• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmüş anneye küfür eden koca darmadağın olmuş durumdayım

anneden babadan alabileceginiz bir yetim ayliginiz falan varmi boşansaniz?
Var evet babamdan ama emekli aylığı nedir ki 2 500 lira falan yetim aylığı
Genelde kocalarin kufurleriyle ilgili konular goruyorum..
Yahu su adamlar disarida da birine sovebilse disimi kirarim..
Disardakilere abimsin,babamsin diyerek el pence gezen adamlar, karisini garip ve boynu bukuk gordugu icin kufur edip eziyet ediyor ozetle..
Tam olarak ne olacagini bilemiyorum da elimde kartlar vardi.
Kilic 8'lisinden duz cektim kocan icin.
Yakin zamanda ettigini bulacagini dusunuyorum.
☺️Çok teşekkür ederim biraz olsun güldürdünüz beni
Bana da çek kız 😪 oğlanın dişler ne zaman düze çıkar 🤭🤭🤭

Bunlar adamlığı gucsuze yapar 💥😈
☺️
Öyle zaten arkamda biri olsaydı da yapsaydı görseydim
Eşiniz oruçlu ama ağzı pislik dolu.. Aç kalmayı ibadet zannedenler tutmasalar keşke, daha büyük sevaba girerler. Kalp kır, eşini aşağıla küfür et.. oruçluyum ben sinirliyim ağzıma geleni sayarım söverim demek değil.. Nefsine eline diline sahip değilsen tutmayacaksın.
Çekilecek kahrı yok eşinizin yormayın kendinizi değişmez.. Versin nafakanızı ne yaparsa yapsın yolu layığına açık olsun..
Ben her Ramazan başında söylüyorum zaten tutma diye ama işte kırdığı kalplerle kalıyor
O yemek masasını yerle bir ederim ederim elime geçeni fırlatırım gözüm görmez küfür edecek aileme anasını ağlatırım ele güne rezil ederim sürahiyi kırar üstüne yürürüm uyumasın yanımda
Uyumuyorum yanında zaten emin olun ben o yokken çocuklarımla daha mutluyum
Boşayıp çatır çatır nafakanızı alacaksınız,bu kadar aciz değilsiniz.
Nafakayı alırsın da ev eşya falan nolcak kiraların yanına yaklaşılmıyor benim kendi şehrimde

Merhaba hanımlar;
Öyle canım sıkkın ki anlatamam,eşimle 7 yıldır evliyim 3 yılda sevgillilik dönemimiz oldu 10 yıldır beraberiz,biri 5 buçuk diğeri 2 yaşında 2 oğlum var,eşim (demeye dilim varmıyor) normalde de çok sinirli bi yapısı vardır her kavgamız ayrılıyoruz konuşmasına gider bi kavga ettiğimiz zaman 1 ayımı zehir eder üzülürüm ağlarım oralı bile olmaz asla…
8 gündür şehir dışındaydı bir gün önce döndü dün pazar evdeydi oruç tabi iyice başına vurmaya başlamıştı, evde ufak gerilimler başladı dışarı çıktık büyük oğlumu tıraş falan ettirdik görümcem iftara çağırmıştı oraya gitçez önce market alışveri falan (yanlış anlamayın normalde bunları beraber yapmayız beraber gittiğimiz tek yer aillesin birinin evi k.v,görümce falan)tabi orada da ufak gerilimler falan derken arabada birden patlayıp seni bilmem ne yaparım o….. ,o….. çocuğu(yazarken ben utanıyorum çok ağırıma gitti üstelik ölmüş anneme ölmüş babama kadar küfür etti)😞😞😞boğazım düğüm düğüm ne yspıcsm bilmiyorum sinir hastası oldum 3 aydır psikolojik destek alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ne fayda yanındaki insanın psikolojisi bozukken olmuyor…
Üstelik bir rahatsızlığım da çıktı konjinetal müsküler distrofi bethlem miyopati (genetik kas hastasıyım) ayrılsam çalışsam çok güçsüz kalıyorum zaman zaman nasıl yaparım bilmiyorum…
Annemi babamı erken kaybettim onlardan da bişiy kalmadı hep yalnız yaşadım çalışıyordum kendi kendime yetiyordum bütün düzenimi bozup evlenip kendisin memleketine yerleştik bana gideceksin diyor ne yapıcam nereye gidicem çok çaresizim bilmiyorum ben şuan evimdeyim sen gelmiyceksin ben çocuklarımın düzenini bozamam dedim
Eski kavgalarımızda hep alttan alıyordum seviyorum diyidodum ama şimdi çok ağır sözler söylenince içim almıyor artık
Uzun oldu hakkınızı helal edin bi akıl verin lütfen 🙏
Yani bana kızacaksınız belki, özür diliyorum ama, dayanamadım söyleyeceğim. Ta en başından böyle olan, en ufak şeyde haddinden fazla öfkelenen, kaba, kırıcı adama göz göre neden 2 çocuk? Yazık değil mi o çocuklara, anneleri devamlı azarlanıyor, küfürler ediliyor, sindiriliyor. Böyle bir ortamda büyümek haksızlık değil mi?

Tamam olan oldu, adam size gideceksin buradan diyor, siz gidecek yerim yok, her şeyimi bırakıp onun istediği şehire geldim falan demişsiniz bir de, inanın bu adamla yaşanmaz. Çocuklar için demeyin, çocuklar öyle bir ortamda mutlu büyüyemezler.

Yeni mi tanı konuldu? Muhtemelen ciddi zaafiyetleriniz başlamamıştır henüz, yok mu anne babanız ( mekanları cennet olsun) dışında size bir süreliğine de olsa destek olacak birileri?

Namusunuza, ailenize küfreden bir adamı affedersiniz eğer, bir daha asla kendinize olan saygınızı muhafaza edemezsiniz. Büyük konuşmayayım ama, ben sindiremezdim sanırım. Kendime edilen küfürü geçtim ( ona da asla susmam ama) aileme , namusuma kimse dil uzatamaz…

Genelde kocalarin kufurleriyle ilgili konular goruyorum..
Yahu su adamlar disarida da birine sovebilse disimi kirarim..
Disardakilere abimsin,babamsin diyerek el pence gezen adamlar, karisini garip ve boynu bukuk gordugu icin kufur edip eziyet ediyor ozetle..
Tam olarak ne olacagini bilemiyorum da elimde kartlar vardi.
Kilic 8'lisinden duz cektim kocan icin.
Yakin zamanda ettigini bulacagini dusunuyorum.
Bende bugün iki tane gördüm hadi 1 tane bend açıyım dedim hazır yaşamışken şaka biyana biraz sohbet ederiz okadar yalnız ve doluyum ki iyi ki zamanında buraya üye olmuşumEn Büyük KK

Bu hakaretleri eden adamla değil yatağa girmek aynı şehirde kalmam . Midem almaz. Bir an önce bitirin nafaka tazminat herşeyi alın. Yetim maasida bağlanır sizde çalışırsınız. Evet zor olur belki ama emin olun bu psikolojinizden ve sizden önemli değil. Sizinde kendinize bir saygınız olsun bunları yasatmayin laf ettirmeyin. Böyle böyle sizi sineye çekmeye çalışıyor allahın ayısı. Dışarıda gösteremediği özgüvenini sizde pohpohluyor ! Allah yardımcınız olsun .

Yani bana kızacaksınız belki, özür diliyorum ama, dayanamadım söyleyeceğim. Ta en başından böyle olan, en ufak şeyde haddinden fazla öfkelenen, kaba, kırıcı adama göz göre neden 2 çocuk? Yazık değil mi o çocuklara, anneleri devamlı azarlanıyor, küfürler ediliyor, sindiriliyor. Böyle bir ortamda büyümek haksızlık değil mi?

Tamam olan oldu, adam size gideceksin buradan diyor, siz gidecek yerim yok, her şeyimi bırakıp onun istediği şehire geldim falan demişsiniz bir de, inanın bu adamla yaşanmaz. Çocuklar için demeyin, çocuklar öyle bir ortamda mutlu büyüyemezler.

Yeni mi tanı konuldu? Muhtemelen ciddi zaafiyetleriniz başlamamıştır henüz, yok mu anne babanız ( mekanları cennet olsun) dışında size bir süreliğine de olsa destek olacak birileri?

Namusunuza, ailenize küfreden bir adamı affedersiniz eğer, bir daha asla kendinize olan saygınızı muhafaza edemezsiniz. Büyük konuşmayayım ama, ben sindiremezdim sanırım. Kendime edilen küfürü geçtim ( ona da asla susmam ama) aileme , namusuma kimse dil uzatamaz…
Emin olun kızmam yorum yaptığınız için teşekkür ederim sadece…
Çocuklarım konusunda iyiki yapmışım onlar olmasa bu kadar güçlü duramazdım evet ciddi güçsüzlüklerim var aslında 7-8 yıldır şikayetlerim var ama annemi MS den kaybettiniz için hep MS araştırması yapıldı belirtiler çok aynı çünkü genetik tahlilde 3 ay önce teşhis konuldu.
Bende sindiremediğim için konu açıp sizlerle dertleşmek istedim

Bu hakaretleri eden adamla değil yatağa girmek aynı şehirde kalmam . Midem almaz. Bir an önce bitirin nafaka tazminat herşeyi alın. Yetim maasida bağlanır sizde çalışırsınız. Evet zor olur belki ama emin olun bu psikolojinizden ve sizden önemli değil. Sizinde kendinize bir saygınız olsun bunları yasatmayin laf ettirmeyin. Böyle böyle sizi sineye çekmeye çalışıyor allahın ayısı. Dışarıda gösteremediği özgüvenini sizde pohpohluyor ! Allah yardımcınız olsun .
🙏 aminn gerçekten duaya ihtiyacım olan bi dönemdeyim😞

Siz de bağırıp çağırsanıza neden susup kalıyorsunuz?

Aşırı ezdiriyosunuz kendinizi

Sustukça sizi enayi, ezik bellemiş
Yooo bende altta kalmadım bende saydırdım o yüzden şuan tüy kadar hafifim ama ben bağırdıkça o tekrarladı küfürleri onu kaldıramıyorum hala kulağımda çınlıyor

Var evet babamdan ama emekli aylığı nedir ki 2 500 lira falan yetim aylığı

☺️Çok teşekkür ederim biraz olsun güldürdünüz beni

☺️
Öyle zaten arkamda biri olsaydı da yapsaydı görseydim

Ben her Ramazan başında söylüyorum zaten tutma diye ama işte kırdığı kalplerle kalıyor

Uyumuyorum yanında zaten emin olun ben o yokken çocuklarımla daha mutluyum

Nafakayı alırsın da ev eşya falan nolcak kiraların yanına yaklaşılmıyor benim kendi şehrimde
nafakada baglanir, evet çok degil baglanacak maaş ama az hiçten iyidir benim için.
esinizle evlilik zamaninizda ortak alinmis mal mulk vs varmi onlardan da payinizi alirsiniz bir sekilde bir duzen olusturulur

nafakada baglanir, evet çok degil baglanacak maaş ama az hiçten iyidir benim için.
esinizle evlilik zamaninizda ortak alinmis mal mulk vs varmi onlardan da payinizi alirsiniz bir sekilde bir duzen olusturulur
Evet az çok geçinilir bi şekilde
Bir tek ev var onunda kredi borcu var bide şirket onun üstüne o da borçla emin olun kafam karıştı avukat olup yardım akıl veren olursa iyi olur

Tam hanzo nasıl insan eşinin ölmüş ailesine söve bilir. Yok mu canım eşinin mali mülkü mecbur vermek zorunda evi filen yok mu , nafaka da vermek zorunda beyefendi , kardeşlerin aile yakınların varmı canım ?

Emin olun kızmam yorum yaptığınız için teşekkür ederim sadece…
Çocuklarım konusunda iyiki yapmışım onlar olmasa bu kadar güçlü duramazdım evet ciddi güçsüzlüklerim var aslında 7-8 yıldır şikayetlerim var ama annemi MS den kaybettiniz için hep MS araştırması yapıldı belirtiler çok aynı çünkü genetik tahlilde 3 ay önce teşhis konuldu.
Bende sindiremediğim için konu açıp sizlerle dertleşmek istedim
Bir de şeyi soracağım, “ becker “ müsküler distrofisi olabilir mi hastalığınızın adı?

Tam hanzo nasıl insan eşinin ölmüş ailesine söve bilir. Yok mu canım eşinin mali mülkü mecbur vermek zorunda evi filen yok mu , nafaka da vermek zorunda beyefendi , kardeşlerin aile yakınların varmı canım ?
Bitane kız kardeşim o da evli aynı şeyleri yaşıyor desem kaderimiz mi demek gerekir yoksa aptallığımız mı bilmiyorum…
Daha yeni bi ev aldık o da kredide şuan kafam karmakarışık oldu canım daha 4 yıl kredisi var

Bir pislik annenizde babanıza küfretti diye üzülmeyin.Onlara bir şey olmaz o onun adiliği.

Bir de ibadet etmek için oruç tutup dinin diğer bütün emirlerini hiçe sayan insanların hastasıyım.Onlar yüzünden ne müslümanlık ne islamiyet doğru gösterilemiyor.

Boşanıp ve kurtulursun inşallah hem ondan hem pisliğinden.Bu hayatta hiç bir şey senden ve çocuklarından kıymetli değil.

Bitane kız kardeşim o da evli aynı şeyleri yaşıyor desem kaderimiz mi demek gerekir yoksa aptallığımız mı bilmiyorum…
Daha yeni bi ev aldık o da kredide şuan kafam karmakarışık oldu canım daha 4 yıl kredisi var
Ah canım kız kardeşin demi aynı kader işte, ama kaderim deyip sineye cekmeyin ,kız kardeşin de boşanmayı düşünüyor mu varmı onunda çocukları boşanın bi ev tuttun gül gibi geçinirsiniz canım benim ya çok geçmiş olsun rahatsızlıkların da varmış Rabbim bi çıkış yolu çıkarsın seninde kardeşinin de , sahipsiz görüyor bu adi ler kadınları ama Allah yanına bırakmaz hiç bi işi yolunda gitmez yetim ahi alıyor hatsız , şiddet varmı canım ?

Bir pislik annenizde babanıza küfretti diye üzülmeyin.Onlara bir şey olmaz o onun adiliği.

Bir de ibadet etmek için oruç tutup dinin diğer bütün emirlerini hiçe sayan insanların hastasıyım.Onlar yüzünden ne müslümanlık ne islamiyet doğru gösterilemiyor.

Boşanıp ve kurtulursun inşallah hem ondan hem pisliğinden.Bu hayatta hiç bir şey senden ve çocuklarından kıymetli değil.
Çok haklısınız…ama sindiremiyorum ben 7 yıldır ailesiyle aynı şehirdeyim bir günden bi güne saygıda kusur etmem gelirler kalırlar ağırlarım dörtdörtlük zaten çokta sever ailesi beni onlarda biliyor bunun ne b.k olduğunu afadersiniz.
Çocuklarımmmm🙏🙏🙏iyiki varlar

Ah canım kız kardeşin demi aynı kader işte, ama kaderim deyip sineye cekmeyin ,kız kardeşin de boşanmayı düşünüyor mu varmı onunda çocukları boşanın bi ev tuttun gül gibi geçinirsiniz canım benim ya çok geçmiş olsun rahatsızlıkların da varmış Rabbim bi çıkış yolu çıkarsın seninde kardeşinin de , sahipsiz görüyor bu adi ler kadınları ama Allah yanına bırakmaz hiç bi işi yolunda gitmez yetim ahi alıyor hatsız , şiddet varmı canım ?
Canımmm o da öyle çekiyor onlar mal mülk hiç bişiy yok onunda biri 13 biri 8 yaşında 2 çocuğu var
Şiddet bizde ekonomik psikolojik var ama devam edersem korkarım fiziksel de olcak

Canımmm o da öyle çekiyor onlar mal mülk hiç bişiy yok onunda biri 13 biri 8 yaşında 2 çocuğu var
Şiddet bizde ekonomik psikolojik var ama devam edersem korkarım fiziksel de olcak
Inanın aklıma gelen en mantıklı şey oda boşansın sende boşan kız kardeşin çalışır. Sende ev işleri çocuklarla ilgilenirsin çocuklar büyüdü zaman sende çalışırsın en azından huzurunuz olur. Umarım fiziksel şiddete dönüşmez , gercekden çok üzüldüm

Back