Olasılıksız- Adam Fawer

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar ben sonlarına doğru geldim bu kitabın çok güzel tavsiye ederim. Başlarda sıkıcı gibi geldi sonra felaket sürüklendim kaydirigubbakcemile3

Kitap kapağının arkasındaki yazı: Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto’da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?
Şans nedir gerçekten? ıçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?
Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, ‘OlasılıkSız’ tam size göre bir roman..

bende çok merak ediyrm olasılıksızı ya şimdi dahada çok merak ettim

kızlar ben bu yazarı medya kralında izlemiştim çok dikkatimi çekmişti kitabı olasılıksızı okuyan var mı

harika bi kitap kesinlikle tavsiye ederim..okuyan arkadaşlarımda çok beğendi..şimdi de empatiyi okumayı düşünüyorum

bu kitabı ilk çıktığında henüz daha çok satanlar listesine girmemişken sanırım 2007de sadece arka kapakta yazanlardan etkilenip almıştım ve bir solukta okumuştum.adam fawer in empati sini okuduğumda da sundan emin oldum ki bu yazar inanılmaz bir kurguyla yazıyor kitaplarını.hem heyecan var hem içinde bir sürü bilgi...felsefe,matematik,istatistik,fizik...kesinlike okunmazsa birşeyler kaybedeceğiniz ya da haberdar olamayacağınız kitaplardan...

tek kelimeyle harika bir kitap
hem olasılıksız hem empati
ancak sırayı bozmayın
çünki empati olasılıksıza göre daha iyi
olasılıksızı oluyup empatiyi okumayanlar
eminim heyecanlanacaktır
ben bir daha okumayı düşünüyorum

Back