Allah bizede böyle bir mucize yaşatsın inşallah en kısa zamandaçok üzüldüm durumuna inan bana yazının sonunda güzel bi haber bekledimsenin durumunda olan bi arkadaşım vardı en sonunda umudunu yitirmişti olmuyo benim bebeğim diyip başka şeylerle ilgilenmeye başlamıştı ki hamile olduğunu öğrendi.allahtan umit kesilmez hiç üzülme. şu elti olayından nefret ediyorum zatenn
Allah bizede böyle bir mucize yaşatsın inşallah en kısa zamanda
inşallah canımmrabbim en kısa zamanda hepimize güzel evlatlar versin
üzülme ....
bekar olmanıza rağmen beni çok iyi anlamışsın canımmmerhaba...
ben bekarım daha, 21 yaşımdayım. sizleri anlamam zor belki, sadece anladığımı sanarım...
anlayamam belki, ama az çok hissedebilirim. hislerin evlisi bekarı genci yaşlısı yok öyle değil mi?..
inanın okuduklarım beni öyle duygulandırdı ki, üzüntünüzü yüreğimde hissettim. özleminiz, acınız boğazımda yumruk oldu. size tavsiye vermek kesinlikle bana düşmez. ama umudunuzu yitirmeyin diyebilirim. çünkü imkansiz olmadığına göre, inancınızı umudunuzu yitirmediğiniz sürece bebeğinize kavuşabilirsiniz. içinizdeki karamsarlığı atın, elbet bunca çaba birgün karşılığını verecektir...
tüm içtenliğimle söylüyorum, bu gece bebeğinize en yakın zamanda kavuşabilmeniz için dua edicem. herkes gibi ben de daha fazlasını yapabilmek isterdim ama elimden tek gelen bu...
anne olma özlemi çeken herkesin bebeklerine kavuşması dileğiyle...
aminnnn inşallahhhhAllah çoook büyük canım umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı evlat versin sana inşallah
çok ağlattın beni çokk
ama sınav bunlar unutma cnm
bana özelden ulaşırsan sperm için sana birkaç şey yazabilirim
allahın izniyle
inşallah canımm bunca dua aldım sizden elbet duyuyor RABBİM zamanı gelince olacak inşallahhSevgili Kedersiz,
çok duygulandım mektubuna. Allah sana hayırlı evlatlar verir inşallah. Herhalde bir zamanı vardır. İşte o zamana kadar sabırla beklersin inşallah.
zaten bu mektubu yazdıktan sonra okadar içten dua edildiki bana 1o gün önce eşim tahlil yaptı 3 milyon olan sperm sayısı 20milyon100bine çıktıı..ve dün adet olmama gerekiyorduu belim ve bacaklarım çok ağrıyoo hamilelik belirtisi olabilirmiş (2 saattir hamilelik belirtilerini okuyorumda:))okudum ama okurken gözyaşlarım hiç dinmedi benim 1,5 yasında bi oğlum var ve seni çok iyi anlıyorum rabbim gönülne göre verir inşş. yürekten dua edicem senin içinnnn inş burdan o güzel haberlerini alırızzzzzzzzzzz herşey gönlünce olsunnn
zaten bu mektubu yazdıktan sonra okadar içten dua edildiki bana 1o gün önce eşim tahlil yaptı 3 milyon olan sperm sayısı 20milyon100bine çıktıı..ve dün adet olmama gerekiyorduu belim ve bacaklarım çok ağrıyoo hamilelik belirtisi olabilirmiş (2 saattir hamilelik belirtilerini okuyorumda:))
inşallah hamileyimdirrr:97::97:
zaten bu mektubu yazdıktan sonra okadar içten dua edildiki bana 1o gün önce eşim tahlil yaptı 3 milyon olan sperm sayısı 20milyon100bine çıktıı..ve dün adet olmama gerekiyorduu belim ve bacaklarım çok ağrıyoo hamilelik belirtisi olabilirmiş (2 saattir hamilelik belirtilerini okuyorumda:))
inşallah hamileyimdirrr:97::97:
maalesef olmadı yine hüsranla sonuçlandı canım, her ay olduğu gibi ..inşallah hamilesindir canım uzun zamandır yorum yapmamışşın
evlat yolu gözlemekte gözünden sakınarak beklediğin yavrunun ellerinden kayıp gitmeside çok zor
benim bitanemin 3.5 aylıkken kalbi durdu bebeğimi doğurup kucağıma alıp mis kokusunu içime çekemedim ama o süre bile yetti annelik tarfisiz güzel bişey
çocuk hasreti çekmeyen seni anlamaz haklısın o konuda
inş. allahım en kısa zamnda seninde yüzünü güldürür
canım yaa çok üzüldüm senin adına, kolay değiil 3 defa aynı acıyı yaşamak allah sabır versin .düşüklerin sebebini araştırdılarmı canım? vardır elbet bir sebebi ve tedavisi ..inşallah rabbim en kısa zamanda güldürsün yzünü hayırlı,sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın tekrarhiç tutmadım kendimi..! tutamadım..!! hala da tutamayıp salya sümük ağlayarak yazıyorum...
çok etkileyici ve samimi duygularınız pc monütöründen içime hücum etti...
bnm de 3 buçuk yılda 3 düşüğüm var malesef..bu yüzden çok etkilendim sanırım..!
sonuna kadar okurken arkadaşlarında yazdığı gibi "bu sefer oldu mutluyum" die bi cümle okumayı bekledim ama...
neyse ki son yazdığınız çok daha umut verici...
umarım hakkınızda hayırlısı olmuştur.. :Allah'ım gönlümüzden geçeni nasip etsin inş...
maalesef olmadı yine hüsranla sonuçlandı canım, her ay olduğu gibi ..
sende bebşini kaybetmişsin başın sağolsuninşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalır annelik duygusunu tadarsın ,isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
canım yaa çok üzüldüm senin adına, kolay değiil 3 defa aynı acıyı yaşamak allah sabır versin .düşüklerin sebebini araştırdılarmı canım? vardır elbet bir sebebi ve tedavisi ..inşallah rabbim en kısa zamanda güldürsün yzünü hayırlı,sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın tekrar