Erkek İnfertilitesi Oligoastenotertozoospermi olup tedavi olanlar ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim merhaba simdi doktordan ciktim yine ignelerimi oluyorum iste persembe ya da cuma yumurtalar toplanacak dr yarin karar verecek hangi gun toplanacagina gercekten zorl ve yorucu bir surec allah hepimizin yardimcisi olsun
Hadi hayırlısı inşallah canm burdan haberleslm kopmayalim ki birbirimize destek olalm

Hadi hayırlısı inşallah canm burdan haberleslm kopmayalim ki birbirimize destek olalm
Aynen canim biz gene doktora gidiyoruz iste gune karar vercek yumurta toplama icin 1 ay sonrada transfer edecegiz dedi bakalim neler olacak bende cok merak ediyorum evet burdan yazalim kopmamis oluruz

Aynen canim biz gene doktora gidiyoruz iste gune karar vercek yumurta toplama icin 1 ay sonrada transfer edecegiz dedi bakalim neler olacak bende cok merak ediyorum evet burdan yazalim kopmamis oluruz

Hayırlısi olsun insallah

Bugun yumurtalarim toplandi cok heycanliydim ama kolay bi sekilde atlattim hayirlisiyla 17 yumurta toplamislar yeterli sayida sperm bulduk dediler yarin kaci dollendi kaci kaliteli soyliceklermjs gerisi takdiri ilahi dua edin bana da

Bugun yumurtalarim toplandi cok heycanliydim ama kolay bi sekilde atlattim hayirlisiyla 17 yumurta toplamislar yeterli sayida sperm bulduk dediler yarin kaci dollendi kaci kaliteli soyliceklermjs gerisi takdiri ilahi dua edin bana da

Ayyy hadi hakkında hayrlisi canım benim

Merhaba,

En son yumurtalarınız toplanmıştı bir gelişme var mı ? hamilemisiniz bilgi verebilir misiniz?

Merhaba,

En son yumurtalarınız toplanmıştı bir gelişme var mı ? hamilemisiniz bilgi verebilir misiniz?
Evet toplando 16 yumurtamin 14 u dollendi 9 yanesini 3. Gun dondurdular 3 tanesini 5. Gun dondurduk 2 tanesi 6. Gune gidermi diye bekliyoruz 15 gun sonra da transferim olucak insallah canim allah hepimize nasip etsin insallah sen neler yaptin

Evet toplando 16 yumurtamin 14 u dollendi 9 yanesini 3. Gun dondurdular 3 tanesini 5. Gun dondurduk 2 tanesi 6. Gune gidermi diye bekliyoruz 15 gun sonra da transferim olucak insallah canim allah hepimize nasip etsin insallah sen neler yaptin
Hadi hayrlisi canm seninde bu sorunu dimi

Hadi hayırlısı bizi gelişmelerden haberdar et lütfen Bizede süreç hakkında ışık oluyorsunuz böylece

Ederim canim zaten bizim gibi durumda olan herkese de dua ediyorum insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz sanada dua ediorum ama ben de sifir umutla cikmistim bu yola simdi bugunlere kadar gelebildim insallah sonucuda guzel olur

Benim eşime de önce azosperm teşhisi konuldu daha sonra şiddetli oat dediler sık sık gidip sperm testi verdi dondurdular ben tüp bebeğe başladım bu arada . İğneler ilaçlar derken transfer oldu test yaptım hamile olduğumu öğrendik daha sonra kalp atışını bile duyduk . 2.5 aylık hamileyken bi gün doktora gittik ve kalp atışının olmadığını söylediler geçen salı kürtaj oldum . Şu 8 aylık süreçte bunları yaşadım . Şimdi toparlamaya çalışıyorum mayıs gibi dondurulmuşlarla devam edicem inşallah ama bu durum sperm kaynaklı olduğu için mi Kalbi durdu diye ya diğerlerinde de olursa diye çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın . Hayal kurmaya başladıktan sonra yıkılmak anlatılamaz ..

Ayy Allah yardımcın olsun canimmm

Oncelikle cok gecmis olsun cok uzuldum ALLAH bur daha yasatmasin.Bende ayni durumdayim. Sizin kac adet sperm hucresi cikiyordu. Benim esimde 10 adet cikiyor immotil olarak. Siz de de ayni miydi ? Biz ilk tup bebek denememiz su anda igneleri kullanali 2 gun oldu daha yeniyim yani.

Ederim canim zaten bizim gibi durumda olan herkese de dua ediyorum insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz sanada dua ediorum ama ben de sifir umutla cikmistim bu yola simdi bugunlere kadar gelebildim insallah sonucuda guzel olur

Canım. Nasılsın. Durumlar nasıl geciyor

Iyi canim ilaclara devam ediyorum. Pazartesi gidicem kontrole hersey yolundaysa transfer icin gun belirleyecek.sen neler yapiyosun deniyomusunuz birseyler
Hmm hayırlısı olsun canım bizde bu ay başlıyoruzinşallah

Hadi bakalim insallah sizin icinde iyi olur hersey canim sende yaz burdan yine gelismeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…