Okuyan kızlar o...... Olurlar

Biz o... muyuz yani ne biçim laf o koca kadın olmuşsun lafini tart da konus insanın içinde varsa okumadan da olur onu.
Daha da konuşurum ama size benzemek istemiyorum diye iyi bir bozsaydin keşke.

aman canım meyve veren ağaç taşlanır mı diyim çekemeyen halay çeksin mi diyim :KK70:
boşver allaha şükür okumuşsun ''hayatını kurtarmışsın'' onlar kıskançlıktan çatlasınlar mı ölsünler mi kendileri bilir sen boşverrr:KK76::21::KK71::KK73:

Hastanede yana yakıla bayan doktor arıyorlar ama....hele kadın doğumsa söz konusu....bende çevremden böyle birkaç tiple muhatap olmuştum bu kadar aleni küfür boyutunda değil ama kendince işte yerme manasında, sonra ne hikmetse işleri bana düşünce bir sevimli bir candan oluyorlar midem bulanıyor....

Kizlar ben de eşimde bir ünv. Araştirma gorevlisiyiz ve benim ailemdeki tum kadinlar okumustur. Teyzem ve annem emekli ögretmen ablam doktor vs. Eşimin ailesinde de birakin kizlari erkeklerde bile sadece esim ve bir kuzeni unv. Mezunu. Bu bir sorun mu? Benim ve ailem için hayir. Çünkü bir biliriz ki görgü ve asalet diplomayla elde edilecek birsey degil. İnsanin biraz aileden aldigi egitim biraz da kendini gelistirmesiyle alakali ancak gelgelim esimin ailesine. Bir halasi ve 3 kiz kardesi var ki offf. Kizlarin biri haric hicbiri lise bile bitirmemis hala da genç bir hala. Bu 4 ü resmen benimle yaris halinde ve acayip kompleksliler. Resmen aşagilik kompleksiyle yasiyorlar.
Geçenlerde kv.lerde oturuyoruz bir konu acildi. Kv. Nin komsunun kizi tip fakultesini kazanmis erzurum da derece yapmis filan. Ben de dedim ki masallah kiz hayatini kurtarmis aferin ona. Hayy demez olaydim bunlarda yine bir surat. Dedikleri laflar şu ; "ne varmiş okuyunca mi hayati kurtulurmuş" "okumak kolay ne diye buyutuyorsunuz" vs. En sonda halasi aynen şunu dedi " okuyan kizlar o....pu olur" dondum kaldim ne diyecegimi bilemedim. Kalktim mutfaga gittim kv geldi yanima sen takma kizim filan dedi ama neyse sonra kalktim eve geldim o gunden beri icime batiyor niye agzinin payini vermedim diye. O gunden beride o halayla gorusmuyorum bir daha yuzunu göresim de yok.

Bi de kiz kardeslerinden biri kocaya kacmis 1 sene nikahsiz yasamislar. Sonra nikah yapmislar aileler affetmis filan. Ama sorarsan bir namuzsusuz cunku okuduk avrupalara tatillere gidiyoz kadin basimiza . denize giriyoz mayo giyiyoruz

Densiz terbiyesiz sizinle aynı düzeyde düşünemeyen ayrı kültürdeki insanlarla neden sırf eşinizin akrabası diye görüşüyorsunuz bunu hiç anlamam..akraba olunca ne oluyor yani? Ben kendi akrabalarımla görüşmüyorum.normalde kendim görüşmeyi seçip ,arkadaş olmayacağım insana asla eşimin bilmemnesi diye tahammül etmem ne münasebet..sizde etmeyin..arkadan konuşup dursunlar

Kizlar ben de eşimde bir ünv. Araştirma gorevlisiyiz ve benim ailemdeki tum kadinlar okumustur. Teyzem ve annem emekli ögretmen ablam doktor vs. Eşimin ailesinde de birakin kizlari erkeklerde bile sadece esim ve bir kuzeni unv. Mezunu. Bu bir sorun mu? Benim ve ailem için hayir. Çünkü bir biliriz ki görgü ve asalet diplomayla elde edilecek birsey degil. İnsanin biraz aileden aldigi egitim biraz da kendini gelistirmesiyle alakali ancak gelgelim esimin ailesine. Bir halasi ve 3 kiz kardesi var ki offf. Kizlarin biri haric hicbiri lise bile bitirmemis hala da genç bir hala. Bu 4 ü resmen benimle yaris halinde ve acayip kompleksliler. Resmen aşagilik kompleksiyle yasiyorlar.
Geçenlerde kv.lerde oturuyoruz bir konu acildi. Kv. Nin komsunun kizi tip fakultesini kazanmis erzurum da derece yapmis filan. Ben de dedim ki masallah kiz hayatini kurtarmis aferin ona. Hayy demez olaydim bunlarda yine bir surat. Dedikleri laflar şu ; "ne varmiş okuyunca mi hayati kurtulurmuş" "okumak kolay ne diye buyutuyorsunuz" vs. En sonda halasi aynen şunu dedi " okuyan kizlar o....pu olur" dondum kaldim ne diyecegimi bilemedim. Kalktim mutfaga gittim kv geldi yanima sen takma kizim filan dedi ama neyse sonra kalktim eve geldim o gunden beri icime batiyor niye agzinin payini vermedim diye. O gunden beride o halayla gorusmuyorum bir daha yuzunu göresim de yok.

Bi de kiz kardeslerinden biri kocaya kacmis 1 sene nikahsiz yasamislar. Sonra nikah yapmislar aileler affetmis filan. Ama sorarsan bir namuzsusuz cunku okuduk avrupalara tatillere gidiyoz kadin basimiza . denize giriyoz mayo giyiyoruz
ya iyiki laf söylememişsin
değer mi? değmez
ben lafın da anlayablecek kapasitede insanlara söylenmesi taraftarıyım
hiç tınlamayın kadın nasılsa anlamayacak..sinir oldum..

şu hayatta okumak kadar güzel bir şey var mı Allah aşkına kıskançlıktan ne diyeceğini bilememiş saçmalamış bildiğin boşver susman daha iyi olmuş sen haklıyken haksız konuma düşerdin eğer konuşsaydın :KK66:

Kızlarını okutmazlar ama kadın doktor ararlar. Okulda bayan öğretmen isterler. Avukata işleri düşünce derdimi daha iyi anlar diye kadın avukat ararlar. Alış verişte tezgahtarın kadın olanına sorarlar. Eczanede kadın...
Ama okumazlar, okutmazlar, çalışmazlar, çalıştırmazlar.

Lütfen bu insanlar için kendini üzme. Mesafe koy görüşme

Canım sen yine iyi sabırlıymışsn ama o sevyesizlere konuştuguna degmez benim eşimin tarafıda full kapalı ha kapanmakla cemaat camatt dolaşmakla dindarlık olmaz baş kapamakla pantolan giymek çok günahmış aynen anlattığın gibi o...gözüyle görülürmüş yok böyle cahillik cehalet zaten benim kaynanada ogluna kapalı pardesülü kendi istediği gibi birini alamadıgı için halen içi yanmakta görümcem gelir görgüsüz almancı sözde kapalı bi etek giyer zaten kasası o biçim üstünede bi gömlegi giyer çıkar al sana dindar kapalı beni hiç çekemezler iki görümce bi elti herşeyim batar onlara bende mak müh eşim devlet memuru ailecek zaten zıttız sırf çok sevdik biribirimiz 5 yıllık bi geçmişizi var diye evledik ama eşimi çok seviyorum halen aşıgım eşimde ailesinin ne mal oldugunu bildiği için mesafelidir görümcelerinin yanına giderken daha çok süslen püslen dahada kudursunlar evdeki oturanlardan genelleme yapmıyorum o lafları konuşanlara sözüm kızlar kesinlikle yanlış anlamyın korkacaksın bütün şeytanlık pislik onlarda zaten senin yerinde olsam o seviyeszilerleaynı ortamda bulunmam saglıcakla kal bu arada gecenlerde eşimşn kuzeni evlendi salonda sadece bayanlara bi kına yapmışlar hepsi full dekolteli abiye saclar yapılmış eşimde şaşırdı

Ayol bu konuyu okuyan kızlar bişey olurlar diye algıladımdı ben de iyi mi:KK70::KK70:
Konunun etrafında bikaç tur attım amma merakıma yenilerek girdim okumaya konuyu:KK70::cool:

O halayla sakkın görüşmeyin bu arada. Hadsiz,kompleksli kadınmış:KK34:

hala ve görümcelerinde okuyamamışlığının getirdiği eziklik var...senide diğer tahsil yapmış elinde mesleği olan kocaya muhtaç olmadan para kazanan hemcinslerini kıskanıyorlar..o derece kıskanıyorlarki iftira atacak kadar hemde..okumuş ve okumamışlar hakkında bir araştırma yapsalar o.... okumamışlarıdan çıkıyor..bir ekmek için kendini,etini satan kadınlar kızlar var..ayrıca denize mayoyla girilir şalvarla girecek halleri yok..asıl şalvarlılar yapıyor o...tarlalarda bağlarda..neler duyuyoruz görüyoruz..

bunlar hep kıskanmaktan oluyor canım. bizimde bir tanıdık ben muhasebe okuyorum diye muhasebeciler patronların metresi oluyor demişti. :KK70:şuan kendi torunu muhasebeci olabilmek için kursa gidiyor :KK70: ilahi adalet.

Keske "Okusaydin o... olmazdin, agzindan cikani kulagin duyardi deseydiniz"
Bence bundan sonra muhatp olmayin. Mecbur kalmadikca da gorusmeyin. Evet akraba ama boyle cahil ve karanlik beyinleri hayatinizdan uzak tutun. Zarar verirler.

Boşver canım hiç sallama. Kalkıp gitmekle adabını konuşturmuşsun yeter o.

Alma camla taharet yırttırırsın , Etme cahille muhabbet fıttırırsın..

X