öküzleşen eşinizi, sevgilinizi ilk günkü haline getirmek

Ben biraz sabırsızım. bi kaç küçük şey söylüyorum senin yaptığın gibi mesela. o susuyor. o sustukça ben daha çok sinirleniyorum. sonra küçücük şeyden kavga.

ben 5 yılı bile göremedim ki.

adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi

Buradaki adamla kızın da yıllarca sürmüş bir ilişkisi mi var peki? Yıllanmış ilişkilerde oluyor sanki bu. Artık sık sık alınan çiçekler olmuyor. Ne biliyim yatağa gelen kahvaltılar. Daha sakin, daha dingin bir ilişkiye bırakıyor yerini.

Ben biraz sabırsızım. bi kaç küçük şey söylüyorum senin yaptığın gibi mesela. o susuyor. o sustukça ben daha çok sinirleniyorum. sonra küçücük şeyden kavga.
Bak demek ki seninkinde sinir işe yaramıyor o zaman duygusala bağla. Sen de sus küs yani. Belki işe yarayabilir. Deneye deneye kendin öğreneceksin huyunu

evet bende kabalaştım. bende görmezden gelip umursamadan hareket ediyorum.
bu hep böyledir ama
karşındaki nasılsa bi süre sonra ona karşı tavrın öyle olur.
en azından bende böyle oluyor.
mesela benim bütün dikkatime rağmen sorumsuz ya da ilgisiz mi davranıyor bende onun yaptığını ona yapıyorum. bazen anlıyor hatasını bazen aynen devam ediyor. böyle böyle eşler birbirine benziyor işte.

ne gibi öküzlükleri var misal?
canım biraz uzun etiketledim seni de mesaja. öküzlüğü
bana bi gün bile kahvaltı hazırlamadı değil yatağa getircek :) etrafımdakilerin de uzun ilişkileri hatta bizimkinden de uzun.

Canim sen ilk zamanlarda ki gibi değilsindir, daha cok kendinden ödün veriyosundur o da bunun rahatlıgındadır. Benim durumumda olsan bir dk durmazdın buna emin ol , beterin beteri var o yuzden canini sıkma saglıgın sıhhatin yerinde ya boşver sükret. Afedersin ama bu kocalardan bi b*k olmaz cunku. Kendini yıpratmaya üzmeye degmez. Onsuz yapabilecegini düsünüyosan hiç durma derim ilerde daha da kötü olacak cunku. Bi kez geliyoruz hayata. Bunuda zehir ediyoruz kendimize

sorumsuzluk baş edilecek gibi değil ki. ben ona karşı sorumluluklarımı biliyorum istemesine bile gerek kalmıyor ama o yapacağı zaman uzun uzun istemem gerekiyor.

ben daha evli bile değilim ki sadece onun ailesiyle tanıştım birazdan gelir sürpriz yapcam belki odunluğu değişir diye yarın doğum günü. eğer değiştiremezsem daha devam edemeyeceğim.

ben daha evli bile değilim ki sadece onun ailesiyle tanıştım birazdan gelir sürpriz yapcam belki odunluğu değişir diye yarın doğum günü. eğer değiştiremezsem daha devam edemeyeceğim.
Süper işte asma suratını. En azından görüyosun baksana , tamam belki cok üzülürsün bitirince. Ama kırıla kırıla gittikçe yıllar sonra hissizlesirsin ne gerek var ot gibi yaşamaya. Kendini sev, kendini düşün, kendin için yaşa. O kıymetlide sen değil misin

Ben daha kocamin okuzlugunu görmedim.

Bana sakadan hafif bagirsa bile aglayan biriyim.
Okuzlenmeye megillendimi suratim asiliyor hemen vazgeciyor. :)
Bu bir yontemle olacak is degil erkegin vicdani ile olan birsey. Vicdan olacak insanda.
bizim ki ite köpeğe kuşa böceğe çok vicdanlı. ama inan ki artık ağlamak da kar etmiyor

Ben daha kocamin okuzlugunu görmedim.

Bana sakadan hafif bagirsa bile aglayan biriyim.
Okuzlenmeye megillendimi suratim asiliyor hemen vazgeciyor. :)
Bu bir yontemle olacak is degil erkegin vicdani ile olan birsey. Vicdan olacak insanda.
Anacım bi ben beceremedim şunu suratımı astıgım zaman daha da heyheyleniyo adam bu sefer hurra giriyoruz birbirimize tepki versem suç vermesem suççç sizee hll spr dvm diyorum

aslında çok iyi bi insan. sadece ilgisiz diye adam terkedilir mi bilmiyorum. haksızlık olur mu bu? sonra bende vicdan yapar mıyım. ama insanların içinde bi kere de ben kendimi prenses gibi hissedeyim. hep birileriyle görüştüğümüzde başka kadın prenses ben de ona özenen yardımcı karakterim. çünkü o kadar çok şeyi içimde bıraktı ki

Gayette terkedilir. Değişmicek cunku buna emin ol hatta sertleşecek tersleyecek köle gibi davranacak gözünü seveyim kendine yaptirma bunu

Anacım bi ben beceremedim şunu suratımı astıgım zaman daha da heyheyleniyo adam bu sefer hurra giriyoruz birbirimize tepki versem suç vermesem suççç sizee hll spr dvm diyorum
ahh ablacım biz kavga bile edemiyoruz. ben bi şeye az da olsa söylendiğim zaman kendi daha çok sinirlenip susar. yok efendim niye küçük şeyleri takıyomuşum. eee düzelt o zaman kendini madem bu kadar küçük. bu kadarcık küçük şeyleri bile yapamıyor musun.

Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı...
Bu hep böyleydi. Erkekleri fatihliği kaleyi feth edene kadar...
Bence kadınlar çok duygusal düşündüğü için, bunu sorun eden taraf da hep kendileri oluyor.
Kocana sorsan şimdi 'yoo hiç sorunumuz yok çok mutluyuz' der.
Bizde de durum aynı, gelgelelim ben de çok romantik sayılmam o yüzden pek şikayetçi değilim. İki odun bir olunca samanlik seyran oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…