• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayınca olmuyor

Bacim benim okurken sinirlerim bozuldu nasil katlaniyorsun bu adama Allah icin soyle insan sevilmek ister sefkat ister neden kendinize bu eziyeti yapiyorsunuz😞
Evlenmeden önce yanıma gelirdi herhafta daha o gelmeden ne giyeceğim nasıl süsleneceğim derdine düşerdim sanki dünyadaki tek kız benmişim gibi hissettirirdi şimdi ise aşk kırıntılarıyla doymaya çalışıyorum valla Türk filmlerine konu olur bizim hikayemiz

Eşim evde yok kp ve kv dışarı yemeğe çağırdılar birşeyden haberleri yok gelmeyeceğim dedim ama ısrarla çağırıyorlar gidip boşanacagımızı acıklamalı mıyım
Söyleyen olmuştur mutlaka ama gördüm ben de yazayım, kv kp sizin canınıza tak ettiğini fark ettiklerinden ortam yumuşatmaya çağırıyor büyük ihtimalle

Söyleyen olmuştur mutlaka ama gördüm ben de yazayım, kv kp sizin canınıza tak ettiğini fark ettiklerinden ortam yumuşatmaya çağırıyor büyük ihtimalle
Yok kesinlikle söylememiştir hatta korkar ailesi duyacak diye ablası da 6 ay evli kalıp boşanmış ikinci şoku yaşayacaklar oğulları sağolsun

Akşam tekrar konuşacaksan mümkünse yalnız olma ve telefonuna kades uygulamasını indir. Sana bir şey yapmaya kalkışırsa yardım çağırırsın, aynı zamanda elinde delil olur. Can güvenliğin çok önemli, lütfen savunmasız olma

Akşam tekrar konuşacaksan mümkünse yalnız olma ve telefonuna kades uygulamasını indir. Sana bir şey yapmaya kalkışırsa yardım çağırırsın, aynı zamanda elinde delil olur. Can güvenliğin çok önemli, lütfen savunmasız olma
İş arkadaşlarım ve iki komşum dışında kimseyi tanımıyorum ki bu şehirde cagırabilecegim kimse yok kades iyi fikir

İş arkadaşlarım ve iki komşum dışında kimseyi tanımıyorum ki bu şehirde cagırabilecegim kimse yok kades iyi fikir
En yakın olana üstün körü konuyu anlat, evden bağırma sesi gelirse kapıyı çalsınlar ya da polis çağırsınlar. Her türlü tedbiri almak zorundasın.

En yakın olana üstün körü konuyu anlat, evden bağırma sesi gelirse kapıyı çalsınlar ya da polis çağırsınlar. Her türlü tedbiri almak zorundasın.
Evet kesinlikle katiliyorum.konu sahibi esinin tepkileri hic normal degil. Ruhsal bir hastaligi var o cok bariz. Bence hala senin blof yaptigini dusunup ciddiye almiyor nasilsa vaZgecer diyor. Ama kararli oldugunu gorunce cok ani ve siddetli tepkiler verebilir. Muhakkak bir komsunu haberdar et tetikte olsun. Ins kazasiz belasiz kurtulursun. Sizin isin oluru yok. Bosanarak kendine buyuk bir iyilik yapacaksin

Eskiden açık açık anlatıyordum anneme sonra anlatmayı bıraktım içimde yaşamaya başladım bide gelip buraya yazıyordum işte tuta tuta patladım artık çok yalnız hissediyorum kendimi ailemde uzakta
Ahh ahh benim de öyle bende forum açtım hala da aynıyım bizlerde suç cesaret yok neyin beklentisi bilmiyorum benim 6yasında oğlum var üstelik bende kısa bir sürede de evlendim 8ayda ve kendisinin 2.evliliği adam dışarı bagımlsıı boşanmaya gittik vazgeçtik ama hataymış İnan malı varlığı var ama verecek bir adam degil hep parasıyla ezdi alacağım şey bile deve de kulak ondan o derece de zaten gururumdan ölsem tamah etmem oda çocuğum var diye alıyorum sözler yeminler boşa bende şimdi iyice anladım bunu değişmezler boşan bende bir gün boşandım mutluyum derim insallah ..

Allah beni korudu çocuk Sahibi olamadım bir de ciddi ciddi deniyorduk çocuk için allah korumuş verilmiş sadakam varmış
Hemen duble korunmaya başla, boşanma kadar uzak dur ama yine de nolur nolmaz , mutlaka yanaşacaktir, sakın hamile kalma sakın

Ahh ahh benim de öyle bende forum açtım hala da aynıyım bizlerde suç cesaret yok neyin beklentisi bilmiyorum benim 6yasında oğlum var üstelik bende kısa bir sürede de evlendim 8ayda ve kendisinin 2.evliliği adam dışarı bagımlsıı boşanmaya gittik vazgeçtik ama hataymış İnan malı varlığı var ama verecek bir adam degil hep parasıyla ezdi alacağım şey bile deve de kulak ondan o derece de zaten gururumdan ölsem tamah etmem oda çocuğum var diye alıyorum sözler yeminler boşa bende şimdi iyice anladım bunu değişmezler boşan bende bir gün boşandım mutluyum derim insallah ..
İşte iyi tanımadan evlendik sanırım ondan bunlar geliyor basımıza şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim umarım bir gün çok mutlu olursun

Terapiste gitmezse mahkemeye boşanmaya gideceğini söyle belki doktora gider

Bu adam evlenince böyle olmadı sanırım.büyük ihtimal zaten böyle idi.neden evlendiniz?
Ayni evde yaşamadan insanları tanımak gercekren cok zor, bazen çok farklı davranıyorlar, anlamamış olabilir. Bazende bir duzelır umudu iste.

Yok zaten iki haftadır benle bile uyumadı sıcak diye bu saatten sonrada yanaşmasın bir zmet
Asıl bundan sonra gör ondaki libidoyu...bir ay o evde kalma planın varsa hemen bugün korunmaya başla, üzgünüm ama bu adam çok hesaplı, romantizm süslü tecavüzlere hazır ol derim. Bir de lütfen bir an önce ailene haber ver. Kararlı olduğunu anladığında sana zarar verebilecek yapıda bir insan bu, mümkünse artık onunla aynı çatı altında yalnız kalma

Ya bende çok seviyorum annemi aynı şekilde takıntılıyımdır ama bu benim ilişkime yansımaz annemde duracağı yeri bilir bende durduracağım noktayı bilirim ama bu öyle değil bi kendisi var sanki dünyada en akıllı en iyi o asla öz eleştiri yapmak yok
Ateş burcu haritasinda bibyerde belliki var (aslan,koç,yay) ben merkezci burclardir. Benim ay yayda bazen kendimide yakalarım. Cook gencşiin her yaş sonrasi ahh o gençlik diyor Insan. 33 yaşındayım hergunu kiymetini bilerek keyifle yasmaya niyet ediyorum ve an da kalmayi cok seviyorum. O kadar uzun yolun var ki insallah. Bir ruya gordum dersin. Çalışmak çok iyi gelir. Sosyaleşmek baska hiakyelwr dinlemekte...Inan bana sende cok daha vahim durumda olanlar var ülkemizde. Şanslisinki erken farkediyorsun. Pisman olur belki ama is işten gecer guzelim. Yeteri son kararın olsun en kotu kararsizliktir. Ama sen emin gibisin yolun acik olsun...

Ateş burcu haritasinda bibyerde belliki var (aslan,koç,yay) ben merkezci burclardir. Benim ay yayda bazen kendimide yakalarım. Cook gencşiin her yaş sonrasi ahh o gençlik diyor Insan. 33 yaşındayım hergunu kiymetini bilerek keyifle yasmaya niyet ediyorum ve an da kalmayi cok seviyorum. O kadar uzun yolun var ki insallah. Bir ruya gordum dersin. Çalışmak çok iyi gelir. Sosyaleşmek baska hiakyelwr dinlemekte...Inan bana sende cok daha vahim durumda olanlar var ülkemizde. Şanslisinki erken farkediyorsun. Pisman olur belki ama is işten gecer guzelim. Yeteri son kararın olsun en kotu kararsizliktir. Ama sen emin gibisin yolun acik olsun...
Gerçekten bitince insan rüya görmüş gibi bitip geçiyor bunun öncesinde 6 yıllık ilişkim vardı üstelik nişanlanmıştık nasıl koparım ne yaparım derken sanki rüyaydı geçti gitti izi bile yok. Evlilik başkaymış ama geçen yıllar değil de bu yola çıkarken kurduğun o hayallerin o duyguların tam tersine çevrilmesi acıtıyor insanı. Ben bu insan için hiç bilmediğim bir şehire geldim yepyeni düzen kurdum işime girdim çalışıyorum. Onun işleri o kadar yoğun ki her akşam 11 e kadar onu bekliyorum evde yapayalnız bir arkadaşım bile yok bir sarılmayı bile çok gördüğü oldu bana sırf çok çalışıyor diye. Daha neler yaşadım da kimseye anlatmadım dökmediğim göz yaşını bu 1 yılda döktüm yalnız basıma. O hiç anlamadı beni yanarım buna yanarım. Umarım her şey çok güzel olur benim için bundan sonra

Gerçekten bitince insan rüya görmüş gibi bitip geçiyor bunun öncesinde 6 yıllık ilişkim vardı üstelik nişanlanmıştık nasıl koparım ne yaparım derken sanki rüyaydı geçti gitti izi bile yok. Evlilik başkaymış ama geçen yıllar değil de bu yola çıkarken kurduğun o hayallerin o duyguların tam tersine çevrilmesi acıtıyor insanı. Ben bu insan için hiç bilmediğim bir şehire geldim yepyeni düzen kurdum işime girdim çalışıyorum. Onun işleri o kadar yoğun ki her akşam 11 e kadar onu bekliyorum evde yapayalnız bir arkadaşım bile yok bir sarılmayı bile çok gördüğü oldu bana sırf çok çalışıyor diye. Daha neler yaşadım da kimseye anlatmadım dökmediğim göz yaşını bu 1 yılda döktüm yalnız basıma. O hiç anlamadı beni yanarım buna yanarım. Umarım her şey çok güzel olur benim için bundan sonra
O hayalkirikligi yakiyor canimizi. Bende eşimle ilk yillar cok zorlandim. Baskin nir karakter ve annesi simartmis pophlamiş kocasi yerine koymuş nerdeyse zorlandim. Ki 28 yasinds evlenmeme rağmen. Bazi hikayeleri biz blincaltimizla seçiyoruz yani bilinçle ozgur irade ile degil. Kadersel tarafsiz bir sistem var. Ya 7 ceddimizin gecmisinden gelen ah lar bize kadar ulaşıyor ya da bu yoldan gecmemiz lazim ki gerçek biz e ulasalim kendine yani. Deneyimler çok kiymetli geliştirir. Ama ağırlığı da tartışılmaz yorar. Kimse icin değmez kendinden baska. Hayat yolculuğunda kendine iyi davranmakla sorumlusun. Karşındaki hastalik duzetindeyse provoke etmeden ben yapamiyorum ruh sağlığım iyi degil gibi karşıyı kizdirmadan siyrilirsin ins. Suçladıkca karşıyı agresif ve yanlis tutum sergiliyorlar. Namaz ve dua ile yardim iste...

Back