ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK

Bak cnm yasin kaç bilmiyorum ama bu adama sakin katlanma bu bir kısır döngü haline gelip seni kişiliğini karakterini kullanıp seni ezecek. .dim dik dur karşısında gün gelecek ayrılıkla bitse bile vicdan yangınlarariyla kapina düşecek merak etme..senin yazdiklarini okudukça kendi evliligim geldi aklima aynısı tipatip sonuç ne mi tabiki hüsran 1 babasız kız çocuğu. .düşün taşın ama kararini ver aynilarini benim eşim yapti 3.5 sene ancak tahammül edebildim çocuğum olduğu halde ancak bu kadar tahammül edebildim canım. .yazacak o kadar çok şey varki az soyluyorum çok anla..hayata bir kere geliyorsun ve o hanzonun kölesi asla olma asla..elbet sancılı bir süreç geciriyorsun ve bu belki daha artacak ama bu kangreni kesip atmadigin sürece hasta olur yataklara dusersin. .dusunki her 5 kişiden 1 insan kanser ve kanser vücudun en zayıf anında yakalıyor insani..Allah korusun tabiki hepimizi ama bu tip hasta ruhlu insanlar için kendini heba etmeye değmez dusunki en ufak bir hastalığında sahip çıkmayan insan kötü hastalığın olsa ne yapar götürür kizininz çürük çıktı diye aileni bile assaglar. .sakinca konuş baktın olmuyor git davani aç bekle bak bakalim sürece. .ama inan akillanmaz çünkü ruhu hasta sana eziyet edip tatmin olacak..Boşanma süreci sancılı olacak ama inan geçecek her kafadan bir ses çıkacak ama sakinlesecek elbet sende kendini ruhunu dinleyip en azindan o assaglik sozleri isitmeyeceksin girer bir işe calisirsin. .ben yaklaşık 5.5yil oldu ıyiki ayrilmisim diyorum dunyaya yeniden geldim gibi ailem sahip cikti destek oldu kendime geldim silkelendim acılar güclendirdi beni..öldürmeyen acı guclendirir çok doğru bir söz. .kızımı bile layık görmedim babasina. .düşük o kadar nefret ettirmis..ne mi oldu sonra köpek oldu kapimda ama ben aslanlar gibi acimi çektim ve bitti o napti vicdan yanginlariyla bize ancak uzaktan bakti. .
Tebrik ederim Allah size evladınıza güç kuvvet versin ben de aynı durumdayım 9 aylıkoğlum var iş bulup dava açacağım inş bebeğimlehuzurlu bi hayatımız olur ailem konusunda tereddütler var ama en kötü bakıcı tutarım napayım sizi okuyunca güç verdi bana da yazdıklarınız sağolun. Eşimin çok yalvaracağını biliyorum ama dediğiniz gibi ne istediğini bilmeyen ikiyüzlü bir insan affedip aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hastalıklı ruhlu insanlarla başetmek zor gerçekten psikolojk şiddet insanı içten içe yiyor ben de hasta olmaktan evladıma bakamamaktan korkuyorum Allah güç kuvvet versin onlara bakalım büyütelim kimseye muhtaçolmadan

20 yaşında körpecik kız almış adamın yaptığına bak ya
bu insanlar niye bu kadar nankör
birşeyi eksik bile yapsan tecrübesizliğine vermesi gerekiyor
birde üstüne hakaret ediyor
olur şey değil

Merhaba hanımefendi yaşadığınız hayal kırıklıklarına gerçekten üzüldüm :KK43:
Evlilik paylaşmak demek herşeyi.
Hayata bir kere geliyorsunuz, böyle bi evlilikle böyle sevgisiz bi adamla kendinizi tüketmeyin. Merhamet insanın icinde olması gereken en önemli seydir. Evliliğinizin ilk gecesinden bu güne bakarsak bu adam merhamet duygusundan asla nem alan biri değil. Bence boşanın, düzelmez bu öküz

Davayi ac bosanma kagidini eline ver bak bakim nasil dönuyo tekrar. Bi imza attiniz diye seni gidemez saniyo kaybetmekten korkmuyo. O korkuyu yasatmalisin bence

İşte okuyup bır meslek sahibi olmak demek adam gibi adam olunmuyormuş

Selam Arkadaşlar. Henüz az önce üye oldum. Derdimi birileriyle paylasmak birilerinin bana destek olmasi bana iyi gelir belki diye dusundum. Cunku gercekten artik cikmazdayim. 3 aylik yeni evliyim. Ama evlilikten oyle bir sogudumki ölüp kurtulmak istiyorum resmen bu hayattan. Eşimle gorucu usulu evlendik. Ama ilk goruste icim isinmisti. Sevmistim. Simdi anliyorumki sevmemisim sadece sevdigimi sanmisim. 6 ay kadar nisanli kaldik. Nisanliyken hersey cok guzeldi. Her dakika mesaj atmalar canımlı cicimli konusmalar. Sinemaya gitmeler. Her haftasonu bize gelirdi. Sensiz duramiyorum derdi. Gezmeye cikardik. Elimi simsiki tutardi. Onu o kadar cok seviyordumki gozlerine baktikca icim eriyordu mutluluktan ucuyordum sanki. Sarildigimda birakasim gelmiyordu. Neyse evlendik dugunumuz oldu.Dugun salonundan evimize geldik. Bizimle birlikte gorumcem ve eltimler geldi. 5 dk oturup kalktilar. Eşim gelinligimi cikardi. Ben o kadar korkuyorumki kendimi hicbirseye hazir hissetmiyorum. Ve sırf istedigi işi yapamadik diye sinirlendi küstü ve yatti. Neyse haklidir dedim gecistirdim. Ikinci gun o sorunumuz ortadan kalkti. 1 hafta boyunca mutlu mesut gecindik. 1 haftadan sonra inanilmaz sekilde degisti. (Bu arada eşim calisiyo ben calismiyorum. Ki zaten calismama sonuna kadar karsi. ) Televizyon izlerken ben yanlislikla elimden kumandayi dusurdum. Dikkat etsene dedi. Cevap vermedim. Tabi para kazanip eve bisey almayinca dikkat etmezsin dedi. Ben kalktim mutfaga gittim sirf cevap vermemek icin. En ufak bi tartismada esyalarini topla git diyo. Regl donemlerim cok agrili geciyo ama sadece 1 gun suruyo. Regl oldum karnim agridan kopuyor. Esim icerden bagirdi yemek hazirla da yiyelim diye. Ben cevap vermeyince yanima geldi noldu dedi karnim cok agriyo dedim. Curuk mu ciktin anlamadimki dedi mutfaga gitti. Ben hungur hungur agladim. Sandimki yanima uzanir oper koklar agrim var diye uzulur. Ama aldigim cevap karsisinda sok oldum. Mutfakta biseyler hazirlamaya basladi bi yandan da homurdaniyo. Yemegimi kendim hazirlayacaksam niye evlendimki diyo. Be adam hergun cesit cesit yemek yapiyorum bigun idare etsen ölürmüsün. Tabi bunlari kendi kendime soyluyorum. Yuzune soylesem binbir turlu hakaret. Aglaya sizlaya mutfaga gittim cekil ben hazirlarm dedim. Yardim etmeden tv basina gitti. Agridan aglaya aglaya yemek yaptim ve yedi doydu cok sukur cenesi durdu. Ramazan ayinda annemleri iftara cagirdim. Ben annenlerin karnini doyuramam dedi. Erkek kardesim 1 gunlugune bize gelmek istedi. Ben kardesini besleyemem dedi. Halbuki nisanliyken her haftasonu bizdeydi. Neler hazirlayacagimizi sasirirdik. Tuhaf olan da şu ki annemlerin yanindayken surekli onlarin yuzune guluyo onlar bi gidiyo hakaretler havada ucusuyo. Bana 100 tl harclik verir ayda. O da ekmekle tukenir biter. Evliligimizin ilk haftasinda kucucuk bi tartismamiz olmustu. Babasini arayip beni sikayet etti. Nisanliyken gezelim diye can atan adam simdi sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda. Opuyorum kokluyorum ben fazla ilgiye gelemem cekil tepemden diyor. Evde ekmek bitiyor ekmek al diyorum sen al diyo alip geliyorum disari koca bulmaya mi ciktin diyo bu seferde. Daha 3 ay oldu neden boyle oldu hicbirsey anlamiyorum. Belki diyeceksinizki niye bosanmiyorsun bosan gitsin. Ailem ozellikle de annem sabret kizim diyor. Sabredemez oldum artik. Aglamadigim bir gunum basimin agrimadigi bir saniye bile yok. Artik nefret ediyorum. Belki suc bendedir size anlatmak istedim belki ben yanlis davraniyorumdur fikir almak istedim. Sadece icimi dokmek biraz da olsun rahatlamak istedim.. Cunku cok yalnizim..

bence yol yakınken bu adamdan kurtulmalısın canım, kım ne derse deın hıc bırı senın gozyaslarından degerlı degıl

Ablacım üzüldüm durumuna Allah sabır versin ama şimdi ağlama sızlama zamanı değil.
Otur iyice düşün ne yapman gerektiğini. Anlayacaksa çek karşına konuş. Böyle ağlaya sızlaya vakit geçirirsen bir bakmışsın çocuk olmuş sonra hiç dönüşün olmaz çocuğunda sağlığı bozulur böyle baba olmaz.
Çok iyi düşünme zamanın şimdi hem aileni hemde geleceğini karartma Allah yardımcın olsun...

Ben sana biricik babaannemin anneme hep söylediği iki satırı yazayım;
Kırk gün sırtında taşıyıp bir gün dinlenince kötü olan mı olmak istersin?
Kırk gün dert çektirip bir gün güler yüz gösterince kıymetli olan mı olmak istersin?

Arada ki farkı anlaman için eşine bakman yeterli.. Kırk gün çekiyor olsan bile bu adamdan, iyi bir günün görünce "İyi bir adam yahu" diyecek içinde bir yerler... Ben bundan korkuyorum.. Bu değersizliğe alışırsan minicik jestleri "mutluluk" görmeye başlarsın.. Değil ama..

Karakterini bilemiyorum güzel kardeşim.. Henüz çok küçük olduğun ve biraz da sessiz olduğunu anlayabiliyorum satırlarından.. Beylik laflar, zor yollardan dolandırmalar, amiyane olacak ama ne demek istediğimi biraz daha büyüyünce anlayacaksın kızma bana, "kadın" olana verilecek tavsiyeler şu an için sana göre değil.. Sonuçlarını kaldıramayacağın naif bir küçük kız var kalbinde hala.. Düşünsene yirmi bir yıldır bu hayattasın ve aslında kısasla, zorlayarak mutlaka çözüm alacağın bir derdin "pes" notasındasın.. Bu yüzden asla söylemek istemediğim bir şeyi söyledim sana.. Çünkü yeniden başlayabileceğine inanıyorum..

Hemen boşanma.. Dene.. Kaldırıp kaldıramaycağın şeyleri listele.. Ama yerinde sayarak değil.. Lütfen bir kurs, bir eğitim, farklı bir şeyler daha giyin üstüne.. Kapıyı açıp da diğer tarafta kalmak istediğinde, seni dimdik ayakta tutacak sebepler kat kendine.. Çok başındasın inşallah.. Böyle basit bir hatanın, sanki büyük bir dertmiş gibi seni hayattan soğutmasına sakın müsaade etme.. Her an gidebilecek gibi hazırlan ve öyle kal... Sana tek diyebileceğim bu..

Ya varya şu sözüm senin için yazılmış

Gerçek aşkı kadında ararsan kendini boşanma davasında bulursun

bu sözü 2 nci kez birine yazıyorum :)

Allah yardımcınız olsun. ama çekilecek gibi degıl duruyor o yuzden bosanın bence. 3 ayda böyleyken 1 seneye kadar da şiddet uygular bu adam.

Neden değişti bunu iyice sorgulamali sebebini bulmalisin.. Kendince beklentilerini karşılayamadigini mı düşünüyor? Ya da başında dişimi gostereyim diyen kimselerden mi?

Ne olursa olsun kendini ezdirme. Mesela karnin ağrıyorken yemek hazirlamasaydin keşke.. Kimseye fazla değer vermeyeceksib hele de böyle tiplere...

Ilk aylarda tantanalar olması normal de eşin cidden çok bencil... Allah yardımcın olsun.

Büyük'lerin bi sözü var BAKDIN DELİ DÖN GERİ diye benim eşim evlendiğimiz ilk günler yıllar Nasılsa hala öle mesela hiç yardım etmezdi ev işlerinde hala öle,dışarı pek çıkmaz bu sebepten çok tartışırdık hala öle ama artık tartışmıyoruz,sevgimiz saygımız hep aynı kavgamız gürültümüz ben çok cadolozum eşim hep sakin:KK51:

Bu adam değişmez ama belki boşancam der baba evine gidersen oda blörfünü yerse ne ala yok yemezse Boşa gitsin 30 yıl sonra 3 çocukla boşanmadan iyidiro_O

bana göre sizdeki sorun, evliliği görev olarak görmenizden kaynaklanıyor. şunu yada bunu sevmek benim görevim diye düşünürseniz nefret edersiniz. yazdıklarınızı biraz okudum ve gördüm ki, birbirinizi polis olarak görüyorsunuz. hep eleştiri, yasak, hakimiyet, tehdit v.s bunlar arzuları pervasızca zedeler. evlenmeden önce sana kur yapan eşin evlendikten sonra neden yapmıyor? birde sen ve eşin evlenmeden önce ve evlendikten sonra mantıken çok fazla değişmiş olamazsınız buda demektir ki, evlilikten öyle pek büyük mutluluklar beklemezseniz mutlu evliliği sağlarsınız. yani demem o ki kendi kendinize sorduğunuzda mutluluğu yada mutsuzluğu ne yaratıyor sizde.

birde siz evlenmeden önce çok mutluydunuzda evlendikten sonra mı farklı iki insana dönüştünüz. bence hayır. sizin bakış açınız ve yaşayış tarzınız o kadar farklılaşmış olamaz.

temelde ayrı dünyaların insanıysanız bence çocuk yapmadan boşanın derim. fakat sizde eşiniz kafasında (genel anlamda söylüyorum , geçmişteki yaşayışınız, mantaliteniz, kişiliğiniz) iseniz zaman içinde çözersiniz. burada önemli olan aranızdaki farklılık az mı çok mu. bunu değerlendirin derim.
siz yeni evlisiniz, erkekler olgunlaşmadan biraz sudan çıkmış balık modunda ne yaptığı belirsiz davranış gösterirler. hakaret, dayak, şiddet, aşağılamaya asla izin vermeden bazı davranışları tolere edebilecekseniz devam edin.

son olarak bütçeyi fazla sarsmadan güleryüzle birşeyler almasını (elbise , ayakkabı v.s) isteyin derim. 100 tl harçlıkla o da ekmek parası olmaz, biraz zorlayın beyefendiyi. erkekler ne kadar kızsada güzel giyinen eşlerini severler.

Lutfen kacin kurtulun bosanin.
Esiniz gercekten normal degil ben bile okurken sok oldum.
Kendinizi yiyip bitirmeyin daha cok gencsiniz ustelik.
Anneniz eski kafayla dusunuyo eskiden ne olursa olsun kocamiz diye cekiyolarmis.
Devir degisti artik bosanin kurtulun lutfen.:KK43:

Cnm seni cok iyi anlıyorum. Aynisini 8 yildir çekiyorum.kumandayi dusurunce dikkat et demez direk Allh belani wersn gerzkli der.ben senin gbi sessiz dutamadm ama sahsima ve aileme hakareti kufuru kaldiramadm onceleri kustum olmadi sonra bemde ona saydim yine olmadi sustm disimi sktm oda olmadi.yazdklarini okuyumca herşey canlandi gozumde psikolojik siddetin en agirini yasadm 8 senelik evliligin 7 senesi kus kavgali gecmistir belki daha fazlasi.ama bizim çocuktan sonra böyle oldu sizin 3 aylikken bu derece olmasi tuhaf.son bir senedir belki biraz daha sakin gbi esim ama sewgim tamamen bitti dile kolay tam 7 yıl berbattı. Ha simdi iyi olarak gordugumde ne biliyor msn küsmek yani ben yokmusum gbi dawranmasi.dusun ben buna iyi diyorm çünkü en azndan surekli ruhum yara almiyor ama yinede bir kadin olarak normal bi evlilik görünce cok uzuluyorsun.kimbilir belkide yillar gectikce bu degerszlik hakaretler normallesiyor.ama sana tawsiyem buna asla izin werme.benim esimde son bir senedr bosanacagmi kesin olarak kavradi o yuzden.evi cok kez tekettim avukatla konustum en son.ama anlamis hali bu işte!huy degismiyor ne yazikki.daha iki gun önce evi süpürurken geldi daha dun degil önceki gun supurmedin mi diye bağırdı bela okudu hakaretini etti gitti böyle hasta ruhlu işte.elimi yüzumu yikarken harcadgm suyun hesabni yapar gelir kapatr tersler.herseye sokranr yuzu gulmez.cok zor yani bence kesinlikle cekme ben kizimin bosanmadan etkilenmesinden korktm en cok ama senin boyle bi durumun yok.hazr degilsen biraz daha sabret ama degisecegni hic sanmiyorum ama kaybetme korkusunu yasat bosanabilecegini görsün.kendini ezdirme.

X