Maske Tarifleri Okyanus'tan gelen gzellik ^^NC TOZU^^...(Maske tarifleri ve krem)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Olgun ciltler için linkinde inci tozu topiğinde de yazmıştım az önce. Dün akşam aldım kullandım cidden güzel. Tavsiye ediyorum bende...

Olgun ciltler için linkinde inci tozu topiğinde de yazmıştım az önce. Dün akşam aldım kullandım cidden güzel. Tavsiye ediyorum bende...
çok sevindim çakkaydirigubbakcemile5
kullanalı 3.günüm ve inanılmaz fark var cildimdedelikafadulden
kızlar göz altınada sürüyosunuz bunu,dekoltenize,heryere,şiddetle tavsiye ediyorum,yaşasın inciturkbayragi

Evet canım çok teşekkürler. Senin yazılarını okuyunca bende netten araştırmıştım. İyki dün gidip almışım. Memnunum ben valla. Ama ben göz altına sürüleceğini bilmiyordum. Çünki öyle bir geriyorki farklı bişi yapmasın sonra :)) zati yağ bezelerimde var göz altlarında :)) bide farklı bii çıkmasın yani :)) öpüyorum seni

sidelyacım göz altı konusunda kimse benim kadar hassas olmasın,ama araştırdım ben göz altınada uygulandığını önemli kişilerden öğrendim,ben sürüyorum ve çok memnunum..yağ bezeleri konusunda haklısın,normal kremler göz altına kullanılmaz,şu an için sorun yok,allahın izni ile olucağınıda sanmıyorum

bu inci kremini giatı nedir acaba özele yada profilime cwp yazarmısınızz

canm arka sayfalarda aldığım fiyat ve krem resmi var..ben yine söyliyim,ben 50 tl ye aldım..120 tl yede var..80 tl yede var...

sizler için kil maskesi yaptım ve resim çektim
tabi yaptıktan sonra sürdümkaydirigubbakcemile3
1 tatlı kaşığı beyaz kili alıyoruz ve küçük bir tasa koyuyoruz

biraz süt ekliyoroz ama çok değil

son alarak karıştırıyoruz..kıvamın böle olmasına özen gösterin...

bu ara cildimin neme ihtiyacı olduğu için süt kullandım...eğer sivilce varsa sadece su ile yapabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
TeŞekkÜrler verdıĞınız bılgıler ıÇın bende hemen eczacımı aradım ıncı tozunun olduĞunu sÖledı ve yumurta akı ıle yapılacaĞını sÖledı ıÇım huzur doldu bırden bende gÜneŞ lekelerı var umarım geÇırır.

zamanla geçicektir umarım,yapmayı ihmal etme canım,ben hem tozunu,hem kremini kullanıyorum,çok memnunumevet yumurta akına katıyorsun..burdan paylaş tecrübelerini bizimle..vereliniortak
ayrıca çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için,paylaştıkça mutlu oluyorum,bir şeyler katabiliyorsam ne mutluŞeniz

peki seda sayan marketinde satılan inci tozu kremi nasıl bilgisi olan varmı onun birde maskesi varmış

peki seda sayan marketinde satılan inci tozu kremi nasıl bilgisi olan varmı onun birde maskesi varmış

seda sayanı izlemediğim için o markayı bilmiyorum aynısımıdır değilmidir,ama inci tozu her yerde aynıdır..arka sayfada benim kullandığım krem var istersen bak ona..tozunuda beşiktaştan 20 tl ye alıyorum artık,küçük bir poşette..

güzellik meraklılarım,canlarım,sizlere inci tozlu maske yaptık,haydi izliyelim bakalım

küçük poşetteki inci tozu:
2 dilim salatalık(kabuklu)bir tatlı kaşığı yoğurt,

bir tatlı kaşığı inci tozu
karışımı rondoya atalım ve iyice katışıp krem kıvamına gelsin
[/URL][/IMG]
krem kıvamına gelen maskesimi hem yüz,hem dekoltemize uyguluyoruz

abarttım olayı vallakaydirigubbakcemile3dalga geçenin kafasını kırarımlmaz:böyle daha güzel anlaşılır dedim:1rolleyes:

ya arkadaşlar yazdıklarınız falan cok hosuma gıttı ama ASOcum yukarda verdiğin tarıfte küçük bi pakette toz varya hepsi o mu tozun?yani okadarcık mı?bi paket kac kullanımlık oluyo?hani tek kullanımlıksa 50 tl cok gelır bana canım ya :1no2:

yok tatlım,o paketin son demleri kullandım bayada:kedi:bu kadar değil yani..yerimseniben
tatlım kremi 50 tl ye aldım..tozu pakette 20 tl ve gidiyo baya

Son düzenleyen: Moderatör:
yok tatlım,o paketin son demleri kullandım bayada:kedi:bu kadar değil yani..yerimseniben
tatlım kremi 50 tl ye aldım..tozu pakette 20 tl ve gidiyo baya

20 mi kaydirigubbakcemile2 ay iyiymiş. en kısa zamanda aktarları dolaşmam gerekiyo inşallah ben de iyi sonuç alrım sizin gibi.

eminikçim al mutlaka,burda ben resimli tarif yaparım senin içinkaydirigubbakcemile5

kanka ne zmndr grcem giremiyom bu topiğe.senle geyik yapmaktan :))))
online olmadgn an solugu burda aldım zemuszemus azcık bakım yapalm bzde yaniii

ben nisan yani şimdi ki aprilcimin kaydirigubbakcemile3 tavsiye ettiği bi yüz maskesi var onu kullanıyorum.çok memnunum.ama sana annattım ya küçük küçük svlceler çktı mafoldumben stres vs :S
knka bu maskenden bnde kullancam heee :)))
bu arada bi halka salatayı rondoya mı attın kızzzzzz kaydirigubbakcemile3 rendelesek olur mu knka :smiley-cool:
bide ben istnbulda olamam ki frsatm yok almaya ( bşka yerde varmıdır kremdennnn :gitme:

bu arada bi halka salatayı rondoya mı attın kızzzzzz kaydirigubbakcemile3 rendelesek olur mu knka :smiley-cool:
rendele zaten:roflol::roflol:egzantiriklik olsun die rondoya attım ama atmaz olaydım:1shok:2 saatte zor doğradısırnaşık şeysırnaşık şey
pati bozmasana be yap rondoda ölmessin:1closedeyes:rezil ettin beni adi..karizma yerlerde:lepi:
bebeğim hangi marka o söle bakim
kremi her yerde bulursun tabi,kanka ben senin için yarın bi maske hazırlıyımbekele azcuk

nisann önerdiği maske mi canm adı pakface :))) 1 te laa

4 5 paketim kaldı bşkada yok.böle evde hazrlıyablcegm bişede ögrenmek istiyorum hamarat kankam :)))
ohhh ohh rezl ettim bide klavyenn üzerine koymuş kremi resm çekerkene kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bir arkadaşımız seda sayan marketinin temsilcisi ondan incitozu kremi aldım doğum yaptıgımdan beride kullanıyorum yani 25 gündür cildimde bir parlaklık var ama doğum lekelerim geçmedi ve duyduğuma göre bu kremi bırakınca başa döniyormuşun ay doğrumu bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…