benim gül yüzlü melek kalpli arkadaşımağlattın beni hemide hüngür hüngür inşallah 2011 hamişleri olacağız tüm bebek özlemi çekenler Rabbimin izniyle ve hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza aldıklarımızı yaramazlıklarını benişlerimizi konuşacağız bundan sonra inşallah yüce Rabbim inşallah
amin canım Allah razı olsuncanim benim icindekileri sözlere öyle güzel dökmüssünki sanki seninle beraber yasadiklarini yasadim bütün kalbimle dua ediyorum rabbim sana ve bebek özlemi ceken tüm arkadaslara tez vakitte hayirli saglikli evlatler nasip etsin
Canım Allah dualarını kabul etsin, tez zamanda kucağın cennet kokulu bi melekle dolsun, seni üzenler değil, seninle üzülenler inşallah bigün yine sen ve minik bebeğinle sevinsinler.. Allahım bu bekleyişinin ve sabrının karşılığını yakın zamanda versin inşallah..
okudum çok duygulandım(benim akrabam var oniki yıl olmadı neler denediler .yüce rabim normal yolarla nasip etti çok zor ama inancını kaybetme canım içinde bir umut olsun hep inşallah güzel sağlıklı bebeklerin olur sende bizimle paylaşırsın..
canım gardaşım ya mahvettin beni kurban olduğum yüzünü güldürsün inşalahhh
dediğin gibi Rabbim verdikten sonra hiç birşey engel değil yeterki zamanı gelmiş olsun ..ama işte bazen umutlarım yıkılıyorr hiç bebeğim olmuyacak anne olmuyacakmışım gibi geliyocanım hiç moralini bozma mutlaka olacak çok inan dua et.rabbim büyük..benimde 3 sene olmadı doktor eşimede banada ameliyat dedi olmadık tam korunduğum bi dönem hamile kaldım ve ondan sonraki 3 senede 2 sefer daha hamile kaldım.bizim bi komşumuz evlendi kocasının kanser olduğu ortaya çıktı hep ölecek gözüyle baktılar halada öle rabbim yaşattıktan snr gerisi bahane.oda 10 sene kemoterapi tedavisi gördü biliyosun kanser tedavisi olanlarında çocuğu olmaz ama daha snr rabbim onlara bi evlat nasip etti.olmaz denilen oldu..seninde olacak.meleğin hiç beklemdiğin bi anda konacak göbişine...sen canını sıkma muhakkakki çok üzücü bi olay.her kadın anne olmak ister.rabbim inşallah tez zamanada aratmadan verir bebişini kucağına.
öylemi dersinn esramm ..ahh bende bir inansammmofff nurcanımm yaaa sabah sabah ağlattın beni... ama ben nedense çok eminim senin bebişin sana cee yapacak.... nolursun umutlu ol....
inşallah birgün o güzel sonuçlarımızı yazmakta kısmet olurnurcan seni daha pek tanımadığım için sonunun iyi biteceğini sandım üzüntü ve heyecanla okudum bende evleneli 8 yıl olmak üzre yaşadıklarını çok iyi anlıyorum rabbim seninde kucağını hayırlı evlatlarla doldursun rabbim büyük sabrını artırsın
aminnnnnncanımm herşey Allah dan, mutlaka bir bildiği vardır rabbimin Allah kullarını sınarmış.İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza
aynen öyle canım başkasının bebeğini sevemez hale geldim ..Rabbim sabır versin, herkesin bi sınavı var, şu yengeye çok kızdım.Zaten bu tarz insanların yüzünden çocuk sevemez hale geleceğiz. Kadınlar külübündeki arkdaşlarımdan ve ortamlarımdan gayet memnunumda, normal hayatta hamile birini bile teprik ederken acaba ne düşünür hale geldik. Napalım kısmet ve kader.
canımsınn yaaa çok tatlısınnnNasıl bir özlem nasıl cesur dimdik güçlü bir anne ve baba. nasıl bir savaş
valla arkadaşım herkesin sınavı başka başka ya, hamile kaldım hemde ilk bebeğim sonra kürtaj oldum şimdi 6 ay oluyor sağlık durumları tekrar hamile kalır mıyımlar, yok ovulasyon yok hormon vss vss.
inşallah allah tüm isteyenlere nasip eyler, kucaklarımızı boş bırakmaz.
keşke senin eltinin tek olduğunu söyleseydim o zaman işimiz kolay olurdu hepimiz hatasını yüzüne vurur bu yanlış insanlığı durdururduk, ama malesef... böyle düşünen biri için ne üzülmeye ne laf etmeye değer allah ıslah etsin demek gerekir, tabii seninde sınavın zor ama bişi söyliyim mi :))) yeni doğan bebek seni çok sever bak hellokity demişti dersin :))) aynısını yaşayan arkadaşım var.
sen ve eşin başka birşeye gönül koymuş ve o yolda ilerliyorsunuz, allah yar ve yardımcın olsun.
bence olacak ya herkesin bebeği olacak inşallah ya çok inanıyorum ben inşallah.
sevgiler.
Allah razı olsun canımm ..aminnnya yazamıyacam bile ağlamaktan allahım en kısa zamanda sana en güzelinden bir evlat verir inşallah boğazım öyle bi düğümlendiki
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerinizi okuruz anne olmayı biçok kişiden daha fazla hakediyorsunuz hamilelerin duası kabul olurmuş allahım size de nurtopu gibi evlatlar verir inş. Ama sakın pes etmeyin umutsuzluğa düşmeyin sevgiler..
bebitomm ben buraya yazıp kimseyi üzüp ağlamak içn yazmadımm ..aslında smleyler le trajikomik yazıp aktradımm ..ama bu kk kızlara pek duygusalmış anacımmNURCANIM inan şuan boğazım düğüm düğüm ne yazacağımı bile bilemiyorum......
aynı şeyleri yaşayıp 8 sene sonra çok şükür hamile kalmış biri olarak ve seni çok ama çok seven arkadaşın dostun olarak sölüyorum canım bugünlerde ALLAH ın izniyle biticek canım.. o çok özlediğin meleğine kavuşucaksın buna çok inanıyorum ve bütün kalbimle dualar ediyorum...... ALLAH o güzel yüzünü güldürsün kucağını meleğinle doldursun inş...