- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
- Konu Sahibi Ebrulipapatya
Var evet babamdan ama emekli aylığı nedir ki 2 500 lira falan yetim aylığıanneden babadan alabileceginiz bir yetim ayliginiz falan varmi boşansaniz?
Çok teşekkür ederim biraz olsun güldürdünüz beniGenelde kocalarin kufurleriyle ilgili konular goruyorum..
Yahu su adamlar disarida da birine sovebilse disimi kirarim..
Disardakilere abimsin,babamsin diyerek el pence gezen adamlar, karisini garip ve boynu bukuk gordugu icin kufur edip eziyet ediyor ozetle..
Tam olarak ne olacagini bilemiyorum da elimde kartlar vardi.
Kilic 8'lisinden duz cektim kocan icin.
Yakin zamanda ettigini bulacagini dusunuyorum.
Bana da çek kız oğlanın dişler ne zaman düze çıkar
Bunlar adamlığı gucsuze yapar
Öyle zaten arkamda biri olsaydı da yapsaydı görseydim
Ben her Ramazan başında söylüyorum zaten tutma diye ama işte kırdığı kalplerle kalıyorEşiniz oruçlu ama ağzı pislik dolu.. Aç kalmayı ibadet zannedenler tutmasalar keşke, daha büyük sevaba girerler. Kalp kır, eşini aşağıla küfür et.. oruçluyum ben sinirliyim ağzıma geleni sayarım söverim demek değil.. Nefsine eline diline sahip değilsen tutmayacaksın.
Çekilecek kahrı yok eşinizin yormayın kendinizi değişmez.. Versin nafakanızı ne yaparsa yapsın yolu layığına açık olsun..
Uyumuyorum yanında zaten emin olun ben o yokken çocuklarımla daha mutluyumO yemek masasını yerle bir ederim ederim elime geçeni fırlatırım gözüm görmez küfür edecek aileme anasını ağlatırım ele güne rezil ederim sürahiyi kırar üstüne yürürüm uyumasın yanımda
Nafakayı alırsın da ev eşya falan nolcak kiraların yanına yaklaşılmıyor benim kendi şehrimdeBoşayıp çatır çatır nafakanızı alacaksınız,bu kadar aciz değilsiniz.