Oldu paşam başka..

İyiki bi misafir olmuslar
Nekadar buyutuyosunuz.
2-3saat bir oda da durabilirler.
Gelen bilmiyo olabilir
Korkuyo olabilir
Buyutun anacim buyutun olayi.
Konuyu okumayıp burda saçma yorumlar yapıyorsunuz
Biliyorlardı kendileri zorla gelmek için direttiler
2-3 saat oda da duramazlar evimin kurallarına karar veremezler
Herkes kendi evinde istediği gibi davranabilir benim evimde hiç bir hükümleri yok
Ayrıca istediğim gibi de büyütebilirim konuyu
Yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi

Hamstera şuan hiç bi çözüm bulamıyorum sokağa salsam ölür ki ben sokağa salamam keşke ne üretimleri ne de satışları olsa

anlatamazsın anlamak istemezler!
Korkuyorlarmış da bilmiyorlarmış da okunmayı sona yorum yapılır konu sahibi haksız çıkarılmak için uğraştırılır ama yüz yüze ay canım ne kadar iyi birşey yapıyorsun o kadında çok ayıp etmiş denir

Sizin duymak istediklerinizi söylim tamam.
Evinize misafir kabul etmeyin
Ne cürret gelebiliyolar.
Onlar gelmesin hayvanciklariniz rahat etsin.

Sizin duymak istediginiz bu.
Ama bence dogru olan bu degil.
Kib bye.

Sizin duymak istediklerinizi söylim tamam.
Evinize misafir kabul etmeyin
Ne cürret gelebiliyolar.
Onlar gelmesin hayvanciklariniz rahat etsin.

Sizin duymak istediginiz bu.
Ama bence dogru olan bu degil.
Kib bye.
Gelmesinler demedim çözüm de buldum çözümüme uymayana da evimin kapısı sonuna dek kapalı siz misafirlerinizi iyi ağırlayın

dış kapının dış mandalı resmen görümcenizin dıdısının dıdısı
Aaaaa neler söylüyorsun canım sen çok ayıp hiç yakıştıramadım
Onlara anahtarı teslim edip evden çıkmam lazımdı benim hiç iyi ağırlayamadım:)

Evdeki hayvanlarım misafirden değerli değil. Sadece misafir değil çoğu insandan değerli.

Bu arada burada yazıldı diye çok utandım hemen köpeklerimi parka götürüp terk ediyorum. Doğal ortam neticede. Artık araba mı ezer, değerli bir insan tecavüz mü eder, canlı canlı yakar mı, kulağını kuyruğunu mu keser bilmem. Ama doğa falan işte.

Evelynn sen de kedileri bırak hemen sokağa. Araba motoruna girip ölürlerse kısmet. Hayvanların doğal ortamında araba var alışsaymış.

doğal koşullardan doğadan vs bahseden arkadaşlar köyde yaşayıp kendi besininizi kendiniz üretiyor ve yapay gübre kullanmadan doğaya zarar vermiyorsunuz umarım? deodorant,parfüm kullanmıyor lavabodan deterjan akıtmıyorsunuz değil mi çünkü ozon tabakası deliniyor ve denizler kirleniyor? çöplerinizi yapıldıkları maddelere göre ayırıyorsunuz umarım?
peki biten pillerinizi nereye götürüp atıyorsunuz? doğaya çok zararlı akışına müdahale oluyor.

çok abartmışsın, insana insan lazım ilk olarak. hayvan sevgisi fazla olan bir ailenin , bu kadar katı, bu kadar bencilce düşünmesi de bir garip. hayır sanki gelip hayvanlarınzı zehirlemişler gibi bir kin dolmuşsunuz.

O kadar dogaliz ki cocuklarimiz kirda bayirda kosmak yerine salonda tabletle oynuyor.

Cocuklarin dogal yasam alani bilgisayar oyunlari zaar.

O kadar dogaliz ki cocuklarimiz kirda bayirda kosmak yerine salonda tabletle oynuyor.

Cocuklarin dogal yasam alani bilgisayar oyunlari zaar.
geçen hafta da bu konudan ban yedim ama umrumda değil.çok sinirleniyorum bu doğanın akışına aykırı vs gibi beylik lafları edenlere.sokaklara bakalım neresi doğa bunun acaba bu hayvanlar kaldırımda yatıp araba tekerinde uyuyor

Ben sevmeyen, hayatini bir kediyle kopekle paylasmayan, o gozunun icine baktiginizda icinin titremesini yasamayan insanlarin anlamasini zaten beklemiyorum, siz de beklemeyin.

Insanlara bilmedigi bir sevgi turunu anlatamazsiniz ki. Sokakta eskaza kopegin basini oksayip ayda bir yemek artiklarini dokerek "ben hayvanseverim tamam mi" diyenler anlamiyor cunku. "Evdeki hayvan" ile "kedim/kopegim" arasındaki farki bilmeyenler de anlamiyor.

Kopek sahibi olmak ego tatminiymis. Kaldirimda elimle posetle yere cokup kaka toplarken nasil egom tatmin oluyor anlatamam.

Cevap verecek son gücümle sana yazıyorum 3 saat 1 odaya hayvanlarımı tıkamam tek salonda otursaydı kadın sıkıntı çıkmazdı. Eşimin bir tek Pazar'ı var onda da dışarı da kaldı ''kin dolmamın'' sebebi ise evimin kurallarına karışmasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…