Ölmüş anneye küfür eden koca darmadağın olmuş durumdayım

Aminnn canım çok teşekkür ederim bende soğudum zaten hiç bir şekilde barışmayı düşünmem ama kötüde olamam neticede çocuklarım var çok düşkünler babalarına hem de aşırı büyük oğlum okulda küçük oğlum 2 yaşında sabah 10 fan beri babasıyla görüntülü konuşuyor yeni alabildim elinden telefonu yani ömür boyu muhattap olucaz bi şekilde

Ne yazık adam olup kimsesiz karısına, çocuklarının annesine daha da sıkı sarılacağına ettiği laflara bak. Offf.

iyice araştırıp kendinizi sağlama alıp basın tekmeyi. evin taksidi çok kalmadıysa bitmesini bekleyin. en kötü satar bölüşürsünüz

Size bu küfürleri edip hala oruç tutuyor. Kusura bakmayın ama iyi ben orucum diye asayım keseyim madem yerine getiremiyorsun tutma kimse oruçlu diye pohpohlanmak zorunda değil... Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı

Madem bu kadar açıkta kalacaksınız, bari peş peşe çocuk yapmasaydınız bu adama. Boşanmayacaksanız sinirlendirmeyin bari ne diyelim

Bir an önce kendi yolunu çizmeye bak bence, Allah kurtarsın canım.

insanların kırmızı çizgileri, hassas noktaları vardır
o yüzden şimdi dank etmiştir

peki çocuklar etkilenmesin diye SUSMAK zorunda kalmak. Aslında sinir krizi geçirmek işten bile değilken; sadece susmak zorunda kalmak? Hangisi doğru olan, bilmiyorum...

Kızlar yorumlarınız için dikkate alıp okuyup cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim aranızda bana kızanlar da oluyor tabiki ama ne diyim bende kendime kızıyorum.evet hassas noktalarım zayıf yanlarım var çocuklarım (iyi ki varlar onlar sayesinde çok güçlüyüm kimse boşanıcam diye evlenmiyor netice de hak verirsiniz )ailem(mekanları cennet olsun ) dili omlara kadar uzanan bi varlığa karşı tabi ki susup oturmadım bende saydı ağzıma geleni ama onun seviyesine inmeyerek…
Dediğim gibi ben hiç bir yere gitmiycem o gidicek yada gitmiyorsa bana Ankara da aynı imkanı sağlıycak bulunduğum ilde eğitim şartları daha kolay büyük oğlum özel okulda birinci sınıf kaydını bile 2 ay önce yaptırdık Ankara da bu kadar kolay diil özel okul onları düşünmem lazım…

öncelikle başınız sağ olsun. size verilebilecek en büyük tavsiye boşanmanız olur. şuan boşanamıyorsanız çocuklarınız reşit olana kadar ayrı yaşayıp sonrasında boşanabilirsiniz. ileriki süreçte size yaşattığı travmalara ek olarak çocuklarınıza da yaşatabilir çünkü adamın sıkıntıları var belli ki. böyle biriyle ömür geçmez.

Yani bu kadar ağır hakaretlere karşı daha benden kadınlık beklerse hata olur evi çocuklarımın üstüne yapsın bir daha da yüzümü göstermem canım

peki çocuklar etkilenmesin diye SUSMAK zorunda kalmak. Aslında sinir krizi geçirmek işten bile değilken; sadece susmak zorunda kalmak? Hangisi doğru olan, bilmiyorum...
Ben susmam kırmızı çizgilerim var annemi kaybettiğimde 9 yaşindaydim çocuklarım benim kanım ölmüş annemde beni doğuran gözüm görmez çocugumda görsün nasıl emek veriyorum ona yarın elin adamına bana küfür ettirmesin ne yaparsa affederim ama iş anneme gelince aklını alırım beni tanıyamaz kimse ölmüş anama değil küfretmek laf söyleyemez adamın aklını alırım

Bu Ramazan günü dilerim ki Allah’tan bu kadınları böyle zorda bırakan adamlar perişan olsunlar. Annesi babası ölmüş, elinde hali hazırda mesleği olmayan, senin için senin memleketine yerleşen, iki çocuğunun annesine git diyen adam zaten bir gün başına geleceklerden korksun. Yaşattığını yaşatmadan ölmüyor kimse için rahat olsun. Ne biçim vicdan var bu insanlarda ya anlamıyorum. Gerçekten bir kadının tek dostu cüzdanı. Çok zor günlerden geçen bir kadın olarak hayatın bana öğrettiği en önemli şey bu oldu. Bilmezdim eskiden bu paranın insana bu kadar ayrıcalık kazandırdığını. Hayat bana çok sert bir şekilde öğretti. Rabbim yardımcın olsun inşallah. En kısa zamanda kurtulursun umarım bu terbiyesiz adamdan

Ay canım güldürdün beni , o zaman tuzlu su olayı hikaye , umarım hayat her zaman güzelikler getirir çocuklarınla çok mutlu olursun :)

İşte bende bu zamana kadar çocuklarım için dedim sustum ama anneme kadar dili uzanınca şartellerim attı orda
Bende babamı kaybettiğinde 12 annemi kaybettiğimde 18 yaşındaydım şuan 37 yaşında kadınım çocuk diilim bunu yapan eş kişisi ise 46 yaşında kendi annesine azcık bi surat assan dünyaları yıkar

Aynen öyle bende yüce Allah ın adaletine sığınıyorum
Bende bekarken iyi bir işim vardı makyaj uzmanıyım çokta iyi kazanıyordum ama işte yedim içtim gezdim o kar kaldı yanıma şimdi paraların kıymetini bilmediğim için hayat benim yüzümde Tokat attı resmen

Bence hic muhattap olma yokmus gibi davran belki akli basina gelirde anlar degerini teebiyesiz pislik

Cok sey yazardimda terbiyem musait degil. Annen baban ölmüs diye seni sahipsiz bulmus eziyor cok uzuldum durumuna. Lütfen bu adami birak cunku cocuklarinad iyilik yapmiyorsun sana yapan yarin cocuklarina yapar. Avukata git bir akil danis eminim yardim edecektir. Allah yardimcin olsun.

Tam olarak sartlari nedir ne degildir bilmiyorum ama Kas hastaligijiza dair heyet raporu çıkarın olabiliyorsa ekpss ye başvuru yapın sansinizi deneyin işyerinde kas hastası atanmış insanlar var Allah yardımcınız olsun

Yazıklar olsun ona.Onun insanlığina.Bosan diyemem ama onu evde bir saksı gibi düşün.Onun gibi bir zavallı için üzülmeye, böylesine kafaya takmaya değmez.Ahlaksiz o sözler şahsına yakışır.Seytanin bile vazgeçtiginden vazgeçmeyen bir adamdan ne beklenir?? Böyle düşün buna göre kendini yıprat.Benim de annem babam yok.Sanma ki yalnızsın inan Allah yetimine ummadığın anda kapılar açıyor.Cocuklarini azıcık büyüt yapabileceğin bir iş bul yavaştan kendini hayata hazirla.Simdi dört duvar arasında hayat sana baktığın o pencere,balkondan ibaret ama inan değil.O adamı bu kadar kafaya takma sebebin hayatının merkezinde olmasi.Bu cümleyi duydun ya ondan çıkar o merkezden onu inan hayat sana daha aydınlık gelecek.

Şu halimle en az yüzde 60 alabiliyorum
Amin çok teşekkür ederim

Evet artık benim için bitti dediğiniz gibi benim için bi saksı bir bitkiden ibaret artık hiçbir lafını umursamam bile çünkü hayatımın merkezi diil artık kusura bakmasın
Senin başın sağolsun Allah ın tüm ölmüşlere rahmet etsin inşallah

Mantıklı düşünün, tüm hesaplarınızı yapın ondan sonra harekete geçin. Çocuklarınız çok küçük çünkü. Boşanıp ayrı eve çıktığınızda çocuklara bakacak kimse olmayacağı için, kreşe vermeniz gerekecek. Kreş fiyatları çok yüksek. Kiralar da öyle. Tek maaşla hepsine yetişmek çok zor. Babanızdan maaş gelecek ama çok az gelecek miktar. Nafaka da alsanız şu anki Türkiye'de maalesef ancak kiraya yeter.

Eşiniz size belli bir para veriyor mu geçim için. Şayet veriyorsa gizlice biriktirmeye çalışın. Olabildiğince biriktirin. Boşanma kararı aklınızda hep bulunsun ama akıllıca hareket edin. Kavga olabilecek bir durum varsa susun, ortamdan uzaklaşın ki o hödük şiddetin dozunu arttırmasın. Maalesef maddi yeterliliğe sahip olana dek suyuna gitmek zorundasınız. Cevap vermeyin, he deyin geçin. Çocuklarınızla ilgilenin.

Ben bu tür konularda "hemen boşan, ay ben hayatta çekmem hemen ayrılın" şeklinde yorumlar görünce çok kızıyorum. Yahu iki tane küçük çocukla böyle bir ülkede ha deyince nasıl boşansın? Taş mı yiyecek sonrasında o çocuklar. Nafaka ne kadar veriliyor haberiniz var mı? Babadan kalan maaş ne kadar haberiniz var mı? Kreş fiyatlarından, kiralardan haberiniz var mı?

Keşke refah içinde olsak da kadınlarımız hiç çile çekmese. Kapıyı çekip çıksa. Ama maalesef çocuk varsa durup düşünmek, ince ince hesap yapmak ve hatta sinsice birikim yapmak gerekiyor. Bu asarım keserim diyen kadınların aylık geliri 20 bin değilse mümkünse bol keseden atmasınlar.

Canım hemcinsim, bu hödükten eninde sonunda kurtulmak istiyorsan kavga oluşacak hiçbir diyaloğa girme. Sessiz kal. Baktın hödük deliriyor ortamı değiştir ki zarar görme. Bir müddet bunu yapmak zorundasın. Birikim yapıp, ayrı eve çıktığında bir süre seni idare edecek parayı elde edene kadar mecbursun bunu yapmaya. İmkanın varsa o zamana kadar çalış. Maaşından gizlice kenara ayır. Asla hödüğe söyleme. Çocukların da biraz büyümüş olur bu süreçte. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…