peki eşinle başka bi arkadaşınıza gittiniz. onlar da çift. karşıdaki erkek arada eşini övüyor. senin ki güzel bişey söylemek şöyle dursun tavana pencereye falan bakıyorsa ne yaparsın ?Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı...
Bu hep böyleydi. Erkekleri fatihliği kaleyi feth edene kadar...
Bence kadınlar çok duygusal düşündüğü için, bunu sorun eden taraf da hep kendileri oluyor.
Kocana sorsan şimdi 'yoo hiç sorunumuz yok çok mutluyuz' der.
Bizde de durum aynı, gelgelelim ben de çok romantik sayılmam o yüzden pek şikayetçi değilim. İki odun bir olunca samanlik seyran oldu
Ben bu ara beyazlara çare buldum kendisini de karbonat lı suya bastırmayı düşünüyorum bir süre. Yok canım öyle bir formül. Adamın içinde varsa hiç bozmadan devam ediyor. Dibini koklama şansı da yok.Kızlar hepimizin bildiği gibi ilişki ilerledikçe zaman aşımına uğradıkça erkekler de değişiyor. bi süre sonra hayatınızın aşkı, otlanan bir öküzden farklı olmuyor. ama bazılarının elindekiler de ilk günkü beyazlığını hala koruyor. bu işin sırrı ne? insanlar neyi doğru yapıyor biz neyi yanlış yapıyoruz.
küçük değiliz. ikimizde üni mezunu işimiz falan var yakındır evlilik vs. ama ben bu şekilde onunla bi yola giremem. o olmadığı zaman hep ben dinleniyorum ama o olunca her ortam da ikinci kadınım. artık bana bu onun pasifliği geliyor.Yaşlar kaç?? Ayrılmak istemiyosan ben vebal alamayacagim o zaman:)) inşallah ben yanılırım
Soru bana değil ama ben olsam diğer koca garibime giderdi. Insan niye karısını över baska birine. Eşin de muhtemelen benim gibi düşünüyor dur da bi saçma muhabbet nezaman bitecek diye tavana bakıyordurpeki eşinle başka bi arkadaşınıza gittiniz. onlar da çift. karşıdaki erkek arada eşini övüyor. senin ki güzel bişey söylemek şöyle dursun tavana pencereye falan bakıyorsa ne yaparsın ?
Seninki en azindan susuyo benimki şakayla karışık arada bide lafı sokuşturuyo. Valla bende prenses gibi hissetmedim hiç hep külkedisi :)) ya umursamıyorum artık cunku zorundayım. Ama sen kendine bu eziyeti ettirmepeki eşinle başka bi arkadaşınıza gittiniz. onlar da çift. karşıdaki erkek arada eşini övüyor. senin ki güzel bişey söylemek şöyle dursun tavana pencereye falan bakıyorsa ne yaparsın ?
Soru bana değil ama ben olsam diğer koca garibime giderdi. Insan niye karısını över baska birine. Eşin de muhtemelen benim gibi düşünüyor dur da bi saçma muhabbet nezaman bitecek diye tavana bakıyordur
doğru söylüyorsun ya yapmayacak ya da kendine başka bi külkedisi bulacak.Seninki en azindan susuyo benimki şakayla karışık arada bide lafı sokuşturuyo. Valla bende prenses gibi hissetmedim hiç hep külkedisi :)) ya umursamıyorum artık cunku zorundayım. Ama sen kendine bu eziyeti ettirme
Bu konuda ben seni haksız buldum. Yani başka ne var bilmiyorum ama adamın tarzı bu. Eşim beni baskasının yanında ne diye övebilirki. Patlıcan dolmasını güzel yapardan fazlası beni rahatsız eder hele ortamda bir erkek var ve bundan fazlasını yapıyor ise. Güzel buluyor ki benimle evli. Aptal olduğumu düşünse de sanmam benimle beraber olacağını. Yardımsever yönlerim varsa eşim de bana destek olur. Ahmede mehmede anlatmanın matığı ne çok saçma. Sohbet edecek konu mu yok. Ben böyle adamlar görünce acayip uyuz oluyorum. Bizene senin karının osundan busundan diyemeyince aynen sevgilin gibi tavana bakıyorum. Ne diyecek adam maşallah maşallah sizin hanıma. Gerçekten öyle siz bide benim hanımı dinleyin mi diyecekhep şansımdan kaprisli kadınlar var etrafımda çirkin ama güzel olduğunu duymak isteyen. adamlar da bunu yapıyolar ama bu nedense hep denk geliyor. tamam hepinizin yanındaki kadın benden daha güzel benden daha bakımlı daha becerikli ama ben kendiminkine susuyorum az sende konuş be adam milletin içinde bana asker arkadaşın gibi davranma.
Ne öküzlük leri var mesela ? Huylu huyundan vazgeçmez öküz öküzdür
Bu konuda ben seni haksız buldum. Yani başka ne var bilmiyorum ama adamın tarzı bu. Eşim beni baskasının yanında ne diye övebilirki. Patlıcan dolmasını güzel yapardan fazlası beni rahatsız eder hele ortamda bir erkek var ve bundan fazlasını yapıyor ise. Güzel buluyor ki benimle evli. Aptal olduğumu düşünse de sanmam benimle beraber olacağını. Yardımsever yönlerim varsa eşim de bana destek olur. Ahmede mehmede anlatmanın matığı ne çok saçma. Sohbet edecek konu mu yok. Ben böyle adamlar görünce acayip uyuz oluyorum. Bizene senin karının osundan busundan diyemeyince aynen sevgilin gibi tavana bakıyorum. Ne diyecek adam maşallah maşallah sizin hanıma. Gerçekten öyle siz bide benim hanımı dinleyin mi diyecek
Sana kendini iyi hissettirmiyor ise ayrılmalısın. Her insanın beklentisi farklıdır bir ilişkiden. Ben mesela başbaşa özel anlar dışında başkaları varken asker arkadaşı gibi olmaktan rahatsız olmam. Tabi naber len diye enseye şaplak gibi garip haller olmadığı sürece:)yok canım bende aslında senin gibi düşünüyorum durum tam olarak bu değil. beni başka erkeklere övsün istemem zaten ama ortamda kendi arkadaşlarımın içinde bana daha güzel davranabilir. kahveden mahmut gibi değil de sevgilisi gibi. belki bunu bile yapmayınca bende sinirle abarttm anlatırken. :)
Ben ozellikle yapmiyorum yaoim boyle. Ben hasta iken abim hastami oldun sen dese aglardim. :) coknilginc bir yapim var. Eşim guzel birsey yaotigindada hemen duygulanirim aglarim. Aksini yaptigindada. Bi seferinde kahvalti yapiyorduk sakadan heyt diye bagirdi. Saka oldugunu biliyorum.korkutmak istedi. Birden aglamaya basladim. Ya askim gulum saka yaptim diye iki saat dil doktu.Anacım bi ben beceremedim şunusuratımı astıgım zaman daha da heyheyleniyo adam bu sefer hurra giriyoruz birbirimize tepki versem suç vermesem suççç sizee hll spr dvm diyorum
Ah yaomacik olamiyorum ki. Goz yaslarim kendiliginden akiyor. Aglarken gormedisni istemiyorum gece Ağlıyorum ama huyumu biliyor kendi uyurken bile elleriyle gozlerimi yokluyor islakmi degilmi diye.bizim ki ite köpeğe kuşa böceğe çok vicdanlı. ama inan ki artık ağlamak da kar etmiyor
Tabiki süpriz falan yapmayacaksın bu durumdabu mesajda daha detaylı açıklamıştm canım
çoğunuza garip gelebilir benim hikayem. basitlikten ve tek düzelikten o kadar sıkıldım ki. yıllar önce beni tam manasıyla köpek gibi seven erkek arkadaşım tam bir ev öküzüne dönüştü. bu benzetmeler hoş değil biliyorum ama en kısa tanımı bu. artık kendimi saksıda ki çiçek kadar bile değerli, anlamlı hissetmiyorum. Her ay çiçek alan adam iki güzel cümleden muaf oldu yıllar geçince. gözümün içine bakan adam en ufacık isteğimi bile zorla yapar oldu. o kadar üşeniyor ki istediğim şeyi yaparken o yapsa da benim bütün hevesim kaçıyor o halini görünce. Sevgisinden ve sadakatinden emin olmasam bi dk durmam. Ama böyle de buna devam edemiyorum.
Etrafımızdaki diğer çiftlere bakıyorum bizimle kıyaslıyorum. kıyaslamak yanlış bana göre ama siz kıyaslamasanız bile insanlar sizden üstün oldukları şeyleri gözünüze sokmakta o kadar iyiler ki. Misal, adam kız ne derse yapmak istiyor, küçük- büyük süprizler, diğer insanların yanında onore edilmek gibi. Benimki ise diğer insanların yanında daha da ilgisiz dumur olmuş gibi. Şikayetimi dile getirdiğimde benden haksızı yok.
İşin özeti ben kendi masalımda bile prenses olamadım. İçimde kalan o kadar çok şey var ki dile getirsem bana bunları bunları yap diye anlamsızlaşacak. sipariş vermekle aşk yaşanır mı? Sizce napmalıyım bana yardım edin lütfen. yarın onun doğum günü ben geceden sürpriz hazırladım bi sürü belki bi nebze öküzlüğü düzelir de utanır diye. Aslında içim buruk biraz da galiba biraz da yazmamın sebebi nu bana hiç böyle bi sürpriz yapmadı mesela doğum günümde.
Benden daha tecrübeli bayanlar vardır muhakkak burda. Bunun çözümü var mı kızlar?
canım biraz uzun etiketledim seni de mesaja. öküzlüğü
bana bi gün bile kahvaltı hazırlamadı değil yatağa getircek :) etrafımdakilerin de uzun ilişkileri hatta bizimkinden de uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?