Maske Tarifleri Okyanus'tan gelen gzellik ^^NC TOZU^^...(Maske tarifleri ve krem)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2

kremim

inci tozum(kaşıktaki)
canlarım,istek üzerine ilk sayfaya koydum resim..
krem havana marka fiyat 50 tl
toz küçük bir paket 20 tl..
genci yaşlısı,sivilcelisi,sivilcesizi,yağlı cilt,kuru cilt herkez ama herkez kullanabilir..artık maske tarifleride resimli olarak topiğimde sizlerle paylaşıyorum..kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
sen nerden temin ediyorsun aktardanmı vee fiyatı ne kadar cvp sevinirim ?

• Konu Sahibi EU2
Yağlı bi cilt için hangi maske tarfini önerirsin?

• Konu Sahibi EU2
maske tarifleri 7.sayfadan ibaret başlamıştır canlarım:lepi:

istek üzerinede maske yapılır,istek şarkı gibi oldu valla :roflol:ne yapıyosam sizin için,kendim için istiyosam namerdim

• Konu Sahibi EU2
istiyene resimli maske tarifi veriyorum kızlar

• Konu Sahibi EU2
ASO cum, çok güzel bilgiler bunlar, çok tesekkur ederiz,

Ben de Eminönüne sık sık giderim, hatta yarın orada olacağım

Aktarının nerede olduğunu tarif eder misin ?

Mısır çarşısının için de mi ?

• Konu Sahibi EU2
beğendiğine sevindim nisancım,aktarın ismini ve yer tarifini şimdi özelden yazıyorum belki yasaktır burdan vermek.bilgim olmadığı için buraya yazmadım...umarım memnun kalırsınız..hepinize güzel bir cilt diliyorum
kızlar ALLAH kısmet ederse,inci tozu kreminide en kısa zamanda alıcam...sizlerde bu kremi almak isterseniz aktardan yada internetten alabilirsiniz

• Konu Sahibi EU2

çok şekersin canım, =)) çok çok tesekkurler =)a.s.

• Konu Sahibi EU2
inci tozu çok pahalı bir şey bu filata uluşman imkansız yani fotoya dikkat edecek olursan kendince paketlenmiş gerçeği olduğuna emin misiniz ????

Bugün ASO cuğumun aktarına uğradım, inci tozuna baktım, oldukça küçük bir paket, baya az var içinde...
Gerçek midir tam bilemedim, başları çok kalabalıktı, turist dolu her yer, bişe soramadım (

canım rica etsem bana da aktarın yerini tarif edebilir misin?
Şeniz

eminönünde değil beşiktaştan alıyorum artık..baharatçımı değiştirdim..

Canım yakında doktorla görüşücem zaten, bakalım ne dicek, olur verirse mutlaka alıp denicem =))

İNCİ TOZU MASKESİ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ
Doğa o kadar zengin bir kaynakki insan oğluna sayısız güzellikler ve muciler sunuyor. İnci de bu güzellik ve mucizelerden bir tanesi. Bir istirideyinin bir inciyi oluşturması 3 yıl sürüyor. Bu doğal mucizeyi güzellik ve cilt bakımı alanında kullanmamak olmaz tabiki. Araştırmalar sonucunda incinin içinde bulunan bir çok amino asit ve besleyici maddelerin cilt bakımı için mükemmel bir kaynak olduğunu düşünen uzmalnar inci tozundan bakım ürünleri geliştirmiş. Eskiden Asya’da hanedan kadınlarının genç görünüm ve güzelliklerini borçlu olduğu inci tozu; protein, yirmiden fazla amino asit ve birçok mineral içeriyor. İnci tozu; kolye yapımında kullanılan gerçek okyanus incilerinin defalarca öğütülüp toz haline getirilmesiyle yapılıyor. Çok ince olan bu toz, gözeneklerin içine nüfuz ederek cilt tarafından kolayca absorbe ediliyor. İnci tozundan üretilen maske cildi derinlemesine temizliyor, pürüzsüz ve elastik olmasını sağlıyor, kırışıklıkların oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Haftada iki kere uygulanması tavsiye edilen ürünler % 100 doğal ve hiç bir katkı maddesi içermiyor. inci tozundan yapılan ürünler arasında her cilt tipine uygun nemlendirici, temizleme sütü, göz jeli ve göz kremi bulunuyor. Maskeyi erkekler de rahatlıkla kullanabiliyor. Kolojen yapı taşları ve proteinler değişik görevler üstlenerek cildin taze ve pürüzsüz olmasını sağlarlar.
Bunlardan herhangi birinin deformasyona uğraması, cildin görünümünü etkileyerek pürüzlü ve kırışık görünüme sebep olur.
İnci, aynen insanın cilt dokusu gibi, mineral tabanlı organik yapısında çesitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yeraldığı yirmiden fazla amino asit ve bir düzinenin üzerinde mineral içeren inci tozunun cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine katkıda bulunduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.
Modern biomühendislik teknikleri sayesinde içerdiği doğal aktif maddeleri koruyarak ve cilde nüfuz edebilecek ölçüde rafine edilen inci tozu cilde derinlemesine etki eder.
Uzak doğulu kadınların pürüzsüz ve genç görünümlü ciltlerinin ardında yatan etken olarak bilinen inci tozu 3000 yılı aşkın bir süredir hanedan kadınlarından günümüz modern insanına kadar kullanılagelmiştir. İmparatoriçe Dowager Cixi'nin 74 yaşında iken bile kusursuz ve genç görünümlü olan cildi için inci tozu kullandığı bilinmektedir.
İçerdiği mineral ve amino asitlerin zenginliği açısından özellikle Güney Asya Denizi'nde yetişen istiridyelerden elde edilen incilerle üretileninci tozu ürünleri cildin iyileşme hızının artmasına kırışıklıkların önlenmesine, cildin parlaklık kazanmasına,pürüzsüz bir cildin oluşmasına, cildin güneş ışınlarından korunmasına, hücre yenilenmesine, cildin elastiklik kazanmasına,dolaşımın hızlanmasına, cildin doğal renginin korunmasına, porların küçülmesine, aknelerin küçülmesine , ölü hücrelerin atılmasına, kızarıklıkların azalmasına, çillerin belirginliğinin azalmasına yardımcı olur

sivilce problemi olan arkadaşlar,inci tozu sivilceye birebir,zaten yazılarımda ne demek istediğimi anlatıyor.hiç bir maskeyi kullanmaya gerek kalmazsızın bu maskeyi tek geçiyorum..içine limon suyu sıkın ve sürün(dier tariflerde var tabiki,bu sivilceler için daha etkili)bebek gibi,kaymak gibi bir cilt için inciyi bırakmayın..sabununu ve kremini inşallah en kısa zamanda alıcam,deneyimlerimi o zaman yine burada paylaşıcam...:CüvCüv:
harika bir şey bu ya..bütün maskelerin pabucunu dama attırıyor banamuhteşem bir kür mutlaka denenmeli,

Şeniz

mnrygc,cildin yağlıysa yosun maskesini öneririm...ben inci tozunu aldığım baharatçıdan alıyorum gerçek yosun tosu,ve içine ılık su birde limon suyu(sıkma limon)ekleyip çamur kıvamına getirip,kuruyana kadar bekliyorum ve çok memnunum...eğer üşenirde dediğim şekilde almak istemezssen küçük paketlerde yosun ve papatya maskeleri oluyor,fiyatıda 1TLonlarlada yapabilirsin...senin için birde salatalık maskesi önericem..1 salatalığı rendele ve suyunu tonik gibi yüzüne uygula,eğer ewde bakım yapmaya müsaitsen rendelediğin salatalıkları yüzüne koyup uzanmanı önericem,sonra yıka ve aradaki farkı gör kaydirigubbakcemile5 hayatım birde beyaz kil bul ama toprak görünümünde olmasın.un kıvamında..beyaz kilide suyla maske yapar sürersen ve fayda görürsün..bunlar bnm yaptığım şeyler...ben faydasını görüyorum
cildiniz normal ve karma ise(aşırı yağlı değilse)kil maskesinin içine su yerine süt koyarsanız daha güzel oluryerimseniben[/QUOTE]

hayatım önerilerin için çok teşekkür ederim, yosun tozunu bi kaç yerden duymuştum merak ediyordum ama gittiğim aktarda yoktu onun yerine yeşil kil aldım. Biraz bal ve limon suyuyla karıştırıp sürdüm ve gerçekten çok güzel oldu. Sen yeşil kil yerine beyaz kil mi öneriyorsun?

salatalığı da daha önce uygulamıştım bi iki kere yaptım sadece ama çok iyi gelmişti. Şimdi hatırlattın yine yapayım sırnaşık şey

mnrygccanım rica ederim,her sorunu cevaplarım,yeşil kil yerine ben beyaz kil kullanıyorum...sizlerle burada genelde kendi kullandıklarımı paylaşıyorum..yeşil kilde olur tabiki,yaptığın maske çok güzel devam et..haftada 2kere uygula...yalnız çatlıycak kadar kupkuru kalmasın,çizgiler oluşur yüzünde,maskeyi süngerle çıkartırsın gözeneklerini daha iyi temizlemiş olursun tatlım...ama ben yine kesinlikle inci tozunu dene derimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…