• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Oligoastenotertozoospermi olup tedavi olanlar ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1500 TL civarı olabilir.öncelikle nedenini öğrenmelisiniz çocukken eşiniz ameliyat geçirmiş olabilir (inmemiş testis,fıtık vb), ateşli bir hastalık geçirmiş olabilir ya da varikosal vb bir durum da olabilir.Yapılan hormon testleri ve muayene ile ürolog teşhisini koyacaktır.Vitamin vb takviyeler ile sayı artabilir.Dediğim gibi teşhis önemli.Tabi ki çıkış varken dondurmanız mantıklı olur.Geçmiş olsun,Allah şifa versin

Benim eşime de önce azosperm teşhisi konuldu daha sonra şiddetli oat dediler sık sık gidip sperm testi verdi dondurdular ben tüp bebeğe başladım bu arada . İğneler ilaçlar derken transfer oldu test yaptım hamile olduğumu öğrendik daha sonra kalp atışını bile duyduk . 2.5 aylık hamileyken bi gün doktora gittik ve kalp atışının olmadığını söylediler geçen salı kürtaj oldum . Şu 8 aylık süreçte bunları yaşadım . Şimdi toparlamaya çalışıyorum mayıs gibi dondurulmuşlarla devam edicem inşallah ama bu durum sperm kaynaklı olduğu için mi Kalbi durdu diye ya diğerlerinde de olursa diye çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın . Hayal kurmaya başladıktan sonra yıkılmak anlatılamaz ..
Selam kızlar . Biz şu an sperm var mı bilmiyoruz . Çıkarsa dondurmayı istiyoruz . Siz hangi merkezi önerirsiniz İstanbul’da ?

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back