zaten bu mektubu yazdıktan sonra okadar içten dua edildiki bana 1o gün önce eşim tahlil yaptı 3 milyon olan sperm sayısı 20milyon100bine çıktıı..ve dün adet olmama gerekiyorduu belim ve bacaklarım çok ağrıyoo hamilelik belirtisi olabilirmiş (2 saattir hamilelik belirtilerini okuyorumda:))
inşallah hamileyimdirrr:97::97:
okuyan arkadaşlarımdan şimdiden hakkınızı helal edinn diyorum :) baya uzun olnuş çünküü farkında bile değilim ..halbuki kesik kesik yazmıştım :26:
Mektubun sonunda bir mucize olacağını düşünmüştüm.... Allah'ım verecek merak etme,ümitsizliğe kapılma...sanki beni anlatmışsın arkadaşım...
ben de 10 yıllık evliyim 5-6 senedir istiyoruz ama olmuyor maalesef... eltimin bebeği oldu şu an bir yaşında her sevdiğimde içim kan ağlıyor doğum günü oldu sanki insanlar acıyan gözlerle baktı bana... mktubunu okurken de ağladım,şimdide ağlıyorum... ben de hayırlısıyla yeni bir tedaviye başlıycam. bir aşılama yapmıştık, ama şimdi başka bir dr. başladık,önümüzdeki aylarda 2.2 aşılama deniycez... umutlarımızı yitirmeyelim.. Allah'a emanet olun
yazını okudun işteyim şu an ama dayanamadım aglıyorum kardeşim acını taaaaaaaaaaaaa yüregimde hissettim allah önce sana sonrada benim gibi tüm isteyenlere bebiş versin