• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayınca olmuyor

Ailece narsistik bir yapıları var zaten. Mesela görümcem bi yere gitsek olumsuz birşey olsa ben bilmem ne müdürüyüm burayı kapattırırım falan der aslında sallıyor ama gören inanır. Kayınvalide herkonuda fikri vardır en iyi anne odur falan şaka gibi insanlar
Kaç o zaman sakın geri adım atma, kahırlarını çekecek başkasını bulsunlar. O ne öyle pijama bardak meseleleri ayrı saçmalık. Yuva yapmak zor yıkmak kolay diye suçlamada bulunanlara sakın kulak asma, duygu sömürülerine de inanma, gençliğine yazık olmasın

1.ilişkideki insanin dengeli kalmasi icin sanki bir sure var.
2.iliskinin dengeli devam etmesi içinde
Maalesef kişide bu iliski icin denge bitiyorsa iliski de bitiyorsa hersey sonucsuz kalir benlik kabul etmese de.
Not:sizi tanımadığım icin zanda bulunmak istemedim.sizin gecirdiginiz süreç yada donustugunuz negatif bir durum hariç yazdim.
Okadar çabaladım ki dengeyi sağlamak için zaten hep yazdım buraya çoğu şeyi bir de yazmadıklarım var. Ben sus artık şu boşanmayı her kavgada söyleme dedikçe daha tepeme çıktı benim dengeleri bozdu artık sinir hastası olucam yakında

Kaç o zaman sakın geri adım atma, kahırlarını çekecek başkasını bulsunlar. O ne öyle pijama bardak meseleleri ayrı saçmalık. Yuva yapmak zor yıkmak kolay diye suçlamada bulunanlara sakın kulak asma, duygu sömürülerine de inanma, gençliğine yazık olmasın
Bizde sadece bardak pijama olsa iyi daha neler neler var gece 11 e kadar onu bekliyorum işleri yoğun diye bazen 10 gibi arıyorum canım nasıl gidiyor ne zaman geleceksin diye bu bile rahatsız etmiş paşayı geçen söyledi. Seks bile yapamıyorsa bu benim psikolojimden kaynaklıymış hiç bir şey yapamıyormuş ne öyle arayıp ne zaman geliceksin diyormuşum hasta ya bildiğin hasta

Bizde sadece bardak pijama olsa iyi daha neler neler var gece 11 e kadar onu bekliyorum işleri yoğun diye bazen 10 gibi arıyorum canım nasıl gidiyor ne zaman geleceksin diye bu bile rahatsız etmiş paşayı geçen söyledi. Seks bile yapamıyorsa bu benim psikolojimden kaynaklıymış hiç bir şey yapamıyormuş ne öyle arayıp ne zaman geliceksin diyormuşum hasta ya bildiğin hasta
Aylardır boşanmayı düşünüyorsun, eski konularına da yorum yapmışım, az önce bakınca gördüm. Adım at artık. Giden ömründen gidiyor. Maddi haklarını al, eşyalarını bir kamyona koy hepsi bu kadar. Erteleme artık, bir avukata git anlaşma metni hazırla, koy önüne, seni bağlayacak hiçbir şeyin yok. Altınını evdeki hakkını, her şeyi hesapla, bir kuruşun bile kalmasın onlarda

Aylardır boşanmayı düşünüyorsun, eski konularına da yorum yapmışım, az önce bakınca gördüm. Adım at artık. Giden ömründen gidiyor. Maddi haklarını al, eşyalarını bir kamyona koy hepsi bu kadar. Erteleme artık, bir avukata git anlaşma metni hazırla, koy önüne, seni bağlayacak hiçbir şeyin yok. Altınını evdeki hakkını, her şeyi hesapla, bir kuruşun bile kalmasın onlarda
Evet zaten bu eve asla gelme dedim nakliye ayarlayıp bütün herşeyi koyup gidicem 1 ay unutuluyor sonra yine aynı ruh sağlığı diye bişey kalmadı bende

Bu yüzünü hiç görmedim bana hep seni dünyanın en mutlu insanı yapacağım derdi asla kırmazdı çok iyiydi
Uzak mesafe ilişkisi miydi? Evlenmeden önce yeterince beraber vakit geçirdiniz mi? Bunları yargılamak değil de merak ettiğim için sormak istedim.
Konuya gelince sizi kaybetmeden umarım akıllanır..

Uzak mesafe ilişkisi miydi? Evlenmeden önce yeterince beraber vakit geçirdiniz mi? Bunları yargılamak değil de merak ettiğim için sormak istedim.
Konuya gelince sizi kaybetmeden umarım akıllanır..
Uzak mesafeydi ama her hafta gidip geliyordu 3-4 gün birlikteydik. Resmen geldiği zamanlarda mükemmel adam imajı çizip gidiyordu

Ailenizin durumdan haberi var mı? Sinir krizi geçirene kadar kimseyle paylaşmadınız sanırım. Bu baskı sizi daha da yormuş.
Eskiden açık açık anlatıyordum anneme sonra anlatmayı bıraktım içimde yaşamaya başladım bide gelip buraya yazıyordum işte tuta tuta patladım artık çok yalnız hissediyorum kendimi ailemde uzakta

Tamam şimdi sessizlik nası biseymiş, düşünülmemek, aranılmamak ne demekmiş bi hissetsin beyefendi (!)

Bu kadar boşanma blöfü yapan adama iyi yapmışsınız

Kendi sağlığınızı düşünün lütfen

...

İnstagramdan Esra ezmeci takip edin , dediklerini uygulayın kitaplarını mutlaka okuyun , eşinize yüz vermeyin , evinizle uğraşın, sessiz kalın , ihtiyaç olmadan konuşmayın , ilgi alaka sevgi göstermeyin bakalım ne yapacak, bunlarla bi yola gelmezse boşanırsınız

İnstagramdan Esra ezmeci takip edin , dediklerini uygulayın kitaplarını mutlaka okuyun , eşinize yüz vermeyin , evinizle uğraşın, sessiz kalın , ihtiyaç olmadan konuşmayın , ilgi alaka sevgi göstermeyin bakalım ne yapacak, bunlarla bi yola gelmezse boşanırsınız
Ama biz o aşamaları çoktan geçtik :( şu saydıklarınızı her ay tekrarlıyoruz görevmiş gibi 1 hafta sus pus oturulur yüz verilmez sonra hop bi ağlama zırlama noldu barıştık artık buna da müsade etmemem gerek kangren oldu ilişkimiz

Narsizim kokusu alıyorum.

Şimdi birileri çıkıp önünüze gelene narsist diyorsunuz diyecek ama bunun da dereceleri vardır belki, ya da benzer başka kişilik bozuklukları vardır. Teşhis koymuyorum sadece benzettim
Narsistler bu kadar ulu orta farkedilir yapmıyorlar.mesela o bluzu giyme demiyorlar şu daha çok yakışıyor sana diyorlar.vs vs. Neyse konu sahibi çok zarar görmeye başlamışsınız hatta fazlasıyla görmüşsünüz. Ayrılın ya da başka bişey demek doğru değil ama bunu kendinize reva görmeyin.birinin bize ağzıyla söylediklerini hiç bi zaman dikkate almamalıyız bu herkes için geçerli.eşiniz ağzıyla sevdiğini ayrılmak istemedişini söylüyor.kulağınıza tıkaç tıkayın bakın bakalım davranışlara seven ayrılmak istemeyen birinin davranışları mı?

Narsistler bu kadar ulu orta farkedilir yapmıyorlar.mesela o bluzu giyme demiyorlar şu daha çok yakışıyor sana diyorlar.vs vs. Neyse konu sahibi çok zarar görmeye başlamışsınız hatta fazlasıyla görmüşsünüz. Ayrılın ya da başka bişey demek doğru değil ama bunu kendinize reva görmeyin.birinin bize ağzıyla söylediklerini hiç bi zaman dikkate almamalıyız bu herkes için geçerli.eşiniz ağzıyla sevdiğini ayrılmak istemedişini söylüyor.kulağınıza tıkaç tıkayın bakın bakalım davranışlara seven ayrılmak istemeyen birinin davranışları mı?
Kesinlikle seven insanın yapacağı şeyler değil hatta beni gün geçtikçe okadar şaşırtıyor ki
Bizim evimizde bir camda panjur gibi birşey var onu kapatıp yatacaktık gündüz odamızda fikir benden çıktı dedim kapatayım çok aydınlık bi anda öfkelendi hayırrrr kapatma kapatma diyorum sana şimdi dısardakiler bizi bişey yapıyoruz diye düşünür herkes buranın yatak odası olduğunu biliyor diye bagrınmaya başladı sonra da sen nasıl insansın söz dinlemiyorsun bu evde benim sözüm dinlenmeyecekse sktr git falan dedi ben ağzım açık izledim neye uğradığımı şaşırdım ya

Kesinlikle seven insanın yapacağı şeyler değil hatta beni gün geçtikçe okadar şaşırtıyor ki
Bizim evimizde bir camda panjur gibi birşey var onu kapatıp yatacaktık gündüz odamızda fikir benden çıktı dedim kapatayım çok aydınlık bi anda öfkelendi hayırrrr kapatma kapatma diyorum sana şimdi dısardakiler bizi bişey yapıyoruz diye düşünür herkes buranın yatak odası olduğunu biliyor diye bagrınmaya başladı sonra da sen nasıl insansın söz dinlemiyorsun bu evde benim sözüm dinlenmeyecekse sktr git falan dedi ben ağzım açık izledim neye uğradığımı şaşırdım ya
O zaman kararınızı da verdiyseniz hiç kimsenin lafına sözüne bakmadan uygulayın.kendinizi seçin.ilişkiyle kendimiz arasında kalıp ilişkiyi seçtiğimizde o ilişki zaten bitiyor.daha fazla öz saygınızı kaybetmeyin hayat uzun siz size lazımsınız

Allah' ın manyağına bak ya. Yatak odasında ne yapacağımız bilgisi kimi ne ilgilendirir? Cinsel problemleri var, benim sorunum bu diyemiyor da esen yeli sorumlu tutuyor. Bu kadar falsolu bir herif, üstelik cinsel sorunları da var. Duble ayı, çekilmez.

İnşallah boşanırsınız. Adamın korkusuna bak. Karısıyla sevişiyor diyecekler aman tanrım...

Merhaba yine anlatacak kimsem olmadığı için buradayım ve sizden aldığım güç kendimi daha iyi hissettiriyor

Evleneli 1 sene oldu 1.ayımızdan hatta balayından beri eşimin öfke problemiyle uğraşıp duruyorum aşırı huysuz kendi istediği olmayınca çıldırıyor hemen sinirleniyor herşeye sürekli ben böyleyim istemiyorsan git boşan diyen biri.tamam diyorum boşanalım bitsin eşyalarımı topluyorum gitmeye kalkıyorum bu seferde çok pişmanım deyip ağlıyor öyle bir psikolojik şiddet var ki üzerimde anlatamam.

herşeyi eleştirir bu niye böyle , yüzümde sivilce çıksa çok kötü olmuş , biyerimde tüy görse ay bu ne der ki tüysüz biriyim. Ailesiyle de ayrı uğraştım bunca zamandır yüzüme gülüp arkamdan demedikleri kalmadı. Hiç birini sevmiyorum. Kısaca böyle derken kendimi aşırı mutsuz çökük ve depresyonda hissediyorum. Artık gerçekten gitmek istiyorum. Geçen gece hiç birşey yoktu çarşafları değiştirirken basım döndü uzandım sonrası bende yok sinir krizi geçirmişim ağlama krizine girmişim ayılınca öğrendim. Bu sabah yine yataktan kalktığımda yanımda eşimi göremedim iki haftadır bensiz koltukta uyuyor sıcak bahanesiyle dün gecede orada yatmış ve dün eve gelince sarılmak istedim öpmek istedim çok terliyim yoruldum dedi bende tamam sadece öpecektim sende hiç öpmüyorsun dedim o da seni mi eglendirecegim yorgunum dedi. Bu sabah bu birikmişlikle kalkıp artık boşanmak istediğimi cok mutsuz olduğumu beni sürekli dibe çektiğini söyledim kendisine ve onu evden kovdum.

gitti zannettim kapı kapanınca Meğer gitmemiş kapıyı kapatır gibi yapıp koltuğa oturmuş nasıl bir manyaksa. Sonra çıktı gitti beni arıyor mesaj atıyor kesinlikle boşanmak istemiyorum seni seviyorum bilmem ne diye. Ama artık cok yoruldum hayatım alt üst oldu onun yüzünden kendimden nefret ettim. Bu sefer yapacağım 40 yaşıma gelince keşke 26 yaşındayken boşansaydım dememek için bunu şimdi yapacağım…
Genceciksin. Hayatını bu adamla harcama😣

Back