Merhaba hanımlar;
Öyle canım sıkkın ki anlatamam,eşimle 7 yıldır evliyim 3 yılda sevgillilik dönemimiz oldu 10 yıldır beraberiz,biri 5 buçuk diğeri 2 yaşında 2 oğlum var,eşim (demeye dilim varmıyor) normalde de çok sinirli bi yapısı vardır her kavgamız ayrılıyoruz konuşmasına gider bi kavga ettiğimiz zaman 1 ayımı zehir eder üzülürüm ağlarım oralı bile olmaz asla…
8 gündür şehir dışındaydı bir gün önce döndü dün pazar evdeydi oruç tabi iyice başına vurmaya başlamıştı, evde ufak gerilimler başladı dışarı çıktık büyük oğlumu tıraş falan ettirdik görümcem iftara çağırmıştı oraya gitçez önce market alışveri falan (yanlış anlamayın normalde bunları beraber yapmayız beraber gittiğimiz tek yer aillesin birinin evi k.v,görümce falan)tabi orada da ufak gerilimler falan derken arabada birden patlayıp seni bilmem ne yaparım o….. ,o….. çocuğu(yazarken ben utanıyorum çok ağırıma gitti üstelik ölmüş anneme ölmüş babama kadar küfür etti)
boğazım düğüm düğüm ne yspıcsm bilmiyorum sinir hastası oldum 3 aydır psikolojik destek alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ne fayda yanındaki insanın psikolojisi bozukken olmuyor…
Üstelik bir rahatsızlığım da çıktı konjinetal müsküler distrofi bethlem miyopati (genetik kas hastasıyım) ayrılsam çalışsam çok güçsüz kalıyorum zaman zaman nasıl yaparım bilmiyorum…
Annemi babamı erken kaybettim onlardan da bişiy kalmadı hep yalnız yaşadım çalışıyordum kendi kendime yetiyordum bütün düzenimi bozup evlenip kendisin memleketine yerleştik bana gideceksin diyor ne yapıcam nereye gidicem çok çaresizim bilmiyorum ben şuan evimdeyim sen gelmiyceksin ben çocuklarımın düzenini bozamam dedim
Eski kavgalarımızda hep alttan alıyordum seviyorum diyidodum ama şimdi çok ağır sözler söylenince içim almıyor artık
Uzun oldu hakkınızı helal edin bi akıl verin lütfen