• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmüş anneye küfür eden koca darmadağın olmuş durumdayım

Inanın aklıma gelen en mantıklı şey oda boşansın sende boşan kız kardeşin çalışır. Sende ev işleri çocuklarla ilgilenirsin çocuklar büyüdü zaman sende çalışırsın en azından huzurunuz olur. Umarım fiziksel şiddete dönüşmez , gercekden çok üzüldüm
Yani zaman zaman bende düşünüyorum onu ama o zamanda ev üstüne ev olur mu diyorum
Dua edin benim için rabbim tez zamanda bi çıkış yolu göstersin
Huylu huyundan vazgeçmez hatta katlanarak devam eder…

Kendin nereye gidiyorsan git de...Bu çocukları tek başına dünyaya getirmedim ben..Ne bu çocukların düzeni bozulacak ne de ben onları senin yüzünden perişan etmem etmeyeceğim...Bu evi (ev sizinse) bana ve çocuklarıma bırakıyorsun gidicez avukata bıraktığına dair yazılı belge alıcaz...Çocuklar için de benım içinde nafaka zaten ödeyeceksin..Biraz bu hanzoya korku verin...

Tamam ben bilmemkimin kardesı avukattı ona danısmasını soyledım ve durumumdan bahsettım...Beni mağdur bırakamazmışsın...Devlet benim ve çocuklarım için yaşamsal olan bütün maddiyatını senden alıyormuş..Hem iki çocuğuma hem de bana nafakalarını ödeyeceksin ki ödemezsen en kötü icra ya da içeri girersin falan filan deyin..İstersen uzlaşalım şartlarımı kabul ediyorsan kendin hemen şuan eşyalarını topla ve git evden..Resmi belgeleride imzalarız sende kurtulursun bende deyin...Barodan zaten avukatta talep edebılıyormuşum..Zaten senin ödemelerinlede gül gibi bakarım çocuklarıma falan fılan deyın...Bitti bende kafamda netleştirdim sana muhtaç değilim falan deyin..

Sırf kadının mağduriyetinden dolayı onu istismar eden insan dışı varlık...Biraz da cahil cühelaysa sizde onun gözünü devletle,hakla,hukukla korkutun..

Mağduriyetimden dolayıda ömür boyu bana ve çocuklara bakmak zorunda kalacaksın hem de ait olmadığın yuvaya..Peki sonra affet dersen seni affedermiyim kazanınca davayı😛aslaaaa bana bu yaptıklarını sana maddi manevi ödetirim falan deyin...Bakın çok ciddiyim korkutun biraz onu ...Başına gelebilecek korkunç olayları bu şekilde ciddi ciddi anlatın..Kendinizin nasılda ayakta durabilceğinden bahsedin...Öyle susup susup,ağlarsanız o daha da canavarlaşır...Aileniz yoksa devlet var kanun var,nizam var...

Boşanmak istemiyorsanız bile bari blöf yapın ya...Adam karsında nasılda aslanlasmıs bır kadın gördugunu,nasılda arastırdıgını nasılda bılgılendıgını görup bı dur ya desin napıyorum ben...Bir çıkarın tırnaklarınızı...Ay aman ya bosarsa gibi korkunuz varsada neyse hadı cocuklar ıcın son sans verdım der beslersınız bu hayvanı ne diyim🤦🏻‍♀️

Yani zaman zaman bende düşünüyorum onu ama o zamanda ev üstüne ev olur mu diyorum
Dua edin benim için rabbim tez zamanda bi çıkış yolu göstersin
Huylu huyundan vazgeçmez hatta katlanarak devam eder…
Canım ev ev üstüne olmaz ama siz iki kardeşisiniz desteğiniz olur birbirinize şuan ki hayatınızdan daha rahat bi hayatınız olur emin olun , tabiki ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz. Rabbim size en hayırlı temiz kapıyı açsın , boşanmam zor diyorsanız da o adama akıl fikir versin Allah , kalbi yumuşasın inşallah, ya aklıma ne geldi hemde kafanız dağılmış olur bahsedeyim , bu sosyal medyada bi piskolok var kadınlar tuzlu su ile yıkanıyor dişil enerjiyimi ne artıyormuş kötü enerjiyi götürüyormuş kadınlar hep yazıyor yapdım işte kocam şöyle mutlu etti beni artık ne desem yapıyor filen birde çapalama diye bir şey vardı:) bi bak istersen ya bellimi olur belki faydası olur gercekden :)

Ben annemi kaybettim eğer hayatımdaki erkek ölmüş anneme kötü bir söz söylese o ilişki anında biter. Aşkımdan ölsem de anında soğurum ve ona o ettiği hakaretlerin küfürlerin hesabını sorarım. Eşiniz bile diyemeyeceğim o kişi sizin üzerinizden egosunu tatmin ediyor. Sizi de sevmiyor, değer vermiyor. Katlanılacak biri değil her insanda illa ki kusur olur ama bu kusurdan da öte. Mekanları cennet olsun bu arada.

Sahipsizlik çok kötü arkanda kimsenin olmadığını bilmeleri onları güçlü yapıyor adam zannediyorlar kendilerini .benimde annem babam olmadığı kardeşlerimi de etkisiz eleman olmalarından dolayı çok ağır şeyler yaşadım. Öfke problemi varsa aziz mübarek şu günlerde gitsin tedavi olsun hanzo . Siz kimsenin terapi merkezi değilsiniz . Kendi işini yapıyor elinede iki kuruş geçtiyse ve borclada olsa bir ev araba alabildiyseniz adam sandı kendini demek g... Kalkmış onun. Hastalığa koymuş zaten seni .Sakin ama sakın çekme vur tekmeyi gitsin eve alma onu .cocukalrinla otur boşanma davası ac .ev işyeri herşeyin yarısi senin.cocuklatinla.kendine nafakani alırsın babandanda yetim maaşı baglattirirsin . Allah onun cezasını verir zaten

Ne yazık adam olup kimsesiz karısına, çocuklarının annesine daha da sıkı sarılacağına ettiği laflara bak. Offf.

Mal varlığı çok diil yeni yeni benim zorumla bişiyler yapmaya başladı krediyle ev aldık borç ödüyoruz emin olun ne kadar kazandığını bilmiyorum kendi işi geliri iyi kötü diil ama bana gelince yok ekonomik şiddet yani babamın maaşı var evet eskiden alıyordum
iyice araştırıp kendinizi sağlama alıp basın tekmeyi. evin taksidi çok kalmadıysa bitmesini bekleyin. en kötü satar bölüşürsünüz

Merhaba hanımlar;
Öyle canım sıkkın ki anlatamam,eşimle 7 yıldır evliyim 3 yılda sevgillilik dönemimiz oldu 10 yıldır beraberiz,biri 5 buçuk diğeri 2 yaşında 2 oğlum var,eşim (demeye dilim varmıyor) normalde de çok sinirli bi yapısı vardır her kavgamız ayrılıyoruz konuşmasına gider bi kavga ettiğimiz zaman 1 ayımı zehir eder üzülürüm ağlarım oralı bile olmaz asla…
8 gündür şehir dışındaydı bir gün önce döndü dün pazar evdeydi oruç tabi iyice başına vurmaya başlamıştı, evde ufak gerilimler başladı dışarı çıktık büyük oğlumu tıraş falan ettirdik görümcem iftara çağırmıştı oraya gitçez önce market alışveri falan (yanlış anlamayın normalde bunları beraber yapmayız beraber gittiğimiz tek yer aillesin birinin evi k.v,görümce falan)tabi orada da ufak gerilimler falan derken arabada birden patlayıp seni bilmem ne yaparım o….. ,o….. çocuğu(yazarken ben utanıyorum çok ağırıma gitti üstelik ölmüş anneme ölmüş babama kadar küfür etti)😞😞😞boğazım düğüm düğüm ne yspıcsm bilmiyorum sinir hastası oldum 3 aydır psikolojik destek alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ne fayda yanındaki insanın psikolojisi bozukken olmuyor…
Üstelik bir rahatsızlığım da çıktı konjinetal müsküler distrofi bethlem miyopati (genetik kas hastasıyım) ayrılsam çalışsam çok güçsüz kalıyorum zaman zaman nasıl yaparım bilmiyorum…
Annemi babamı erken kaybettim onlardan da bişiy kalmadı hep yalnız yaşadım çalışıyordum kendi kendime yetiyordum bütün düzenimi bozup evlenip kendisin memleketine yerleştik bana gideceksin diyor ne yapıcam nereye gidicem çok çaresizim bilmiyorum ben şuan evimdeyim sen gelmiyceksin ben çocuklarımın düzenini bozamam dedim
Eski kavgalarımızda hep alttan alıyordum seviyorum diyidodum ama şimdi çok ağır sözler söylenince içim almıyor artık
Uzun oldu hakkınızı helal edin bi akıl verin lütfen 🙏
Nie hep kadinlar muhtac kaliyor nie hep fiziksel ve piskolojik siddetlere maruz kaliyoruz Allah yardimcin olsun kardesim cocuklarin daha kucuk de insan iki arada bi derede kaliyor insan cocuklarin annesine esine nie boyle yapar ki anlamam Allah ıslah etsin insallah.
Burda karar kesinlikle sana kalmis eger ayaklarimin ustunde durabilirim cocuklarima da bakarim dersen yaparsin ama kendine guvenin olmasi lazim ilk tabi.
Allah yolunu her daim acik etsin kimsesizlerin kimsesi Yuce Allah'dır umidini kaybetme surekli dua et ve herseyi iyice dusun taşın...

Merhaba hanımlar;
Öyle canım sıkkın ki anlatamam,eşimle 7 yıldır evliyim 3 yılda sevgillilik dönemimiz oldu 10 yıldır beraberiz,biri 5 buçuk diğeri 2 yaşında 2 oğlum var,eşim (demeye dilim varmıyor) normalde de çok sinirli bi yapısı vardır her kavgamız ayrılıyoruz konuşmasına gider bi kavga ettiğimiz zaman 1 ayımı zehir eder üzülürüm ağlarım oralı bile olmaz asla…
8 gündür şehir dışındaydı bir gün önce döndü dün pazar evdeydi oruç tabi iyice başına vurmaya başlamıştı, evde ufak gerilimler başladı dışarı çıktık büyük oğlumu tıraş falan ettirdik görümcem iftara çağırmıştı oraya gitçez önce market alışveri falan (yanlış anlamayın normalde bunları beraber yapmayız beraber gittiğimiz tek yer aillesin birinin evi k.v,görümce falan)tabi orada da ufak gerilimler falan derken arabada birden patlayıp seni bilmem ne yaparım o….. ,o….. çocuğu(yazarken ben utanıyorum çok ağırıma gitti üstelik ölmüş anneme ölmüş babama kadar küfür etti)😞😞😞boğazım düğüm düğüm ne yspıcsm bilmiyorum sinir hastası oldum 3 aydır psikolojik destek alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ne fayda yanındaki insanın psikolojisi bozukken olmuyor…
Üstelik bir rahatsızlığım da çıktı konjinetal müsküler distrofi bethlem miyopati (genetik kas hastasıyım) ayrılsam çalışsam çok güçsüz kalıyorum zaman zaman nasıl yaparım bilmiyorum…
Annemi babamı erken kaybettim onlardan da bişiy kalmadı hep yalnız yaşadım çalışıyordum kendi kendime yetiyordum bütün düzenimi bozup evlenip kendisin memleketine yerleştik bana gideceksin diyor ne yapıcam nereye gidicem çok çaresizim bilmiyorum ben şuan evimdeyim sen gelmiyceksin ben çocuklarımın düzenini bozamam dedim
Eski kavgalarımızda hep alttan alıyordum seviyorum diyidodum ama şimdi çok ağır sözler söylenince içim almıyor artık
Size böyle küfürler ederken napıyorsunuz?Bekliyor musunuz bitmesini?
Siddete son derece karsı bi insanım,ama bana küfürler etcek öyle bitmesini mi bekliycem?
Annemin bi lafı var,cigerini sökerim valla onun der hlhghglk
Hic bisey yapamıyorsan al cocugunu cık o evden kardesim ya.
Al nafakanı gir ise miss gibi yasa.

Size bu küfürleri edip hala oruç tutuyor. Kusura bakmayın ama iyi ben orucum diye asayım keseyim madem yerine getiremiyorsun tutma kimse oruçlu diye pohpohlanmak zorunda değil... Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı

Kenara biraz para biriktir. Kendi hayatini 1 sene idare edecek kadar kira esya vs vs nafaka cok az bağlanıyor. O yüzden kendi kendine cocuklara yetene kadar para biriktir öyle ayril 6 ayda duzen oturur hayatin ama parasiz gitme cocuklara yazik olur illaki ayrılacağız dersen

Merhaba hanımlar;
Madem bu kadar açıkta kalacaksınız, bari peş peşe çocuk yapmasaydınız bu adama. Boşanmayacaksanız sinirlendirmeyin bari ne diyelim

Kendinizi o kadar ezdirmissiniz ki. Evlenip eş ailesinin memlketine yerlesmek bir kadinin kendisine yapabileceği en büyük kötülük en başta. Ayrica ofke problemi ve ofkeyle edilen küfürler, hepsine bir sekilde katlanilabilir, anlasilabilir veya duzeltme umudu tasiyabilir insan ama kayinvalide haric birlikte bir yere gitmiyoruz demeniz... ne bilim bu hepsinden buyuk problem bence mesela. Anneniz babaniza sovmesiyle onlara bisey olmaz, siz bunca zaman kendinize yapilana "cok seviyorum katlandim" diyip anne babaniza la gelince kafaniza dank etmesi de cok kötü. Ölmüş anne babaya onun lafiyla bisey olmaz zaten, size kufurler ederken kendinizin hic mi kıymeti yoktu da kafanıza yeni dank etti
insanların kırmızı çizgileri, hassas noktaları vardır
o yüzden şimdi dank etmiştir

O yemek masasını yerle bir ederim ederim elime geçeni fırlatırım gözüm görmez küfür edecek aileme anasını ağlatırım ele güne rezil ederim sürahiyi kırar üstüne yürürüm uyumasın yanımda
peki çocuklar etkilenmesin diye SUSMAK zorunda kalmak. Aslında sinir krizi geçirmek işten bile değilken; sadece susmak zorunda kalmak? Hangisi doğru olan, bilmiyorum...

Öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Eşiniz dayanağınızın olmamasından güç bulmuş. Ben boşanmanız konusunda çok toz pembe bir tablo çizemeyeceğim. Üzerinde mal yoksa pek bir şey elde edemezsiniz. Kendi işi olduğu için zarar göstererek vs gelirini düşük gösterebilir. Bu da nafaka miktarını etkiler. Eğer engelli maaşı gibi bir durum yoksa eşinizi idare edip, çocukları da kayınvalideye baktırıp çalışmanızı öneririm. Düzenli geliriniz, bir miktar birikiminiz olduktan sonra boşanma yoluna girmeniz daha rahat olur diye düşünüyorum.

Kendin nereye gidiyorsan git de...Bu çocukları tek başına dünyaya getirmedim ben..Ne bu çocukların düzeni bozulacak ne de ben onları senin yüzünden perişan etmem etmeyeceğim...Bu evi (ev sizinse) bana ve çocuklarıma bırakıyorsun gidicez avukata bıraktığına dair yazılı belge alıcaz...Çocuklar için de benım içinde nafaka zaten ödeyeceksin..Biraz bu hanzoya korku verin...

Tamam ben bilmemkimin kardesı avukattı ona danısmasını soyledım ve durumumdan bahsettım...Beni mağdur bırakamazmışsın...Devlet benim ve çocuklarım için yaşamsal olan bütün maddiyatını senden alıyormuş..Hem iki çocuğuma hem de bana nafakalarını ödeyeceksin ki ödemezsen en kötü icra ya da içeri girersin falan filan deyin..İstersen uzlaşalım şartlarımı kabul ediyorsan kendin hemen şuan eşyalarını topla ve git evden..Resmi belgeleride imzalarız sende kurtulursun bende deyin...Barodan zaten avukatta talep edebılıyormuşum..Zaten senin ödemelerinlede gül gibi bakarım çocuklarıma falan fılan deyın...Bitti bende kafamda netleştirdim sana muhtaç değilim falan deyin..

Sırf kadının mağduriyetinden dolayı onu istismar eden insan dışı varlık...Biraz da cahil cühelaysa sizde onun gözünü devletle,hakla,hukukla korkutun..

Mağduriyetimden dolayıda ömür boyu bana ve çocuklara bakmak zorunda kalacaksın hem de ait olmadığın yuvaya..Peki sonra affet dersen seni affedermiyim kazanınca davayı😛aslaaaa bana bu yaptıklarını sana maddi manevi ödetirim falan deyin...Bakın çok ciddiyim korkutun biraz onu ...Başına gelebilecek korkunç olayları bu şekilde ciddi ciddi anlatın..Kendinizin nasılda ayakta durabilceğinden bahsedin...Öyle susup susup,ağlarsanız o daha da canavarlaşır...Aileniz yoksa devlet var kanun var,nizam var...

Boşanmak istemiyorsanız bile bari blöf yapın ya...Adam karsında nasılda aslanlasmıs bır kadın gördugunu,nasılda arastırdıgını nasılda bılgılendıgını görup bı dur ya desin napıyorum ben...Bir çıkarın tırnaklarınızı...Ay aman ya bosarsa gibi korkunuz varsada neyse hadı cocuklar ıcın son sans verdım der beslersınız bu hayvanı ne diyim🤦🏻‍♀️
Evet çok güzel söylediklerin canım…
Vallahi susup oturmadım aynılarını teker teker söyledim ne istiyorsan git yaşa ben hiç bir yere gitmiyorum ki gitmiycemde zaten çıkmam evimden eşşek gibi de bakacak çocuklarımın düzenini bozamam o bekar hayatı yaşamak istiyor diye dün gece de ben otururken geldi hiç yüzüne bile bakmadım geçti yattı sabahta kalktı gitti

Canım ev ev üstüne olmaz ama siz iki kardeşisiniz desteğiniz olur birbirinize şuan ki hayatınızdan daha rahat bi hayatınız olur emin olun , tabiki ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz. Rabbim size en hayırlı temiz kapıyı açsın , boşanmam zor diyorsanız da o adama akıl fikir versin Allah , kalbi yumuşasın inşallah, ya aklıma ne geldi hemde kafanız dağılmış olur bahsedeyim , bu sosyal medyada bi piskolok var kadınlar tuzlu su ile yıkanıyor dişil enerjiyimi ne artıyormuş kötü enerjiyi götürüyormuş kadınlar hep yazıyor yapdım işte kocam şöyle mutlu etti beni artık ne desem yapıyor filen birde çapalama diye bir şey vardı:) bi bak istersen ya bellimi olur belki faydası olur gercekden :)
Evet canım tuzlu su Kaya tuzu koyup yıkanıyorsun ben yaptım daha kötü oldu😂
Ben hiç bir yere gidip çocuklarımın düzenini bozmuycam kendi gidicek gitmiyosada aynı imkanı bana Ankara da sağlıycak kolay diil bu evi tırnaklarımla yaptım her türlü zorluğunu çektim bırakamam…

Back