E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
beğendiğine sevindim nisancım,aktarın ismini ve yer tarifini şimdi özelden yazıyorum belki yasaktır burdan vermek.bilgim olmadığı için buraya yazmadım...umarım memnun kalırsınız..hepinize güzel bir cilt diliyorumASO cum, çok güzel bilgiler bunlar, çok tesekkur ederiz,
Ben de Eminönüne sık sık giderim, hatta yarın orada olacağım
Aktarının nerede olduğunu tarif eder misin ?
Mısır çarşısının için de mi ?
beğendiğine sevindim nisancım,aktarın ismini ve yer tarifini şimdi özelden yazıyorum belki yasaktır burdan vermek.bilgim olmadığı için buraya yazmadım...umarım memnun kalırsınız..hepinize güzel bir cilt diliyorum
kızlar ALLAH kısmet ederse,inci tozu kreminide en kısa zamanda alıcam...sizlerde bu kremi almak isterseniz aktardan yada internetten alabilirsiniz
daylight,hayatım tabiki kendileri paketliyor zaten ayrıca dolu dolu bir paket değil...resimde çok durduğuna bakma tek kullanımlık aslında,fakat ben kıyamıyorum 2 kullanımlık yapıyorum:jeyyar:sahte olduğuna dair en ufak bir şüphem olsa zaten burada sizlerle paylaşmamyerimsenibenama eğer almak istersen inandığın ve güvendiğin bir yerden al tatlım ama mutlaka denemeni tavsiye ederima.syanlış yönlendirme yapmak istemem,sağlık bu başka birşeye benzemez...benim senelerdir alışveriş yaptığım tek yer içiniz rahat olsun:1hug:
nisancım gittin demek,evet bitanem oldukça az, resimde çok çıkmışkaydirigubbakcemile3canımın içi gerçek olduğuna dair en azından kendimce bir bilgi veriyim:uyguladıktan sonra gözlerimize inanamıyoruz annemlekaydirigubbakcemile2benim içim rahat,gönül rahatlığı ile kullanıyorum.eğer sende denemek istiyorsan başka yerlere sor bakalım,araştır içine sinsin öyle alŞeniz
oo leopar kraliçem gelmiş topiğime:teytey:...canımsın tatlım benimŞeniz..inanki öyle memnun kalıcaksınki,burda bizlerle paylaşıcaksın emin ola.shemen alıp deniycemm güvenirim ben arkadaşıma