Canım sanırım bu incelme sporla mümkün oluyor dimi..sporla sıkılaşılıyor. Ciddi spor yapmak lazım. Plates gibi..
hayırlı olsun yeni topiğin yuzeycimmm
Ölçü; göğüs, bel ve kalça ölçüleri mi?
Göğüs, bel, göbek,kalça,basen, bacak,iç bacak tatlım
tesekkür ederim canımmm
hedef kiloya giderken hedef vücuda ulaşmak istiyorumm
Göbek, basen ve iç bacak nasıl ölçüyoruz?
en gzüeli bu zaten fit bir vucut squatı da eklemeni tavsiye ederim tatlım spor programına bir detibet yogasının 5 hareketi mutlaka her gün yapmalısın tatlım
diğer bölgelerimizi nasıl ölçüyorsak o sekilde ölçeceğiz. Mezureyle ölçüm yapacagız.
squatı kalça ve basen için hep duydum aslında onuda ekleyebilirim.
Yaa burda güzel kilo verdim ama vücudum yumusaklaştı sıkılaşmazsam olmayacakk.
Kıyafetle pek bir sorun görünmüyor ama iç çamaşırlarıyla yeterince rahatsız ediyor beni
Anladım da, bel ve göbek aynı şey oluyor o zaman? Basen de kalçayla aynı diye yazıyorlar google'da? Bacak derken bacak boyu mu oluyor yoksa çevresi mi? İç bacağı da anlamadım? Elimde mezureyle kalakaldım, bilgisizliğime verip açıklarsanız çok mutlu olurum, teşekkür ederim =)diğer bölgelerimizi nasıl ölçüyorsak o sekilde ölçeceğiz. Mezureyle ölçüm yapacagız.
canım yürüyüşle ısındıktan sonra mutlaka takviye hareketler eklemelisin
[video=youtube;ywDqgMZS7Mg]http://www.youtube.com/watch?v=ywDqgMZS7Mg[/video]
bu süper bel ve kalça çalıştırıyor 11 dk da hemde benim vazgeçilmezlerimden her gün yapıyorum diğer videolarını da yapabilirsin
Anladım da, bel ve göbek aynı şey oluyor o zaman? Basen de kalçayla aynı diye yazıyorlar google'da? Bacak derken bacak boyu mu oluyor yoksa çevresi mi? İç bacağı da anlamadım? Elimde mezureyle kalakaldım, bilgisizliğime verip açıklarsanız çok mutlu olurum, teşekkür ederim =)
merhaba bende geçen sene cuma zayıflama yarışmasında 17 kilo verdim şuan tekrar listedeyim ebru şallı skinny jeans workout a bşladım yararlı olacagına inanıyorum bunlar bir hafta önce aldıgım ölçülerim umarım yararlı olur
hedef kilo :55
boy:1.61
gögüs:85
bel: 76
göbek:90
basen: 102
kol :28
bacak :54 (dizin 4 parmak üstü)
Çok teşekkür ederim.tabiki canım resimli aktarım istersen
bu resimde o gördüğün genişlik kısmı basen yukarısı popo kısmı kalça
Bir çok insan var 45 kilo ama basenleri geniştir. (belki rastgelmişsindir )
Eki Görüntüle 1138619
bel ölçümü su sekilde
Eki Görüntüle 1138620
göbek ölçümü
Eki Görüntüle 1138622
buda kalça ölçümü
Eki Görüntüle 1138623
İç bacak için bir resim bulamasım ancak su sekilde aktarımm uzunluk olarak nitelendirmiyoruz.
Ayaklarından kalçana kadar olan kısmın en üstü genitalin alt bölgesinde iki bacagının iç bölgesi genişliği...
Mesela benim bacaklarım yumusak ince ama iç bacagım biraz geniş olduğundan bacaklarımın inceliği ortaya çıkmaz
Bazılarının iki bacak arası yapışık gibidir bazılarınınsa aralığı bayaa vardır
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim.
Bu açıklamaya göre ölçülerimi yazayım.
Göğüs - 87
Bel - 62
Göbek - 70 (göbek değiliğinin hizasından ölçtüm)
Kalça - 88
Basen - 89
İç bacak - (eğer iki bacağın arasındaki boşluğu ölçmek gerekiyorsa, ikisinin arasında 1 cm gidiyor, dizlerde birleşiyorlar, inşallah doğru anladım)
Bu ölçülerde, 90-60-90 idealine göre göbek ve basen kaç olmalı? Aynaya baktığımda biraz göbek biraz da bsen görüyorum ama nedense kalça-basen hemen hemen aynı çıktı, yanlış mı yaptım acaba?
Çok teşekkür ederim.
Bu açıklamaya göre ölçülerimi yazayım.
Göğüs - 87
Bel - 62
Göbek - 70 (göbek değiliğinin hizasından ölçtüm)
Kalça - 88
Basen - 89
Bacak (dizin hemen üstünde - 36, basenlere en yakın bölgede 49)
Kol - 25
İç bacak - (eğer iki bacağın arasındaki boşluğu ölçmek gerekiyorsa, ikisinin arasında 1 cm gidiyor, dizlerde birleşiyorlar, inşallah doğru anladım)
Bu ölçülerde, 90-60-90 idealine göre göbek ve basen kaç olmalı? Aynaya baktığımda biraz göbek biraz da bsen görüyorum ama nedense kalça-basen hemen hemen aynı çıktı, yanlış mı yaptım acaba?
Tamam teşekkür ederim =) Kol ve bacağı unutuum onları da ekledim mesajıma. Çok fazla problemim yok ama işte oturunca veya yandan bakınca göbek görünüyor, önden bakınca da basenler çıkıyor. İstediğim kiloya ulaşınca sadece sporla devam edeceğim.öncelikle rica ederim ancak iç bacak hatalı ölçüm
şöyle yapalım ben pazartesi ölçüm yaparken senin için resimli alayım ve o sekilde paylaşayım ne dersin ?
peki o halde seni listeye ekliyorum ptesi itibari ile sen de başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?