olmayan bebeğime mektup

Yüreğimi dağladınız....
Diliyorum ki tez vakitte hayırlı ,sağlıklı evlatlarınız olsun Allah sizi ellerle bir etsin kucağınızı boş bırakmasın..
Hüküm Allahın ,Rabbim kimseyi evlatla terbiye etmesin
Tam 7 düşük ,bir dış gebelik ,birde kimyasal gebeliği olup inatla savaşmış yılmamış 8yaşında kız annesiyim ben..
Umuyorum sizde anne olucaksınız işallah .Herşey yaşanmamışa dönücek ..

ben evlı degılım.ama oyle cok ıstıyorumkı bır bebegım olsun.oglum olsun dıye hayaller kuruyorum.bebek magzalarının vıtrınlerıne yapısıp kalıyorum.korkuyorum bazen hıc sahıp olmazsam dıye...
ıcmı acıttı yazdıkalrınız...
sonunda artık yanımdasın yazmasını oyle cok dıledımkı...
Allah esınle huzurunuzu bozmasın askınızı bebekle taclandırsın..
bebegın en dogru zamanı secıp gelsın dılerım..
Allah yardımcınız olsun..

canım öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim nasip eder inşallah tüm isteyenlere.ben eski sayfalarda böyle bir şey buldum.denemek istersen diye kopyaladım buraya.Güzel Allah ım aratmasın inşallah kimseye.dualarım sizinle..
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.

bak bi de bunu buldum
bende sürekli tüp bebek tedavim boyunca zekeriya a.s'ın duasını ettim.transfere giderken arabada içimden yine bu duayı ettim ve radyoyu açtım.o anda radyoda zekeriya a.s'ın duasını ediyorlardı. sanki Rabbim bana yanımda oldugunu söylüyordu.o anda Rabbime kendimi çok yakın hissettim.transfer anında hiç bişeyi düşünmedim .sadece teslimiyetle bu duayı ettim sürekli.ve şu anda hamileyim.dua şudur:
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN

ve bunu daa
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak­kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini gecele­ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak­kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok­tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
dua edenlerin Allah dualarını kabul etsin.şöyle bir inanış vardır canlarım,Allah bazı kullarına isteklerini yıllarca,günlerce vermezmiş.ççünkü o kulunun kendine yalvarması,ondan dilemesi hoşuna gidermiş.duasına devam etsin diye beklermiş.inşallah sizin de mükafatınızı verir.
bi de şunu söyleyeyim ben önemli bir dileğim olduğunda ism-i azam duasını okur sonra dileğimi söylerim ve çok işime yarar.inşallah sizlerin de

mektubunu okudum ve çok duygulandım ne oldu acaba bidaha yazına rastlamadım.merak ediyorum hamile kalabildinmi?

canım okudum iş yerinde olmasam göz yaşlaıma hakim olamazdım. allah gönlüne göre verisn inşallah bir an önce anne olabilirsin. gerçi uzun zamandır yazmamışsın .son durumndadan bilgi ver bizlere. rabbim kucağını boş bırakmasın. benim kızımda aşılamayla oldu. neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. bizede kesinlikle olmaz demişlerdi. ama son iki gebeliğim normal yolla oldu. geri rabbim kucağıma almayı nasip etmedi. benden verdiği gibi geri aldı ama. benim sınavımda bu. allah hepimize sabır versin.

seni çok iyi anlıyorum, canım inşallah allah ,sana, bana çocukları olmayanlara, hayırlısıyla, nasip eder .Allahım inşallah canım benim, sabırlı ol tevekkülü allahtan ,dua et tatlım

cnm benim ALLAH herkesin gönlüne göre verir sen hep içini ferah tut sıkma kendini dua edicem ben senin için kıyamamm san ben ya aglattın beni bende çoçuklara çokmdüşkünün dayanamadım hep dua et cnm

çok duygulandım okuyunca. ne diyim allah gönlünüze göre versin. inşallah istediğiniz gibi nurtopu bir çocuğunuz olur

içten ettiğiniz dualara Aminn diyor ve çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun gönlünüze göre versin Rabbim ..
merak edenler için ben hamile kalamadım henüz 2_3 ay sonra tüpbebek tedavisi için tekrar kolları sıvadık inşallah bu sefer Rabbim emeklerimizin karşılığını verir hayırlı bir şekilde

rabbim inş. bu kadar duana isteğine karşı öle bir evlat verirki sana yüzünü güldürür hayırlı haberlerle tatlım

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzelim. mücadelen beni duyuglandırdı ama hep ümitsiz oldugunu ifade etmişsin. umutsuz olma, Allah tan ümidini kesmiş gibi düşünme. hayırlısını hayırlı zamanda istemeye devam et. sağlıcakla kal..

cnm benim umarım en kısa zamanda bebeklerin en güzeline en hayırlısına kavuşursun..
seni anlayamıyorum çünkü benm bir bebeğim var off çok kötü cnm gelişmelerden bizi haberdr etsene tatlım merkla beklyrm hamileyim demeni

şuan 3. Tüpbebek maceram için antalya'dayım
inşallah bu sefer bebişim tutunur annesine
dualarınız bekliyorum

Mektubun sonunda bir mucize olacağını düşünmüştüm.... Allah'ım verecek merak etme,ümitsizliğe kapılma...sanki beni anlatmışsın arkadaşım...
ben de 10 yıllık evliyim 5-6 senedir istiyoruz ama olmuyor maalesef... eltimin bebeği oldu şu an bir yaşında her sevdiğimde içim kan ağlıyor doğum günü oldu sanki insanlar acıyan gözlerle baktı bana... mktubunu okurken de ağladım,şimdide ağlıyorum... ben de hayırlısıyla yeni bir tedaviye başlıycam. bir aşılama yapmıştık, ama şimdi başka bir dr. başladık,önümüzdeki aylarda 2.2 aşılama deniycez... umutlarımızı yitirmeyelim.. Allah'a emanet olun

okuyan arkadaşlarımdan şimdiden hakkınızı helal edinn diyorum :) baya uzun olnuş çünküü farkında bile değilim ..halbuki kesik kesik yazmıştım :26:

yazını okudun işteyim şu an ama dayanamadım aglıyorum kardeşim acını taaaaaaaaaaaaa yüregimde hissettim allah önce sana sonrada benim gibi tüm isteyenlere bebiş versin

yazını okudun işteyim şu an ama dayanamadım aglıyorum kardeşim acını taaaaaaaaaaaaa yüregimde hissettim allah önce sana sonrada benim gibi tüm isteyenlere bebiş versin

aminnn isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim .bebek özlemi kimseye çektirmesin

Canım benim yaşadıklarını seninle birlikte yaşadım sanki . Ben de 6 yıllık evliyim . Aynı hasreti çekiyorum. Ama içtenlikle söylüyorumsenin yazını okurken içimde çokgüzel hisler belirdi. Okadar temiz bir yüreğinle yazmışsın ki hissediyorum canım sen hiç ummadığınbir anda anne olacaksın.Hem de kendiliğinden . Bunu içten hissettim inan .Bu haberi aldığımda en az kemdim kadar sevineceğim .Yaşadıklarının çoğunu yaşadım çünkü baçkaları bilmez ne çekdiğimizi benim de görümcemin bebeği doğumda öldü.Nazar dediler yani benden bildiler .Canım okuduğumdan beri aklımdasın sana çok dua ediyorum.Allah hepimize o melekleri nasip etsin.

haykırdım ama isyan etmedim,ağladım ama beli etmedim,çaresizdim ama pes etmedim,sensizdim ama asla senden vazgecmedim....
herkes gülüşümü görüyor,
kimse savaşımı görmüyor,
herkes sesimi duyuyor,
ne düşündüğümü kimse bilmiyor,
herkes yazdıklarımı okuyor,
göz yaşlarımı kimse görmüyor,
inanıyorum bir tek sen duyuyorsun sesimi gel artık meleğim bekletme anneni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…