Okuyan kızlar o...... Olurlar

kadın bu çirkin lafı söylemiş ve siz ne niyetle/neden söylediginin bilincindesiniz.. burda konu açın tamam ama ben nedense alevlendirmek için açıldıgını düşünüyorum.. az cok gelecek cevaplar belli sonucta..

Haksızlık yapmaktan korkarım hanımefendi, hakka girmekten, ben okurken öyle anladım ve rahatsız oldum rahatsızlığımı belirttim sadece, tıpkı konu sahibine söylenenden rahatsız olduğum gibi.

Siz zaten öyle demek istememişsiniz açıklama için teşekkür ederim.

Dedim ya yanlış anlayan olursa affola, ben de kul hakkı yemek istemem. Ne o yazımı okuyup yanlış anlayan okuyamamış kadınların ne de sizin.

Kırdıysam da affola.

İyi günler tekrar..

Şu yorumlarınızla okumayan insanlara o... diyerek genelleme yapıyorsunuz. o haladan ne farkınız kaldı?

Cevap verme niteliğinde söylenmiş bir şey, kimse durup dururken burada konu açıp sizce de okumayanlar o... dur dimi diye anket yapmıyor sadece cahili kendi sözüyle bastırması gerektiği söyleniyor. Boşuna polemik oluşturuyorsunuz.

Okuyan kızlar o.. olur cümlesinin aşağılık kompleksinden yola çıkılarak söylendiğini düşünüyorum. Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ya o hesap, bende tıp fakültesi, mühendislik falan okuyanları duyunca bir helal çakıyorum en temizinden, okumak o kadar kolay olsa herkes bir şekilde okurdu. İçten gelmeli, nice durumu iyi olanlar var tonlarca para döküyorlar ama okumayan adam okumuyor..

Cevap verme niteliğinde söylenmiş bir şey, kimse durup dururken burada konu açıp sizce de okumayanlar o... dur dimi diye anket yapmıyor sadece cahili kendi sözüyle bastırması gerektiği söyleniyor. Boşuna polemik oluşturuyorsunuz.

Hanımefendi polemik çıkarmaya çalışmadığımı yazdım

yılmaz güneyin meşhur "orospu olacaksa da okumuş orospu olsun" repliği geldi aklıma :KK70:
aynen de katılıyorum kendisine :KK14:

halaya da cevabım bu olurdu, "okumadan or.. olmuşsun, keşke okuyup okumus or.. olsaymışşın en azından ek bir mesleğin daha olurdu"

Hanımefendi polemik çıkarmaya yönelik cümle kurup, "polemik çıkarmaya çalışmıyorum" yazmanın mantığını anlamadığım için yorum yaptım bende.

Tamam tamam sizsiniz...

Ah ah bu konu kanayan yaram, kadınların okuyunca bilinçlenmesini, haklarını savunmasını çekemeyen erkekleri anlarım da bu kendi hemcinslerini aşağılamaya çalışan kadınları hiçbir zaman anlayamayacağım. Küçükken daha yaşım tutmazken okul görünce kapısında ağlarmışım ben okula gitmek istiyorum diye, beni okul önünden alamazlarmış. Zaten birinci sınıfa başlarken de annesi kapıdan çıkınca ağlamayan tek çocuk bendim. Küçüklükten belliymiş o. olacağım demek ki!

Sinirlerim tepeme çıktı durduk yerde, en sinir olduğum insan tipi ya. Kadın çok konuşmaz, okumaz, fikir beyan edemez, dışarı çıkamaz, gülemez. Artık yaşam olan yeni bir gezegen keşfedilse de oraya taşınsak kadınlar olarak topluca. Erkekler de rahat eder.

Sulalecek o....pu olmusuz da haberimiz yok. Kocam da o..pu ile evlenmis bilmeden. Kardesim de o...pu olmak uzere. Bari onu uyarayim da okulu biraksin zararin neresinden donse kardir.:KK14:

okumamış kızların yanında okuyan bir kız için okur hayatını kurtarır demeniz alınganlığa sebep olabilir. diğer yandan nikâhsız aynı evde yaşayan bir çift için belaltı vurmanız kendinizi övdüğünüz kadar olmadığınızı da gösterdi bana.

Lys değil de ohs olsun o zaman... O..luğa hazırlık sınavı..

Kıskanç kadın ya. Ne desem bilemiyorum. Hele ki hemcinslerime..

At gözlüklü, görgüsüz ve cahil erkek topluluğu, kendilerine karşı gelir(!) hak hukuk arar, ezik olmaz özgüvenli olur diye okumamış arayıp, mesleksiz kadın arıyor, yetiştiriyorlar doğru..

Ya cidden yazıp yazıp siliyorum, yazacak kelime bulamıyorum. Biz hala nerelerde kaldık, cahillik tavan. İğrenç kadın. İğrençiniz bu düşünceler içinde olanlar

Çok merak ettim şu an acaba lisans eğitimi almış o..pu var mıdır?

Sizin böyle şeyler için kafa yormanıza gerek yok, nasılsa kızları okutmuyorsunuz deseydin keşke...

X