- 30 Kasım 2019
- 12.038
- 38.381
- 598
- Konu Sahibi BerryBlossom
Geri kazanırsın inan. Zaten kaybetmemiş sinmişsindir büyük ihtimal sürekli eleştirilmekten ya da azarlanmaktan.Yeterince özgüvenimi kaybettim zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri kazanırsın inan. Zaten kaybetmemiş sinmişsindir büyük ihtimal sürekli eleştirilmekten ya da azarlanmaktan.Yeterince özgüvenimi kaybettim zaten![]()
Canım benim şu soruları sormani istiyorum kendineMesleğim var master bile yaptım ama böyle eğitilmemiş bi öküzle evlenmişim
Sezen Aksu - onursuz olabilir aşk
nasıl da beni anlatıyor çok yakında veda edeceğim bu evin içinde ağlayarak dinliyorum şuan
İkimizde yengeç burcuyuz. Endiseleniyorum ister istemez sonra ne olacak diye ama şimdiden ailemin yanında daha huzurlu olacağımı biliyorumAslan mi burcu bunun. Senin ne burcun bacım? Bacim her ayrılık yas tir cok normal ve anlaşılabilir yas ın. Ama 30 una bile varmamişsin henuz ufaksin. Bizler 30 başındayız ve bir kismimiz eşimiz le cok ta örnek sayılmayız. Senin yaşın genç. Sen mutlaka 2. Kez yuvada kurarsin anne de olursun. Sevgili gibi düşün bu Adami. Belki ki psiko sosyolojik problemli biri bu tür kaçık lari birde analari iyice berbat ediyor. Kayinvaliden duzgun ciksa şaşırdım. Namaz kil dua olu Allah kuvvet verecek...ah şu evliliklerin bir yazgı ve talih oluşu herkese ayni dusmeyişi ahh...
Ben kendimi hiç bi zaman bu eve ait hissedemedim ki çünkü aramızdaki bağın pamuk ipliğine bağlı olduğunu biliyorumZordur tabiki ne hayallerle kurduğun, dirhem dirhem ilgilendiğin evden ayrılacak olma düşüncesi
Ama bu evlilik sizi çok yıpratmış...
Gerçek sevgi, saygı, aidiyet hissi çok güzel,
bunlar
olursa içinde bulunduğun evi sahiplenmek daha kolay geliyor insana inan
Ağlamak rahatlatacaksa ağla ama
Zaten psikolojik olarakta, bedenselde çok yorulmuşsun
Kendine dikkat et...
Herşey geçiyor hayatta inan bana
Yeterki insan gibi insan çıksın insanın karşısına
Geçecekmi diye çok bekleyip geçtiğini gören bir insan olarak yazıyorum bunları
...
Bu tavrınız onlar sizi barıştırsın diye anlaşılır. Onlarla bu konuları şimdilik konuşmayın. Sizi yani el kızını değil oğullarını tutarlar, yine canınız sıkılır.Eşim evde yok kp ve kv dışarı yemeğe çağırdılar birşeyden haberleri yok gelmeyeceğim dedim ama ısrarla çağırıyorlar gidip boşanacagımızı acıklamalı mıyım
Siz bunu eşinizle net bir dille konuştunuz mu?Eşim evde yok kp ve kv dışarı yemeğe çağırdılar birşeyden haberleri yok gelmeyeceğim dedim ama ısrarla çağırıyorlar gidip boşanacagımızı acıklamalı mıyım
Evet konuştum hatta bugün kv kp aradıktan sonra ona dedim ki annenlere artık kararımızı açıkla ben gitmek istemiyorum onların yanına bişey olmamış gibi dedim tamam dedi kapattı dün ben ona demiştim ki aynı buraya yazdığım gibi 10 yıl sonra niye boşanmadım demek yerine şimdi boşanırım pişman olmam dedim oda bana bugün mesaj atmış 40 yaşına gelince boşandım diye pişman olma yazmışSiz bunu eşinizle net bir dille konuştunuz mu?
Önce kesin kararınızı ona bildirin bence.
Bencede öyle ama ona göre o çok normalEşin asla düzelmez.. Psikolojik hasta ve kabul edip tedavi olması lazım... Allah yardımcın olsun
Cocuk olunca hicbirsey degismeyecek hatta daha zor olacak. Bebegin bakimi, uykusuzluk vs vs. Sadece bunu aklinizdan cikarmayin demek istedim..Merhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor
Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.
herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.
gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
Olmaması daha hayırlı olmuş bizim için buna eminim artıkCocuk olunca hicbirsey degismeyecek hatta daha zor olacak. Bebegin bakimi, uykusuzluk vs vs. Sadece bunu aklinizdan cikarmayin demek istedim..
40 yaşına gelinceye kadar akıllı birini bulur evlenirim canım sağ ol deseydin.Evet konuştum hatta bugün kv kp aradıktan sonra ona dedim ki annenlere artık kararımızı açıkla ben gitmek istemiyorum onların yanına bişey olmamış gibi dedim tamam dedi kapattı dün ben ona demiştim ki aynı buraya yazdığım gibi 10 yıl sonra niye boşanmadım demek yerine şimdi boşanırım pişman olmam dedim oda bana bugün mesaj atmış 40 yaşına gelince boşandım diye pişman olma yazmış
Evet sürekli sineye çektiğim için boşanmayacağımı düşünüyor işim var şuanda ama ondan ayrılınca işimide bırakmak zorundayım ailemin yanına döneceğim ailem başka şehirdeBu adam kendine nasil guveniyorsa senin onu bosayamacagini dusunuyor.Vence derhal boşa degil 1 ay 1 gününü bile ziyan etme su adama.Kendilerini bulunmaz hint kumaşi sanmalari yokmu♀ Bak üzuleceksin elbet kolay degil ama sana psikolojik siddet uygulayan bi adamla hayat gecmez.Kararli ol özguvenim gitti deme bi is buldunmu ozguvenin alasi olur parani kazanir hayatini kurarsin
Pişman olacağımı düşünüyor heralde çok iyi bir koca ya kendisi oyüzden40 yaşına gelinceye kadar akıllı birini bulur evlenirim canım sağ ol deseydin.![]()
Yapıyorum işte sürprizi boşanarak deseydin. Canım bu narsist mi , sorunlu mu bilmem. Ama normal değil onu bilirim.Pişman olacağımı düşünüyor heralde çok iyi bir koca ya kendisi oyüzden
Ya bi de bana dün diyorki kavga esnasında sen bana ne zaman sürpriz yaptın dedim ki sürekli boşanalım diyorsun bir yıldır sana ne ara sürpriz yapabilirdim ki ayrıca sürprize değecek adam değilsin dedim hala kendini bişey sanıyor
Yengecte ana kuzusu olma ihtimali var iste. Takinti ve pimpiriklilik artı alinganlik yüksek. Yukselen ve ay burcuda büyük faktör. Aslanda narsizim var onyuzden acaba dedim. Erkek aslanlar narsizim taşımaya musait malesef... Allah kolaylik verecektir sizeİkimizde yengeç burcuyuz. Endiseleniyorum ister istemez sonra ne olacak diye ama şimdiden ailemin yanında daha huzurlu olacağımı biliyorum