Maske Tarifleri Okyanus'tan gelen gzellik ^^NC TOZU^^...(Maske tarifleri ve krem)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
20 tl mi?:1shok:sakın alıyım deme..en ucuzu 60tl hayatım..benim aktara gelişi 80tl imiş,90tl ye sana veririm dedi..oda 100tlden fazla satıyodur..benimde cildim yağlı..ben kullanıyım sana tavsiye edicem..ben almadan krem alma..ama sabun al..bak annene süper olur..ama bizede uygun araştırmam doğrultusunda..dedim gibi kullanıyım,sonuçları paylaşıcam....

Haklısın canım ben de güvenemedim ordan almam zaten daha merkezi yerlerde soracağım. Bakalım ama sabubnua takmış durumdayım bulurum inşallah.:eek:

inci tozunu keşfeden ünlümüz ebru şallı...bakalım neler söylemişkaydirigubbakcemile2

Yeni Keşfim ınci Tozu”
Ocak 30, 2009 Yazar : gozdella
Kategori : Güzellik
Yorum Yaz
Hürriyet’e verdiği röportajda ınci Tozunu yeni keşfettim diyen Ebru Şallı Tan şunları söyledi:”Cildim için yeni buluşum, inci tozu. Bu, Los Angeles’ta Dr. Murad’ın nar bakımlarından sonra en önemli keşfim diyebilirim. ınci tozunun protein değeri çok yüksek. Burada da eczanelerde bulunabiliyor. ınci tozunu kullanmaya başladıktan sonra cildim tazelik ve pırıltı kazandı. ınci tozunu temiz cilde uygulamanız gerekiyor. Peeling ve temizleme jeli ile önce yüz derimin gözeneklerini açıyorum. Sonra da yumurta akı ile inci tozunu karıştırıp yüzümde bekletiyorum. 10-15 dakika sonra ılık suyla yıkıyorum ve yüzüm bebek cildi gibi oluyor. ınci tozu çok zor bulunan, değerli bir madde ama faydasını çok gördüm.”

ınci tozuyla yapabileceğiniz maske tarifleri de şu şekilde:

2 çay kaşığı (5 gr.) saf inci tozu, 1 tatlı kaşığı zeytinyağını iyice karıştırıp yüzünüze uygulayın. 15 - 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın.
2 çay kaşığı (5 gr.) saf inci tozu ve 1/2 yumurta akını yoğun kıvama gelinceye kadar karıştırın. Daha sonra 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı limon ekleyerek tekrar karıştırın ve yüzünüze sürün. 15 - 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.
2 çay kaşığı (5 gr.) saf inci tozu, 1 tatlı kaşığı sütü hamur kıvamı alacak şekilde karıştırıp yüzünüze uygulayın. 15 - 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.

ınci tozunun faydaları:

ınci Tozu Kırışıklkların önlenmesine
Cildin parlaklık kazanmasına
Pürüzsüz bir cildin olumasına
Cildin güneş ışınlarından korunmasına
Cildin doğal renginin korunmasına
Gözeneklerin dengelenmesine
Aknelerin küçülmesine
Ölü hücrelerin atılmasına
Çillerin belirginliğinin azalmasına
yardımcı olur…

Son düzenleyen: Moderatör:
angelinada bunu kullanıyor:icecream:
YURT dışında Angelina Jolie ve Eva Herzigova’nın yüzlerine maske olarak kullandığı inci tozunu Türkiye’de de Ebru Şallı uyguluyor. Şallı, Amerika’dan özel olarak getirttiği bu tozun 100 gramına 256 YTL ödüyor. Geçen yıl Los Angeles şehrindeki Dr. Howard Murad Inlusive Health Center’da cildine tedavi uygulatan ünlü manken burada öğrendiği teknikleri hayata geçiriyor. İnci tozunun cilde botoks etkisi yaptığını söyleyen Şallı, “Bir kaşık inci tozu nu yumurta beyazıyla karıştırıp yüz ve boyun bölgeme uyguluyorum. Kısa sürede muhteşem bir sonuç aldım” dedi.

23 NİSAN KUTLU OLSUNkaydirigubbakcemile2 :dance: :teytey: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

merhabalar,
tam olarak okuyamadım ama bu inci tozu kalçadaki sivilcelere iyi gelir mi sürülür mü?

kızlar kesinlikle hepinize inci tozu kremiini öneririm. tekirdağdayım yalnız her aktarda bulunmuyor gardenya aktar 1 numaram. teşekkürler

bende uzun bie süredir araştırıyorum inci tozunu,krem ve sabununu.

ama piyasada o kadar çok marka varki hangisini alıcam bilmiyorum.

benim cildim karma.göz altı kırışıklarım var.yaş da 32.

ann yvette göz altı kremini kullanan oldumu?

siz hangilerini kullandınız?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar kesinlikle hepinize inci tozu kremiini öneririm. tekirdağdayım yalnız her aktarda bulunmuyor gardenya aktar 1 numaram. teşekkürler
çok sevindim canım ne güzel memnun kalman..ben krem almadım henüz,aldığın fiyatı söylersen arkadaşlar bilgilenir..bu aradabenim aktarım ggetirmiş,ben 80 tl ye alıcam işallah ama 100 tl sanırım fiyat..her yerde bulunmuyo doğru..hatta piyasa araştırması yapmak adına sorduklarım 'buyur'dio:)henüz bilmeyenler çok..
bende uzun bie süredir araştırıyorum inci tozunu,krem ve sabununu.

ama piyasada o kadar çok marka varki hangisini alıcam bilmiyorum.

benim cildim karma.göz altı kırışıklarım var.yaş da 32.

ann yvette göz altı kremini kullanan oldumu?

siz hangilerini kullandınız?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

derya ben kullanmadım ama yazdığın marka inci tozu üreticilerinden..sanırım iyi bir marka..araştırmadım,kremi sürerken masaj yaparsan göz altına kırışıkları açmana yardımcı olur canım..bu markadan memnun değilsen dermo kozmetik krem al derim..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım 50 liraya alıyorum senin aktar bence çok pahalıya veriyor. arkadaşım da kullandı her gören yüzüne ne yaptın diye soruyor. kesinlikle deneyin derim vazgeçemeyeceksiniz

Arkadaşlar bizim burada bir alışveriş merkezinde inci tozu satılıyor. küçük bir tüpün içinde. 20 milyon. markası da topix. sizce alsam mı?çok faydalı dedi satan...

canım 50 liraya alıyorum senin aktar bence çok pahalıya veriyor. arkadaşım da kullandı her gören yüzüne ne yaptın diye soruyor. kesinlikle deneyin derim vazgeçemeyeceksiniz
hımmm..iyiymiş canım..ben henüz almadım ama kesinlikle alıcam..ama fiyatlar farkediyo canım serbes piyasayerimsenibenmühim olan kazık yememek tabi:)
Arkadaşlar bizim burada bir alışveriş merkezinde inci tozu satılıyor. küçük bir tüpün içinde. 20 milyon. markası da topix. sizce alsam mı?çok faydalı dedi satan...
süprizzzzzkesinlikle....

selam arkadaşlar bende çok ciddi gebelik lekeleri var seda sayanın inci tozu kreminin siparişini verdim 2-3 gün sonra doğum yapacam hemen başlamak istiyorum sonrada bu sizin öneriniz olan inci tozu maskesi ve sabunuda alsam diyorum doğum stresinden resmen sivilcede taladı yüzümü ay napacamı şaşırdım önerebileceğiniz başka bişey varmı acaba şimdiden teşk

selam arkadaşlar bende çok ciddi gebelik lekeleri var seda sayanın inci tozu kreminin siparişini verdim 2-3 gün sonra doğum yapacam hemen başlamak istiyorum sonrada bu sizin öneriniz olan inci tozu maskesi ve sabunuda alsam diyorum doğum stresinden resmen sivilcede taladı yüzümü ay napacamı şaşırdım önerebileceğiniz başka bişey varmı acaba şimdiden teşk
canım salatalığın suyunu sür derim..allah kurtarsın:)

sabunu öneririm tatlım..ama cildin çok yağlı ise öncelikle bir-iki kere denemen lazım..hemen emerse günde bir kere sürersin..ben sipariş verdim krem ve sabunu..gelicek işallah..tozunu kullandığım için çok memnunum...konunun başında tanıtım yaptım..iyice oku sayfaları,sormak istediğin bişey olursa ben burdayım..inci tozunu mutlaka tavsiye ediyorum..bebek gibi yapıyor:nazar:ne sivilce,ne iz,ne leke..aydınlık pırıltı veriyo cildine..süper bişey

sivilce izlerim var dediğin gibi kulanırsam yok olurmu ?

hangi alışveriş merkezi acaba bide bu markadan kullanan varmı

inci kremimi aldım en sonunda:teytey:

HAVVANA marka,50 tl ye aldım,muhteşem bir kokusu var,dün başladım,şimdiden memnunum,cildimi kaymak gibi yaptısositosositosositosositosositosositoKESİNLİKLE tavsiye ediyorum

hangi markayı tavsiye edersiniz, benim kafam karıştı da:)))kaydirigubbakcemile3

X