Maske TarifleriOkyanus'tan gelen gzellik ^^NC TOZU^^...(Maske tarifleri ve krem)
Konu SahibiEU2
Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
tabikiii:1hug:...talesim canım okuduysan eğer bir arkadaşımıza yağlı cilt için maskeler önermiştim..onlara bir göz gezdir..hangisi işine gelirse onu dene.. öncelikle sana inci tozunu kesinlikle dene derim..cildin yağlı olduğu için limon sıkıp yapıcaksın..sonrada kaymak kaymak geziceksinkaydirigubbakcemile2 dier bir öneri:aktardan ŞAP alıyosun..hani askeriyelerde kullanılan bildiğin şap:roflolnu bir cezvede kaynatıyosun..bir küçük parça atsan üstüne biraz su koy bunu kaynat eriyene kadar..kahve fincanına boşalt..soğudupu zaman göz ve dudak çevren hariç yüzüne sür..hem sivilce izi,problemi varsa önler yağını alır..aynı zamanda gençlik ve güzellik berraklık verir..şap'ıda kesinlikle tavsiye ediyorum..pek bilinmez ama eskilere dayanan bir güzellik sırrıdır..araştırmanı tavsiye ediyorum:1closedeyes:
tabikiii:1hug:...talesim canım okuduysan eğer bir arkadaşımıza yağlı cilt için maskeler önermiştim..onlara bir göz gezdir..hangisi işine gelirse onu dene.. öncelikle sana inci tozunu kesinlikle dene derim..cildin yağlı olduğu için limon sıkıp yapıcaksın..sonrada kaymak kaymak geziceksinkaydirigubbakcemile2 dier bir öneri:aktardan ŞAP alıyosun..hani askeriyelerde kullanılan bildiğin şap:roflolnu bir cezvede kaynatıyosun..bir küçük parça atsan üstüne biraz su koy bunu kaynat eriyene kadar..kahve fincanına boşalt..soğudupu zaman göz ve dudak çevren hariç yüzüne sür..hem sivilce izi,problemi varsa önler yağını alır..aynı zamanda gençlik ve güzellik berraklık verir..şap'ıda kesinlikle tavsiye ediyorum..pek bilinmez ama eskilere dayanan bir güzellik sırrıdır..araştırmanı tavsiye ediyorum:1closedeyes:
amanda aman alınmışmı yoksa talesim:))bacım sana özel şap tarifi verdim yakaydirigubbakcemile2dierlerinide okumadıysan oku fikrin olsun die dedim şekercim benim..yeterki istediğin formül olsun..bitmez burda:içelim:sen öğrenmek iste tatlım yeterki..bunları biliyorum çünkü deniyorum ilgiliyim araştırıyorum..cildime makyaj yapmadığım için güzel bi cildim olsun istiyorum bunun içinde özen gösteriyorumyerimsenibenve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum:1hug:
yağlı cildi olanlar maske önerisi yapıyorum:..daha önce yosun tozu'nu anlatmıştım biliyorsunuz..pakette temin etmek isterseniz size bu markayı öneririm..ben bunu kullanıyorum..fiyatı 2.5tl..deniz yosunu yazar üstünde..
dier bir maske tarifimde salyangoz maskesi...bunun fiyat 1.5tl..aktarlardan bulabilirsiniz..bunuda beğeniyorum..bu yağlı cilt için değil..tüm cilt tipine uygun..herkez yapabilir..
yağlı cildi olanlar maske önerisi yapıyorum:..daha önce yosun tozu'nu anlatmıştım biliyorsunuz..pakette temin etmek isterseniz size bu markayı öneririm..ben bunu kullanıyorum..fiyatı 2.5tl..deniz yosunu yazar üstünde..
dier bir maske tarifimde salyangoz maskesi...bunun fiyat 1.5tl..aktarlardan bulabilirsiniz..bunuda beğeniyorum..bu yağlı cilt için değil..tüm cilt tipine uygun..herkez yapabilir..
eline emeğine sağlık paylaşım için canım cok güzeller :asigim: verdigin bilgiler için sağol ilk fırsatta bunlardan bende alıp keyif yapıcam.bin şükür Allah ıma o iri sivilcelerden kurtuldum sadece izleri var bin şükürrrr:Saruboceq:
eline emeğine sağlık paylaşım için canım cok güzeller :asigim: verdigin bilgiler için sağol ilk fırsatta bunlardan bende alıp keyif yapıcam.bin şükür Allah ıma o iri sivilcelerden kurtuldum sadece izleri var bin şükürrrr:Saruboceq:
talesim bakımlarla o izlerden de kurtulucaksın işallah...önceki msj da şap tarifi verdim okudunmu hayatım? yumurta akı ve limon suyu sivilce izlerine iyi gelir...inci tozu zaten bir numara:asigim:mutlaka inci tozu öneriyorum...ama bu önerdiğim maskelerdende kullanabilirsin..şu an mesela yüzümde salyangoz özlü maske var kasım kasım kasıldı yüzüm,robot gibiyim pc başında:roflol:bir yandanda kırk kilidimi içiyorum..bilgilere teşekkür etme..dene uygula öyle teşekkür et faydasını gör bitanemyerimseniben
talesim bakımlarla o izlerden de kurtulucaksın işallah...önceki msj da şap tarifi verdim okudunmu hayatım? yumurta akı ve limon suyu sivilce izlerine iyi gelir...inci tozu zaten bir numara:asigim:mutlaka inci tozu öneriyorum...ama bu önerdiğim maskelerdende kullanabilirsin..şu an mesela yüzümde salyangoz özlü maske var kasım kasım kasıldı yüzüm,robot gibiyim pc başında:roflol:bir yandanda kırk kilidimi içiyorum..bilgilere teşekkür etme..dene uygula öyle teşekkür et faydasını gör bitanemyerimseniben
evet bütün tariflerini okuyorum hatta bi tane küçük defter tutucam bunlar için malum hayat kısa desekte uzun sen bildigin bilmedigin iyi gelen gelmeyen tüm maskeleri barındıran bi konu aç en iyisi canım heheheh :roflol::roflol:
cildin kuruysa nemlendirmek lazım adalaydacım...maske olarak yoğurt=bal maskesi yapabilirsin..yoğurt yağlı olduğu için cilde nem verir..ihtiyacın olan nemi dengeler..yağlı cilde kesinlikle yoğur önermiyorum ben..sivilce yapıyor çünkü.. yüzüne direk yağ sürmeni tavsiye etmem..sana ayrıca avokado maskesi öneririm..cildin için en büyük nemi bu meyve vericek sana..püre gibi ez sür yüzüne...içine azcık jojoba yağı damlat..20 dk kalsın yıkarsın.. bir dier maske tarifi havucu rendele...içine hakiki zeytin yağı koy..sularını sık bol bol sür..ayrıca bronzluk verir bu maske zamanla..eğer beyaz bir ten seviyorsan yapma!ayrıca tonik olarak gül suyu kullan..gül suyuda nem verir kuru cilt içindir..yağlı ciltler kullanmasın..birde küçük bir tasa süt koy..pamuğu batır ve göz çevren dahil sür..15 dk kalsın..oda sana günlük nem vericektir..umarım faydalı olmuşumdur..şimdi sorun varsa tekrar sor tatlım..ayrıca kullandığın bir nemlendirici yoksa tavsiye ediyim..
sabunu öneririm tatlım..ama cildin çok yağlı ise öncelikle bir-iki kere denemen lazım..hemen emerse günde bir kere sürersin..ben sipariş verdim krem ve sabunu..gelicek işallah..tozunu kullandığım için çok memnunum...konunun başında tanıtım yaptım..iyice oku sayfaları,sormak istediğin bişey olursa ben burdayım..inci tozunu mutlaka tavsiye ediyorum..bebek gibi yapıyorne sivilce,ne iz,ne leke..aydınlık pırıltı veriyo cildine..süper bişey
sabunu öneririm tatlım..ama cildin çok yağlı ise öncelikle bir-iki kere denemen lazım..hemen emerse günde bir kere sürersin..ben sipariş verdim krem ve sabunu..gelicek işallah..tozunu kullandığım için çok memnunum...konunun başında tanıtım yaptım..iyice oku sayfaları,sormak istediğin bişey olursa ben burdayım..inci tozunu mutlaka tavsiye ediyorum..bebek gibi yapıyorne sivilce,ne iz,ne leke..aydınlık pırıltı veriyo cildine..süper bişey
Çok merak ettim inci tozunu ama sorduğum aktarda bulamadım adam dedi hatta inci tozu çok iyidir diye.Başka yerlere de bakıcam canım sen aktara mı verdin sipariş?
Çok merak ettim inci tozunu ama sorduğum aktarda bulamadım adam dedi hatta inci tozu çok iyidir diye.Başka yerlere de bakıcam canım sen aktara mı verdin sipariş?
AsO'm krem ve sabun yorumlarını da bekliyorum o zamanyerimseniben
Saçları uzatıyon, cilt oldu gaymak gibin hadi bakalımm...
Ben alıcam inşallah en kısa zamanda.kaydirigubbakcemile2
AsO'm krem ve sabun yorumlarını da bekliyorum o zamanyerimseniben
Saçları uzatıyon, cilt oldu gaymak gibin hadi bakalımm...
Ben alıcam inşallah en kısa zamanda.kaydirigubbakcemile2
AsOm bugün başka bir aktara sordum inci tozunu yok dedi:çok üzgünüm: ama kremi varmış elinde 20 tl fiyatı ben de şüphelendim doğal değildir diye çünkü nette fiyatlar hep 100 tl civarındaydı.:uhm:
Sen ne kadara alacaksın?
sabunu olsa direk alacaktım cildim yağlı ya kremi kaldırmaz belki ama annem için alırım.kaydirigubbakcemile2