Maske Tarifleri Okyanus'tan gelen gzellik ^^NC TOZU^^...(Maske tarifleri ve krem)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
sanırım lekeler için ideal bir toz değil sadece yüze aydınlık veriyor oda geçici bir çözüm ben eczaneye sorduğumda bana geçiçi bir aydınlık verdiğini söledi ama yinede bir gün almak istiyorum en azından cansız bir yüzümüz olmaz

ya kızlar bir arkadaşımız seda sayan marketinin temsilcisi ondan incitozu kremi aldım doğum yaptıgımdan beride kullanıyorum yani 25 gündür cildimde bir parlaklık var ama doğum lekelerim geçmedi ve duyduğuma göre bu kremi bırakınca başa döniyormuşun ay doğrumu bu ya
bn kremini leke için kullanmıyorumileke için tozu daha etkili die düşünüyorum..yumurtanın akı ile uygulanınca kremden daha etkilii,olabilite yüksek gibi geliyo:nazar:lekelerin yoğunsa sana limon maskesi öneririmyerimseniben
sanırım lekeler için ideal bir toz değil sadece yüze aydınlık veriyor oda geçici bir çözüm ben eczaneye sorduğumda bana geçiçi bir aydınlık verdiğini söledi ama yinede bir gün almak istiyorum en azından cansız bir yüzümüz olmaz
en azından nemlendirici die bakıyorum olaya...ben memnunum,tavsiye ediyorum..ama kremden ziyada tozunu maske yaptığım için daha memnunum...tozunun etkisini unutmayın kızlarvereliniortak
nisann önerdiği maske mi canm adı pakface :))) 1 te laa

4 5 paketim kaldı bşkada yok.böle evde hazrlıyablcegm bişede ögrenmek istiyorum hamarat kankam :)))
ohhh ohh rezl ettim bide klavyenn üzerine koymuş kremi resm çekerkene kaydirigubbakcemile3
pake face..temiz pak..arınmış dezenfekte olmuş bi cilt:nazar:adına hastayım pakfeysinkaydirigubbakcemile3biliyosun:jeyyar:
kuzen senin için bu gün baharatçıya gittim ve uyguluycağın bir maske yapmak için malzeme aldım:dilcikar:gerçi başka işim vardıda oraya uğradım gitmişken,sana özel değil atmıyım şimdinaniknanik:eek:

MALZEMELER
kantoran yağı( FıYAT 5 TL)
toz maske yuzzy marka:roflol:KK43:FıYAT 1 TL)
1 salatalık(suyu lazım)

YAPILIŞI
salatalı limon sıkıcağında limon sıkar gibi sık,suyu çıksın..suyunu bardağa dök(resimde var zaten
tasa maskeyi dök,salatalık suyunu maskeye dök,1 çay kaşığı kantoran yağı dök ve karıştır

çok yoğun bir kıvamda yapmadım,bunu yüzüm haricinde dekolteme.göğüslerime:kedi:ve ellerimin üstüne uyguladım..
peeling yapar gibi kurumaya başlayınca ellerimi ovdum,kese yapar gibi döküldü..zaten maske yosunlu,tanecik gibi yosunlar..15 dkka sonra banyoda dekolte ve boynumuda ovdum,sonra duşumu aldımzemuszemus
sivilce izlerine iyi gelir,sivilce oluşumunu önler,berraklık verir cilde..

pake face..temiz pak..arınmış dezenfekte olmuş bi cilt:nazar:adına hastayım pakfeysinkaydirigubbakcemile3biliyosun:jeyyar:
kuzen senin için bu gün baharatçıya gittim ve uyguluycağın bir maske yapmak için malzeme aldım:dilcikar:gerçi başka işim vardıda oraya uğradım gitmişken,sana özel değil atmıyım şimdinaniknanik:eek:
:1hug: canm benmm o kadar işin arasnda bunuda untmadn mııı Şeniz
bugün başına bişe gelmedi dimi kızzz :jeyyar:
baaa özel deglse yapmam maskeyi ona göreee :dilcikar: lülülülülülü

MALZEMELER
kantoran yağı( FİYAT 5 TL)
toz maske yuzzy marka:roflol:KK43:FİYAT 1 TL)
1 salatalık(suyu lazım)

YAPILIŞI
salatalı limon sıkıcağında limon sıkar gibi sık,suyu çıksın..suyunu bardağa dök(resimde var zaten
tasa maskeyi dök,salatalık suyunu maskeye dök,1 çay kaşığı kantoran yağı dök ve karıştır

çok yoğun bir kıvamda yapmadım,bunu yüzüm haricinde dekolteme.göğüslerime:kedi:ve ellerimin üstüne uyguladım..
peeling yapar gibi kurumaya başlayınca ellerimi ovdum,kese yapar gibi döküldü..zaten maske yosunlu,tanecik gibi yosunlar..15 dkka sonra banyoda dekolte ve boynumuda ovdum,sonra duşumu aldımzemuszemus

ayyy çok uatndm şimcik :kedi:
kız 2 bişe yazsaydn o kadar resm çektin ugraştın :kedi:
(amaaaan yaz işin neeee lülülülülülü)

kankam benm sayemde maskede yaptın heee sengözlerimebaksanab
luzzy demek hee,canm mineral içeriyo mu maske,yoksa kullanmam biliyosun :smiley-cool::nazar:

şaka bi yana cidden çok saol canm bnm yaaa Şeniz saaa güveniyom.anneme aldırıyım da aynen uyguluycem :icecream:

bn kremini leke için kullanmıyorumileke için tozu daha etkili die düşünüyorum..yumurtanın akı ile uygulanınca kremden daha etkilii,olabilite yüksek gibi geliyo:nazar:lekelerin yoğunsa sana limon maskesi öneririmyerimseniben

en azından nemlendirici die bakıyorum olaya...ben memnunum,tavsiye ediyorum..ama kremden ziyada tozunu maske yaptığım için daha memnunum...tozunun etkisini unutmayın kızlarvereliniortak

oyy canım benim unutmamış PAkface i :))
:1hug: Şeniz

MALZEMELER
kantoran yağı( FİYAT 5 TL)
toz maske yuzzy marka:roflol:KK43:FİYAT 1 TL)
1 salatalık(suyu lazım)

YAPILIŞI

Aha Yuzzy de biliyom beeeeen PAkface ile aynı hemen hemen :CüvCüv:

:1hug: canm benmm o kadar işin arasnda bunuda untmadn mııı Şeniz
bugün başına bişe gelmedi dimi kızzz :jeyyar:
baaa özel deglse yapmam maskeyi ona göreee :dilcikar: lülülülülülü

ayyy çok uatndm şimcik :kedi:
kız 2 bişe yazsaydn o kadar resm çektin ugraştın :kedi:
(amaaaan yaz işin neeee lülülülülülü)

kankam benm sayemde maskede yaptın heee sengözlerimebaksanab
luzzy demek hee,canm mineral içeriyo mu maske,yoksa kullanmam biliyosun :smiley-cool::nazar:

şaka bi yana cidden çok saol canm bnm yaaa Şeniz saaa güveniyom.anneme aldırıyım da aynen uyguluycem :icecream:

kullan kız pimpirik yapma sırnaşık şey

oyy canım benim unutmamış PAkface i :))
:1hug: Şeniz

kullan kız pimpirik yapma sırnaşık şey

aso önerdiyse kullanırm canm hihoyyyt
bak senn önerdiğin pakfacei de kullandm opuyorumnanaktan memnunum :lepi:

pati maske saa özel uzatma:nazar:
sadece alıcağın kantoran yağı olucak bebişim,5 tl oda,ev
de pakfayslerin varkaydirigubbakcemile3bide salatalığın suyunu çıkar al sana maske:asigim:​

kanka valla sayende maptım,iyki yapmışım,çok iyi geldi:)):nazar:
başıma bişi gelmedi ama geledebilirdi anlatırım hehehe:dance:
nisanaprilcim:)yuzzy nin bu maskesini ben çok seviyorum,pakfacelerden daha iyi buluyorum,ama fiyat ve kalite aynı normlardagamyoncuiremsu
hemde çok ucuz:lepi:

üşengeç hatunlar,tam size göre bu maske...tek kullanımlık,fiyatı 2.5TL
yüz,boyun ve dekoltene sür,kuruyana kadar(yaklaşık 20 dk)bekle ve yıka..bu kadarcıkgamyoncuiremsu

ya ben osmaniyede oturuyorum canım aktarlara gittim sordum bön bön yüzüme baktılar ilk defa biri böyle bişi soruyorlar yenge diyorlar birde nerden bulacamki odediğini ben ay bak şimdi yaaaa

ya ben osmaniyede oturuyorum canım aktarlara gittim sordum bön bön yüzüme baktılar ilk defa biri böyle bişi soruyorlar yenge diyorlar birde nerden bulacamki odediğini ben ay bak şimdi yaaaa

bilirim,banada buyur:bbo:demişlerdikaydirigubbakcemile3..canım netten sipariş ver sende..eve teslim yapıyolar..ne almak istiyosun?kremmi?tozmu?

hangi marka bi onuda yazsan su kremin ben bi türlü karra veremedim denenmişini alım bari:)

X