Erkek İnfertilitesi Oligoastenotertozoospermi olup tedavi olanlar ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

black14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
233
461
53
37
Arkadaslar merhaba esime ilk test azospermi olmasina ragmen 2. Sperm testinde OAT teshisi konuldu. 70 80 motil hucre bulundu 3 aylik tedavi olduk ve 1 2 gun icinde de tup bebege basliyoruz insallah. Boyle olup ilk denemesinde hamile kalan var mi??

Benim eşimde oligoastenoterzospermi ben iki defa doğal yolla hamile kaldım ancak birinde kalp atısı durdu diğerinde hiç göremedik. Tüp bebek önerdi ama daha başlamadık

Bizimki siddeti oligoastenoterzospermi tup bebek dedi dogal yolla olmaz dedi 2 gun once tedaviye basladik bakalim sonuc nolucak umarim olumlu olur

Merhaba, benim işimede ilk başta azospermi denildi. Sonrasında sperm dondurduk.
100 ve üzeri motil sperm çıkışı oluyor genelde.
Ağustos ayında tüp bebek denemesi yapacağız bize.
Bu durumda olup tüp bebek deneyip olumlu yada olumsuz deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar yazar inşallah bizde bilgileniriz..

B

Bizimde sizin gibiydi canim ilk azospermi su an 70 80 mtil cikis oluyor biz tup bebek denemesine basladik bugun 4. Gunum ignelerde bakalaim neler olacak. Benim dr um bu sayi bizim icin yeterli motil olmasi da cok iyi bi avantaj bizim icin dedi. Umarim iyi olur hersey

Tedaviye nerede başladınız? İstanbuldamısınız?
Ayy inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz bizlere de umut olursun.
Tedavinin her aşamasını paylaşabildiğin kadar paylaşırsan kendi adıma bende tecrübelenmiş olurum.
Şuanda tüm kalbimle senin için dua ediyorum :)

Bizimki siddeti oligoastenoterzospermi tup bebek dedi dogal yolla olmaz dedi 2 gun once tedaviye basladik bakalim sonuc nolucak umarim olumlu olur
Merhaba canım benim.eşimde de şiddetlioligoastenoteratzoosperm sorunu var

Peki siz nerde tedavi goreceksiniz ben baskent hastanesi göğsen onalan da tedaviye basliycam gelecek ay martta inşallah canm

Tedavi oluyor musunuz? yada tüp bebeğe başladınız mı?
Canım kısaca bahsedeyim ben 22 eşim 26 yaşında bende sorun yok amh 2.60 eşim oligoastenoteratzoosperm 3 yıllık evliyiz evliligimizin 1 yılı dolmadan bu durumu öğrendik gelecek ay basliycam canm peki.sen

Canım kısaca bahsedeyim ben 22 eşim 26 yaşında bende sorun yok amh 2.60 eşim oligoastenoteratzoosperm 3 yıllık evliyiz evliligimizin 1 yılı dolmadan bu durumu öğrendik gelecek ay basliycam canm peki.sen
ben 24 yaşındayım eşimde 24 yaşında, 2017 nisan ayında öğrendik, ağustos gibi tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz.
Bizde de spermm çıkışı 100 ve üzeri motil olarak.
Bahçecide yaptırmayı düşünüyoruz..

Allah yardımcın olsun canm çok zor durumlar benim esimin sperm sayisi 1.6 milyonken macun ve cayla 39.6 milyon oldu ama harekete ve morfolojide etki yaramadi hayrlisi Allahtan canım bende gelecek ay ankara baskent üniversitesinde gogsen onalanda yapacam bi araştır hocami istersen benimde ilk denemem olacak çok ama çok heyecanlıyım arastrdigim kadariyla hocam çok methediyorlar

İstanbulda yaşadığımız için ankarada tüp bebek yaptırmak biraz zor olabilir.
Hangi macunları kullandınız artış çok iyi olmuş.
İnşallah hepimiz ilk denemede bebeklerimize kavuşuruz..

İstanbulda yaşadığımız için ankarada tüp bebek yaptırmak biraz zor olabilir.
Hangi macunları kullandınız artış çok iyi olmuş.
İnşallah hepimiz ilk denemede bebeklerimize kavuşuruz..
Canım benim ben siirtten ankaraya gidicem istanbula 3 4 saat zaten iyi bi araştır mesafeler engel olmasın benim eltimdede aynı sorun var o 7 kez tup bebek denedi istanbulda tutmadi eslerimiz aynı durumda yani. Canım yanıklar baharat diye instagramda bi site var orda baya araştırdım aradım onları onlarla konuştum 470 tlye kargo dahil çay ve macun verildi

Merhaba kizlar ben tup bebek ignelerime basladim yarin kontrolum var 5. Gunum olcak bakalim ne alemde yumurtalarim bilmiorum hic. Ben bahcecide tedavi goruyorum doktoeum kubra hoca cok tatli bi kadin hastane zaten tartisilmaz ben once allahima sonrada bahceci ekibine cok guveniyorummm. Insallah ilk denemede sonuca ulasirim dua edin bana bol.bol

Allah yardımcınız olsun peki sizde sorun nedir

Canim merhaba simdi doktordan ciktim yine ignelerimi oluyorum iste persembe ya da cuma yumurtalar toplanacak dr yarin karar verecek hangi gun toplanacagina gercekten zorl ve yorucu bir surec allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…