- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
-
- Konu Sahibi yagmur_tanesi
Squat yapın en azından sekıl alır. Dik durmaya ise platesı tavsıye ederım.
tesekkur ederim gunde kaç dk yapmam gerek öğrenıp yapayım
Eki Görüntüle 1604263
Genel olarak takvime uyup yapiyorlar bu takvime göre yapicaksiniz. Rica ederim umarım yardimci olmusumdur.
Evet takvime uyucaksınız. Her gün artıyor zaten. Ben sana veriyim ya basenimden hiç memnun değilim. Bende sevmiyorum manken gibi fiziğim olsa ne olurdu.ÇOK SAGOL BUNDAKI ADETI GUNLUK YAPACAĞIM DEĞİL Mİ TMM DIR. SONRA YANA TATLI GÜZEL KALÇALAR SÖYLE KIVRIMLI KADINLAR OLUYOR YA BAYILIYORUM BENIMKI GERI DOGRU HIÇ YANA YOK UYUCAM BU TABLOYA COKKK SAGOLLL
Evet takvime uyucaksınız. Her gün artıyor zaten. Ben sana veriyim ya basenimden hiç memnun değilim. Bende sevmiyorum manken gibi fiziğim olsa ne olurdu.
Ay bizimde tam tersi hepsinde var hepsi kilo almaya müsait. Bilmiyorum bende eritme derdindeyim. Evet selülite iyi geliyor. Toparliyor. Squat before after diye aratirsan aradaki farki görürsün.ÇOK GÜLDÜM aLLAH RAZI OLSUN AZCIK VER :) BIZIM KADINLARDA YOK HİÇ BENDE ANNE TARAFINA CEMISIM AZCIK OLSA COK SEVINICEM SENIN VERIDIGIN TEKDIGI SIRTIMA OKLAVA ALIP UYGULUCAM HEM DIK DURURUM HEM KALÇA SIKI OLUR SELULITEDE ENGEL OLUOMUS SEVINDIM
Ay bizimde tam tersi hepsinde var hepsi kilo almaya müsait. Bilmiyorum bende eritme derdindeyim. Evet selülite iyi geliyor. Toparliyor. Squat before after diye aratirsan aradaki farki görürsün.
Onu maalesef bilmiyorum bazilari ağırlıkla yapmaya başlıyor jen selter falan maalesef bilgim yok şimdi yanlis yönlendirmiyim.BAKTIM BAKTIM BAYAĞI FARK VAR SPOR SAYFASINDADA TAKIP EDIYORUM BAKALIM HAYATIMA ISLEYECEGIM BU SPORU BIR AY BITINCE GENE EN BASA DONUCEM DIMI 50 YE
Onu maalesef bilmiyorum bazilari ağırlıkla yapmaya başlıyor jen selter falan maalesef bilgim yok şimdi yanlis yönlendirmiyim.
kolay gelsin simdiden forumda yapan baya kisi var onlar yardimci olur mutlaka.YINEDE SAGOL :) ILK OTUZU TAMAMLAYALIMDA ONCE BIR :)
135 deyim :) ayı yarıladım :) hayırlısıyla inş ay bıtsin platesden bir iki hareketle karıstırıp yapacagım spor salonuna gıdecektım vazgectım dogru hareketlerı arıyorum hata yapmamak için suan :)kolay gelsin simdiden forumda yapan baya kisi var onlar yardimci olur mutlaka.
Çok iyi inşallah iyi bir sonuç alırsın. Pilates olarakta cassey ho beginner seviyesine bir bak istersen. Ginede sen bilirsin135 deyim :) ayı yarıladım :) hayırlısıyla inş ay bıtsin platesden bir iki hareketle karıstırıp yapacagım spor salonuna gıdecektım vazgectım dogru hareketlerı arıyorum hata yapmamak için suan :)
Çok iyi inşallah iyi bir sonuç alırsın. Pilates olarakta cassey ho beginner seviyesine bir bak istersen. Ginede sen bilirsin
Dik durus konusunda tibetin 5 haraketi cok ise yariyor
yaptigim donemlerde bariz belli ediyor
ozellikle 7 tekrardan sonra...
onun haricinde bir suru yarari var bu egzersizlerin