vs.göstertiyor kendini .

Arkadaşımın eski eşi yüzde 90 a yakın ağır zihinsel engeli bulunan 10 yaşındaki oğlu için 900 tl nafaka veriyor .Adamın maaşı ne kadar bilmiyorum ama çocuğun bir haftalık masrafını bile karşılamıyor bu para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…