Ertesi gun donduler demissiniz. Bir de sizde mi kaldilar
Gorulmemis bir sacmalik.
Yerinizde olsam assssla evlenmem oyle biriyleEvet bir de bizde kaldılar. Bunlar önceden konuşulmuştu. Önemli değildi. Yaptıkları hareket çok üzdü bizi. Döndükten sonra bizi arayıp teşekkür ettiler çok güzel ağırladınız diye.. ancak şuan sözlümle aramız kötü. İlk kez böyleyiz.. ortalığı karıştırıp dönmüş oldular
İyi de yok biz nişanı ayrı düşünüyoruz demediğiniz için siz de uygun buldunuz sanmışlardır.
Arkadaşım eğer fikirlerinizi söylemezseniz insanlar kendi planlarını uygular,bu çok normal.
Yerinizde olsam assssla evlenmem oyle biriyle
Ailesi olsun fark etmez. Sozlunuz basiretsizmis demek ki, iki kuru dal cicek alip bir cikolata yaptirip size hediyeler alip da ailesinin eline tutusturamamis oyle mal gibi gelmis. Ustune de otel muamelesi yapmis. Yuzsuz. Kusura bakmayin ama hatanin tamami sozlunuzde
He yani sizin derdiniz ayrı nişan değil hediye verilmemesi.Benim babam da ayrı nişan istemiyordu. Daha doğrusu kalabalık büyük törenli işleri sevmiyor. Prosedürleri hızlı geçelim diyordu. Bu yüzden o gün sessiz kalmak zorunda kaldım. Sözlüm dışardaydı, yine de arayıp ailesine sert tepki verdi. Aileler sabah anlaşmış gibi oldular ancak bizimkiler onların hazırlıklı gelmiş olduğunu varsayarak böyle yaptı. Uzaktan geldiler tekrar yormayalım dediler. Ancak akşam söz kesildiğinde bize hiçbir hediye verilmeyince benim ailem de ben de çok kötü olduk. İş işten geçmiş oldu birşey yapamadık. Herkes çocuk pırlanta gibi, onun hatrına takılma diyor. Evet pırlanta gibi ama şuan o da olanlardan etkilendi bana yazmıyor
He yani sizin derdiniz ayrı nişan değil hediye verilmemesi.Benim babam da ayrı nişan istemiyordu. Daha doğrusu kalabalık büyük törenli işleri sevmiyor. Prosedürleri hızlı geçelim diyordu. Bu yüzden o gün sessiz kalmak zorunda kaldım. Sözlüm dışardaydı, yine de arayıp ailesine sert tepki verdi. Aileler sabah anlaşmış gibi oldular ancak bizimkiler onların hazırlıklı gelmiş olduğunu varsayarak böyle yaptı. Uzaktan geldiler tekrar yormayalım dediler. Ancak akşam söz kesildiğinde bize hiçbir hediye verilmeyince benim ailem de ben de çok kötü olduk. İş işten geçmiş oldu birşey yapamadık. Herkes çocuk pırlanta gibi, onun hatrına takılma diyor. Evet pırlanta gibi ama şuan o da olanlardan etkilendi bana yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?