OLMAYAN KALÇA EGZERSIZ YARDIM

yagmur_tanesi

GÜL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
335
32
MERHABA ARKADAŞLAR AİLE YAPISI OLARAK PEK KALÇALI YAPIMIZ YOK VE ZAYIFIM BEN YANA DOGRU OLSUN ISTIYORUM ETEK VS GIYDIGIMDE YAKISSIN DIYE VEDE DIK DURUŞ PROBLEMIM VAR BU IKISI İÇİN BANA ÖNERECEĞİNİZ HAREKET VE EGZERSİZLERİ BEKLIYORUM DENEYIP TEST ETTIGINIZ

Pilatesi unutmusum bu arada onada forumda konusu var. Cassey ho diye ya da yeni baslayanlara beginner seviyesinden başlatıyor. Blogilates beginner yazdığınızda karşınıza cikar.

Eki Görüntüle 1604263
Genel olarak takvime uyup yapiyorlar bu takvime göre yapicaksiniz. Rica ederim umarım yardimci olmusumdur.

ÇOK SAGOL BUNDAKI ADETI GUNLUK YAPACAĞIM DEĞİL Mİ TMM DIR. SONRA YANA TATLI GÜZEL KALÇALAR SÖYLE KIVRIMLI KADINLAR OLUYOR YA BAYILIYORUM BENIMKI GERI DOGRU HIÇ YANA YOK UYUCAM BU TABLOYA COKKK SAGOLLL

ÇOK SAGOL BUNDAKI ADETI GUNLUK YAPACAĞIM DEĞİL Mİ TMM DIR. SONRA YANA TATLI GÜZEL KALÇALAR SÖYLE KIVRIMLI KADINLAR OLUYOR YA BAYILIYORUM BENIMKI GERI DOGRU HIÇ YANA YOK UYUCAM BU TABLOYA COKKK SAGOLLL
Evet takvime uyucaksınız. Her gün artıyor zaten. Ben sana veriyim ya basenimden hiç memnun değilim. Bende sevmiyorum manken gibi fiziğim olsa ne olurdu.

Evet takvime uyucaksınız. Her gün artıyor zaten. Ben sana veriyim ya basenimden hiç memnun değilim. Bende sevmiyorum manken gibi fiziğim olsa ne olurdu.

ÇOK GÜLDÜM aLLAH RAZI OLSUN AZCIK VER :) BIZIM KADINLARDA YOK HİÇ BENDE ANNE TARAFINA CEMISIM AZCIK OLSA COK SEVINICEM SENIN VERIDIGIN TEKDIGI SIRTIMA OKLAVA ALIP UYGULUCAM HEM DIK DURURUM HEM KALÇA SIKI OLUR SELULITEDE ENGEL OLUOMUS SEVINDIM

Ay bizimde tam tersi hepsinde var hepsi kilo almaya müsait. Bilmiyorum bende eritme derdindeyim. Evet selülite iyi geliyor. Toparliyor. Squat before after diye aratirsan aradaki farki görürsün.

Ay bizimde tam tersi hepsinde var hepsi kilo almaya müsait. Bilmiyorum bende eritme derdindeyim. Evet selülite iyi geliyor. Toparliyor. Squat before after diye aratirsan aradaki farki görürsün.

BAKTIM BAKTIM BAYAĞI FARK VAR SPOR SAYFASINDADA TAKIP EDIYORUM BAKALIM HAYATIMA ISLEYECEGIM BU SPORU BIR AY BITINCE GENE EN BASA DONUCEM DIMI 50 YE

kolay gelsin simdiden forumda yapan baya kisi var onlar yardimci olur mutlaka.
135 deyim :) ayı yarıladım :) hayırlısıyla inş ay bıtsin platesden bir iki hareketle karıstırıp yapacagım spor salonuna gıdecektım vazgectım dogru hareketlerı arıyorum hata yapmamak için suan :)

135 deyim :) ayı yarıladım :) hayırlısıyla inş ay bıtsin platesden bir iki hareketle karıstırıp yapacagım spor salonuna gıdecektım vazgectım dogru hareketlerı arıyorum hata yapmamak için suan :)
Çok iyi inşallah iyi bir sonuç alırsın. Pilates olarakta cassey ho beginner seviyesine bir bak istersen. Ginede sen bilirsin

Çok iyi inşallah iyi bir sonuç alırsın. Pilates olarakta cassey ho beginner seviyesine bir bak istersen. Ginede sen bilirsin

peki genelde zayıflamak ıcın kullandıklarını yazmıslar ama detayını ınceleyeyım 90 tl ye deltanın setını aldım bıraz once plates ıcın bakalım becerebılıcekmıyım

Dik durus konusunda tibetin 5 haraketi cok ise yariyor
yaptigim donemlerde bariz belli ediyor
ozellikle 7 tekrardan sonra...
onun haricinde bir suru yarari var bu egzersizlerin

15 GUNE GORE GUZEL GELISIM VAR SQUAT DA YANI SEKILLENMEYE YENI BASLADI
ZORLANMADAN YAOPIYORUM HEM OGRENDIM ALISTIM IYICE
KUZENIMDE YAPIYOR ODA SUAN BASLADI SEKILLENMEYE ABLAMDA FARK ETTI ODA BASLAYACAK BEN ÖNERIRIM ZAYIF OLMAMA RAGMEN BISILER YAPINCA ORTAYA CIKIOMUS DIYORUM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…