olmayan bebeğime mektup

rabbim geçte olsa mucizeni göndermiş sağlıkla kucağına alırsın inşalah..
mektubunun sonunda gbelik tickerını görünce akan gözyaşlarım dahada artı ..rabbim bekleyen herkeze nasip etsin içindede bana inşallah..

slm kedersiz okadar güzel ifade etmişsinki duygularını söyleyecek kelimem yok ağlayarak okudum ,biraz benziyor hikayelerimiz benimde duygularıma tercuman olmuşsun...benimde eltimin 2 evladı oldu ve benden küçük 6 yaş en önemliside aile aprt.beraber yaşıyoruz.beynimdeki düşünceleri yazmışsın bunu içtenlikle söyluyorum,bende evleneli 8 yıl oldu ve tam 7 yıldır mücadele ediyorum önce ilaç tedavisi sonra aşilama sonra laparaskopi ameliyatı (bi sorun olmayınca)yine aşılama sonra tüp bebek böyle devam eti...tam 5 aşılama ve 4 tüp bebek denedik 3.üncü tutu ama 6 haftalıkken bozuldu ve boş gebelikle sonuçlandı , elde var sıfır bizde 5inciyi düşünüyoruz allahım inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz isteyen herkese nasip etsin sen benim aklımdaki,fikrimdeki herşeyi dökmüşsün ekleyecek bişey bulamadım allah yardımcın olsun bu yolda

Son düzenleme:

ümidinizi asla tüketmeyin kızlar vakti zamanı gelince veriyor Rabbim
Allah nasip etti bana ..çok şükür binlerce şükürler olsun .bugünleri hiç görmüycem ,yaşamıycam hiç anne olamıycam gibi hisediyordum Allah afetsin az isyan etmedim ama sonsuz şükürler olsunki mevlam nasip etti banada
sizde inanın ..kısmette varsa er yada geç olacak inşallah

çok dua ediyorum isteyen dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Son düzenleme:
benimde bebeğim olmuyo eşimde sperm sıkıntısı yaşıyoruz ama sizin eşiniz çok fedakarmış benim eşim kabul etmiyo her geçem gün yanıyorum okadar özlem duyuyorum ki artık...bebek diyip başka bişey demiyorum.ama okurken çok etkilendim şu an işimdeyim ve ağlıyorum arkdaşlarım çıldırdığımı düşünüyo büyük olasılıkla

ayy nasıl fena oldum anlatamam... Ağlaya ağlaya öldüm inan.. Ama allaha şükür sonraki sayfalarda bebişin olduğu yazılarını görünce yüreğime su serpildi adeta.. Ben de bugünlerde aşılamamın sonucunu bekliyorum bakalım son 2 günüm kaldı... Dualarını eksik etme canım bizlerden... Allahım hepimize hayırlsısını versin inşallahh.....

Demek ki bu mektubu yazdıktan sonra hamile kalmışsınn canımmmmmm 17 ekim de doğacağına göreee....... Ohh beeeeeee.şükürler olsun rabbim çok büyükkkkk :)

sabırla hiç sıkılmadan okudum çok üzüldüm aradan 1 sene geçmiş inşallah bebeğine kavuşmuşsundur

aaaaaaa ben diğer sayfaları okumamıştım hamile misin çok sevindim :81:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı bi evlat olur inşallah

Allahim sen ne kadar büyüksün,hayirli dogumlar olur insaallah .Ben ve benim gibi cocugu olmayan kullarinada hayirli ve saglikli yavrular nasip et.

rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inss evlat hasreti cekenlere saglicakla yavrularini gondersin rabbim,,,
hepimiz icin hayirlisi ney ise onu versin Allah'im...AMINNN....

cok etkilendim bir zamanlar bende zor süreclerden gecmişdim o günler geldi aklıma ...cok heycanlandım yani böyle kalbım okudukca tık tık hızlandı sanki ben o anları yasıyormusum gibi oldum allah yardımcınız olsun allaha emanet olun

okuyan arkadaşlarımdan şimdiden hakkınızı helal edinn diyorum :) baya uzun olnuş çünküü farkında bile değilim ..halbuki kesik kesik yazmıştım :26:

canım saatin kaçında ağlattın beni o kadar emekten sonra Rabbim ol derse oluyor başka söz bulamıyorum bizlere de dua et olur mu sonraki aşamalı da yazmanı bekliyorum

negatif tedaviler, yıkılan umutlar ,hayal kırıkları, ardından psikolojik sorunlar ,maddi_ manevi yıkım bu sebeplrden dolayı tedaviye uzun bir süre ara vermemize neden olmuştu bir yandan hemen başlamak istiyorum bir yandan da korkularım var yine olmazsa diye ama boş durmuyorum bu sefer daha iyi bir merkez bulmalıyım içimin rahat edeceği bir merkez beni anlıyabilecek bir doktor !

kk sitesi hayatıma çok şey kattı diyebilirim ,nerdeyse aklıma takılan bütün sorularımı burdan cevabını alıyordum...dostlarım oldu .sağlam,!beni seven sayan..benim gibi hasretle özlemle binbir umutla bekleyen

2 arkadaşım ,dostum ! (,sevdanehri,sevdamcee) onlarda benim gibi özlemle hasretle bin bir umutla bekliyorlar ...isteğimiz ,beklentimiz, hayallerimiz hep aynı yine kk sayesinde merkezimizi de bulduk.. bu sitede tanıştığımız dostlarımızdan birinin vesilesiyle ..o da bu merkez sayesinde hayallerine kavuştu çok şeker bir kızı var hatta şuan doğal yoldan hamile neyse ..
2 arkadaşımla araştırdık hemen .kk da okuyoruz başlık açmışlar ,nerdeyse hiç olumsuz bişey yok.. merkez ve doktorlar hakında herkes olumlu şeyler yazmış ,çok memnunlar çoğu da hayallerine kavuşmuş kafamıza yattı bide bi ayrıcalığı var şehir dışından gelenlere ücretsiz konuk evi açıyorlar ohhh mis gibi

ben ve bahsetiğim 2 arkadaşım düşündük taşındık eşleri ikna ettik ve bu merkeze gitmeye karar verdik .evet beraber gidecektik ama adetlerimiz aynı döneme den k gelecekmiydi sat larımız arasında günler var nasıl olacaktı neyse. 3 ay vardı önümüzde bell,mi olur denk gelir belki çok isiyorduk beraber başlamayı ..derkenn 3 ay içinde birimizin erken birmizin geç geldi adetleri böylelikle denk geldi böyle bişey olamaz şaşkınız, bir okadarda mutlu ..beraber başlıycaz çünkü ..bu zorlu yolda destek olacaz birbirimize ..odalarımızı ayırttık üçümğznde yan yanyana duruyor odaları herşey güzel ama benim nagatif düşüncelerim devam edyor olmuycak düşüncesi sarmış beynimi kafam allak bullak halbuki olumsuz bişey yok tedavi güzel ilerliyor arakadaşlarımında öyle ..geziyoruz tozuyoruz alışveriş yapıyoruz, beraber yemekler pişiriyoruz , oyunlar oynuyoruz okey masası kurmuşuz dörtlümüzde var halaylar çekiyoruz kısacası gırgır şamata ..yavaş yavaş düzeliyorum sanki olumlu düşünmeye başlıyorum o ortam rahatlattı beni bir kaç gün içinde ..

evet artık tedavinin sonlarına geliyoruz..üçümüzünde tedavisi güzel geçiyor transferimiz oldu eve geldik artık bekleme süreci ahh o bekleme süreci yıllar geliyor sanki ..sevdamcee akadaşımın 4 şubatta test günü benim 5 şubatta diğer arkadaşımında 8 şubattı galiba
sabahın köründe uykudan uyandırdı beni sevdamceenurcaaaaannnnnnnnn ben hamileyimmmmmm diye bağırıyor eşim bile sesi ilee uyandıı .nasıl mutlu nasıl çığlık çığlığa bağırıyor duymalısınız .çok mutlu olduk tabii heyecan sardı bizide yarına dayanamıyoruz eşim hadi diyor bizde yapalım halbuki günü gelmeden karşıydı böyle bişeye ben hemen hazırım hadi diyorum gidelim ayaklarım zangır zangır ÇOK KORKUYORUM...kanı verdim sonuç 1 saat içinde çıkacak bahçeye çıktım bir o yana bir bu yana volta atıyorum sesli dualar eşliğinde ..eşim başka kızkardeşim başka bir yerde o heyecan hiç bişeye benzemiyor 1 saat bekliyemedim çıktım hemen eşim gelmedi çıkmamıştır daha diye yada heyecanlandı gelmiyim ben sen git dedi kız kardeşimle çıktık , laboratuvara gittim sonucum çıktımı dedim ,çıkmış :18:
çıkmış amaa dedi hemşiree amaa demesi beni bitirdi tamam dedim olmadı yinee
sonuç zayıf pozitif dedii ee ne demek oluyor dedim .valla ne var diyebilirm ne de yok doktora gösterin dedi kızkardeşime eniştene söyle çıksın yukarı dedim ben doktorun odasına koştum bi elimde sonucum diğer elim kalbimde. küt küt atıyor çünkü ..
doktor yok odasında.. arıyorum .. bi baktım merdivenlerden iniyor karısı ile beraber ..karısına uzattım sonucu ağlayarak.. hımmm tebrikler hamilesiniz dedii ben inanmadım doğru söyleyin demişim bide kendi doktoruma uzattım o da baksın diye aynı şeyi söyledi gözün aydın hamilesinnn..eşimle birbimize sarılıp hüngür hüngür ağladık sadece ordaki hastalr bize bakıyor kimiside eşlik etmiş bize :)
amannnn Allahımm bunca yıl bu anı beklemiştim ,hatta hayal olmuştu anne olamıycam hiç bir zaman, hamile kalamıycam ..şimdi bittimi gerçekten? hamilemiyim? özlemim hayellerim gerçekleştimi? o kötü günler geçtimi ?ben annemi olacam? karnımda canımdan kanımdan bir can mı taşıyorum ?
o şoku atlatmak uzun sürdü ...eve gelirken daha yolda aramaya başladık aileleri, eşi dostu öyleki yolumuzu şaşırdık nereye gidiyoruz biz kendimize gelelim artık yoksa evin yolunu bulamıycaz .

evett sırada diğer arkadaşımız var onun için heyecanlanmaya başlıyoruz artık dayanamıyor oda ertesi günü yapıyor testii evetttt o daa hamileeeeee
böylelikle biz erdik mradımıza okuyanlar çıksın kerevetineeee :44::44::44:44:

çok şükür Rabbim bize yaşatııı bu duyguyu..Allah isteyen herkese nasip etsinn
çok zor ve meşakkatli bir sınav Allah bu yolda çaba sarfeden herkese sabır ve güç versin .her zman dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye
Allah büyük kadarde varsa er yada geç nasip ediyor sabırlı olmak lazım

Son düzenleme:
canım saatin kaçında ağlattın beni o kadar emekten sonra Rabbim ol derse oluyor başka söz bulamıyorum bizlere de dua et olur mu sonraki aşamalı da yazmanı bekliyorum

ağlama lütfen geçecek bu günler emin ol Rabbim biz kulları için her zaman hayırlı olanı veriyor öyle düşün .
bol bol dua et ve sabırlı ol ..nasip edecek inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese

bak senin için yazdım yukardaki yazıyı hadi oku da umutların yeşersin

canuım neresi bu merkez yazarmısın bizde tedaviye gittik mi kalacak yer sıkıntısı yaşıyoruz....

ahhhhh nurcanımmm ahh yine ne güzel yazmışsın yok böyle bir tarif daha herşeyi unuttun sanki odada oglum yatmıyordaaa ben hala özlem çekiyor gibiyim yüregime yeniden düştü o közzzz gerçekten acılar unutuluyormuş onu fark ettim

bu aradaa looo ben o kadarr bagırdımmı ben senin kocanı görsem herhalde artık suratına bakamammmmmm

RABBİM bizi mutlu etti artık diğerr özlem çekenlereeee

bağırdın tabi sesin yankılandı hatta bide ev sessiz olunca çok net bi şekilde duydu eşim

aminnn aminn Allah kimseyi bu dertle sınamasın çok zor

amiiiiiiiiiiin çok sevindim üçünüzün de le sonuçlanmasına kendimmiş gibi sevindim umudumu hiç yitimedim böyle haberlerle daha da artıyor herşeye rağmen Allah razı olsun senden bizi anlayan ancak bizim gibi olur diğerleri anlayamıyor canım hamile olup gönülden dua edeni hissediyorsun ama bazı insanlar da canımı yakıyor eltinin bebeğini kucağına aldığında ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. ben de her bebek görüşümde her hamile haberinde aynı şeyleri hissediyorum çünkü. bu kesinlikle kötü amaçlı değil bir gün olacak mı düşüncesi ben de bebeğimi kucağıma alıp sevebilecekmiyim endişesi umut da var sancı da... Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayallerimiz yarım kalmasın

inşallah tatlım diğerlerini düşünmen de ayrı bir ayrıcalık inşallah hayırlı evlat olurlar bebişleriniz inşallah birlikte sağlıklı mutlu bir hayat geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…