biliyor musun o kadar canım sıkkın ki aslında beni güldürdü yazdığın çok teşekkür ederim sağol :)Valla benimki ilk gün ki öküzlüğünü hala koruyorrr
Bence tamamen şanş ne demiş büyükler iyi kocalar park yeri gibidir iyiler her zaman kapılmış olur :))
acaba biz değiştiğimizden mi onlar da değişiyor. yüz bulup kadın da rahatadı deyip rahatlıyorlar. yoksa tabiatları mı bu?İlişki ilerledikce sadece erkekler değil kadınlarda değişiyor :) bir çözümü var mı bilmiyorum takipteyim :)
Bu biraz karşındaki kişinin kişiliği ile ilgili. Ben eşime çok ilgi gösteririm çok severim sürekli bi temas öpme güldürmeye çalışma modundayim sagolsun o da öyle. Bazen kırıyor bilerek veya bilmeden. Öyle bi buz gibi oluyorum ki. O da hemen ilgi gösteriyor gönlümü alıyor. Sonra normal oluyoruz. Ama umursamayan biri olsaydı napardim bilmem
Ha ha ilahi hic gulecegim yoktu.başta en güzel park yeri benim şimdiki öküzdü ama. bende hemen kaptım. şimdi de içinden çıkan öküz bana kafayı yedirecek.
hepsi biraz öküz
bazısı daha öküz
bu yüzden zamanla kadınlarda öküzleşiyor demeyim ama kabalaşıyor
acaba biz değiştiğimizden mi onlar da değişiyor. yüz bulup kadın da rahatadı deyip rahatlıyorlar. yoksa tabiatları mı bu?
Demek seninki içindeki oküzü iyi saklamayi becermiş.başta en güzel park yeri benim şimdiki öküzdü ama. bende hemen kaptım. şimdi de içinden çıkan öküz bana kafayı yedirecek.
Ay canim öylesine bi soru sandim kusura bakmayasın.. Sorun ne tam olarakbiliyor musun o kadar canım sıkkın ki aslında beni güldürdü yazdığın çok teşekkür ederim sağol :)
Ters cevap veriyorum. Trip yani. Mesela dün Erzincana gidecektik önceden yapılmış bi plandı. Sonra tam sabah gitmesek mi acaba dedi ben de 'zaten senden Bişey isteyende kabahat son dk dönüyorsun' dedim. Bu saatten sonra ben gitmem artık dedim gittim film açtım izledim. Sonra geldi yanıma özür diledi barıştık falan. Yani kırmaktan korkma onu derim. Yani vicdanlı biri ise işe yararkırıldığını nasıl belli ediyorsun?
acaba biz değiştiğimizden mi onlar da değişiyor. yüz bulup kadın da rahatadı deyip rahatlıyorlar. yoksa tabiatları mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?