olmayan bebeğime mektup

inşallah tatlım diğerlerini düşünmen de ayrı bir ayrıcalık inşallah hayırlı evlat olurlar bebişleriniz inşallah birlikte sağlıklı mutlu bir hayat geçirirsiniz

yaaa nurcikkk ağlattın beniii

bunları yaşadık dimiii nasılda mazi oluyorr bütün dertler kederler unutulmasada közleniyor

rabbimm bu güzel sonuçlarımızı diğer hasret çekenlerede müjdelesin inşallahhh.

ne günlerdiii yaa özledim antalya zamanlarını

ama ama ama ben doğum hikayeni de paylaşmanı bekliyorummmmm

inan var ya eşim bu sabah bile Antalya da geçirdiğimiz günler güzeldi özledim dedi ve bunu her zaman söylüyor .tabi bende özledim ..kardeş yapmak için tekrar beraber gidebilirz aslında

Aminn Allah isteyen herkese versin

ama ama ama ben doğum hikayeni de paylaşmanı bekliyorummmmm

en kısa zamanda inşallah

ya nasıl üşenmedim okumaya bilmiyorum:)ama hem hüzünnlendim hem de en sonunda sen ve arkadaşların için çok sevindim...:))) bilmiyorum bebeğin doğdu mu ama allah hayırlı evlatlar nasip eder inşalla...eminim çok iyi bi anne olacaksın..
benim de 3 aylık bi oğluşum var ...bazen çok yorgunluktan şikayet etsem de binlerce kez şükrediyorum çünkü bence çocuklar bu dünyadaki en büyük mucizeler ve allah isteyen ve kıymetlerini bilecek herkese verir inşallah...

CANIM EYLÜLDE DOĞUM YAPTIM KIZIM 4 AYLIK OLDU ,BĞYĞYOR ARTIK :)
ALLAH BAĞIŞLASIN SENİNKİNİDE canım
Allah isteyen herkese versin ..

çok güzel anlatmışsın.... Alah analı babalı büyütsün bebgini inşallah... Bizde ugrasıorus 7 yıldır gelmio (( bizmde olurmu ki üüüü (( rabbim bos cevirme kolarımızı

çok güzel anlatmışsın.... Alah analı babalı büyütsün bebgini inşallah... Bizde ugrasıorus 7 yıldır gelmio (( bizmde olurmu ki üüüü (( rabbim bos cevirme kolarımızı

olur canım olur Rabbim yazdıysa er yada geç olucak inşallah ..gönlünü ferah tut

olur canım olur Rabbim yazdıysa er yada geç olucak inşallah ..gönlünü ferah tut

inşallah bende ilk aşılamamı yaptırdım.. 7. günüm malum anlıosun bekklemek cok zor sitede dört döniorum tutan varmı ilk asılamda güsel haber varmı bebişine kavusan ümitsiz anneler varmı die okuyp okuyup zırlıorum güsel haberiiii rabbim kimsnein kucagını bos bırakıp evlat hasrtiyle sınav etmeisn inşallahhh..

ALLAH emeklerini boş çevirmesin güldürsün yzünü
RABBİM ol dedikten sonra hiç bir şey engel değildir yeterki O ol desin
senin için dua edecem canım.inşallah sende burda güzel haberlerini paylaşırsın

inşallahhh teşekkürler canm rabbim dualarımı geri çevirmesin inşallah..

Merhaba yasadiklarini ibretle okudum allah sana ve bebegine hayirli uzun omurler versin insallah sormak istedigim bisey var bende normal yolla bir kimyasal gebelik yaşadım daha sonra bir tup denemesi negatif oldu snr genetik tahlilde 1.kromozomda seninle ayni problem cikti bendede henuz genetik danisma almadik size embriyolariniza genetik tani yapildimi o sekildemi hamile kaldiniz yoksa sadece tup bebekmi yapildi

okuyan arkadaşlarımdan şimdiden hakkınızı helal edinn diyorum :) baya uzun olnuş çünküü farkında bile değilim ..halbuki kesik kesik yazmıştım :26:
oncelikle tebrik ederim seni hikayen okadar heyecan vericiki emin ol yazinin sonuna geldigimde keske keske benim de bir bebegim olsa dedim ben bu ugurda sikintilar cektim cok agladim sizladim sana soyle soyleyim aglamadan gecirdigim gun sayisi o kadar azki etrafimda hamile ler dogum yapanlar ve ben gormeye gitmek zorundayim o kadar icim aciyorki anlatamam sana neyse ben 8 senelik evliyim benim hastaligim hipogonadotropik hipogonadizm yani ilacsiz hasta olamiyorum bu zamana kadar ilac igne ve asilama oldum bir tup bebek kaldi tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz senin en son basarili olan tedavini hangi sehirde hangi hastahane hangi doktor lutfen bana yardim et cok caresizim.fiyati ne kadar tutuyor bana yazarsan gercektende cok sevinirim

hayır canım yapılmadı

canım benim kıyamamm sana seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yasadım belki fazlasıyla .senin gibi bir bayan varmış kaynanam hep anlatıyordu yanlış anlama ama kaynanamın tabiri ile erkek gibi kadının çocugu oldu hemde ikiz diyordu güya bana moral veriyordu ama ben üzülüyordum neyse demek istediğim bu rahatsızlıgın bahane değil rabbim kaderde yazdıysa er yada geç olacak hiç sıkma canını

ben antalya da tedavi gördüm bu sitede tanıştıgım 2 arkadaşımla birlikte gittik şükür üçümüzde hmile kaldık çocuklarımız 2,5 yaşına girecekler neredeyse darısı başına canım

antalya ıvf hastanesi (özel)
doktourumuz Murat Berkkanoğlu
aynı hastanede Kemal bey var onun içine çok iyi diyorlar bizim bir tanıdık benden sonra gitti ikizleri var şimdi onunda ..nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bence antalya merkezi düşünün hem şehir duşından gelen hastalarada ayrıcalık tanımışlar ücretsiz konuk evi açıyorlar .orda senin gibi bir sürü hasta var çok güzel vakit geçirmiştim ben ..hadi bakalım inşallah sanada ugur getirir burası

okurken gerçekten boğazım düğüm düğüm oldu.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. bi bekleyiş bu kadar içten anlatılırmı? bbek i.çin bekleyenlerdenim bende gerçekten çok zor bir süreç.. beklemek.. senden sonra herkesin hamile olduğunu görmek duymak.. sözler felan herşey o kadar üzüyorki.. aksine benim eşim istemiyo ne aşılama ne tüp bebek.. açıkçası aşılamayı bende istemiyorum tüp bebek ücreti ne eğer bir problem çıkmazsa yarın tekrar tedaviye gidicem.. inşallah bebeğinle sağlıkla mutlulukla güzel günler yaşarsın.. darısı bizlere inşallah..

Ne mutlu size allah bir ömür mutlu etsin yavrunuzla evet biz çocuğu olmayan bayanları kimse anlayamaz o iç yanmasını bende yaşıyorum benimde eşinden dolayı ameliyatlı bir hastalığı yok ama normal yolla olacak kadar düşük klomenle biraz yükseldi bende 2.kez aşılama oldum özel doktor ve Brüksel tüp bebeğe gönderildim en son çapa tıpta tedaviye başladım androloji doktorumuz böyle aşılama olmaz nasıl denenmiş denildi. Özeller para tuzağı umudum çapa tüp bebek 2016 nisanda tüp bebek olacağım yaznızı okurken çok heycanladım bazende kendimi gördüm zordur bilirim bir yerlere gizlenip ağlamak her transferiniz olduğunda acaba tutmusmu diye hızlı hızlı okudum neden olmamış dedim sahi neden tutmamış bazen bende korkuyorum ???

Offf offf çok duygulandım çok ağladım okurken o hamile haberini duydugumuzdaki mutluluk çok güzel Bi duygu ama iki kez o mutluluk bnm kursagımda kaldı Rabbim tekrar yaşatır inşanlah isteyen herkese nasip etsin. Okurken hiç bitmesin istedim çok güzel yazmişsın rabbim evladını sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…