Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
+1000Kizin kendi evi. Sonradan gelen sensin.
Sana mi sorcak nasil davranacagini.?
Ben de babamin yaninda uzanirdim kimseyi alakadar etmez..
Bir de cok yiyor demissiniz..sen mi beliryeceksin kac tabak yiyecegini..kizin babasinin evi sana ne?
Pess fesatligin bu kadari
Anasinin babasinin yaninda istedigi gibi davranir sonucta genc kiz.
Emin olun o da size bayilmiyordur.
Cok rahatsiz oluyorsaniz ayri eve cikma yoluna gidin
Bence de eğer dediği gibi olsaydıBence cevirdi olayi
her bosanan baba evine donmuyorO kız kesin boşanır bekle gör babaevine kesin dönüş yapar ama annesininde suçu var ergen desem değil çoktan atlatması gerek evlat değil bela sanki
Ay yok artık yani bu nasıl yorumO kız kesin boşanır bekle gör babaevine kesin dönüş yapar ama annesininde suçu var ergen desem değil çoktan atlatması gerek evlat değil bela sanki
herkesin hayatında inişleri çıkışları var maddi güçsüzlük yüzünden sığınmışlar o evdeki görümcenin başına bakim neler gelecek çokta yüksekten uçmasın benceAy yok artık yani bu nasıl yorum
Burada bahsi geçen tek bir bela var o da evlenip çocuk yapacak kadar büyümüş kişilerin ayrı ev tutacak yetişkinlikte olmayıp evin asıl sahibelerine cemkirmeleri.
Zaten sizin yorum Allah'a emanet.
Kusura bakmayın da sizde okuyup çalışsaydınız ayrı ev açsaydınız. Orası görümcenizin evi istediği gibi yaşar. Okurken anneciğim de bana iş yaptırmazdı her işime koşardı çok şükür evlendim her işimi de yapıyorum. Görümceniz cahil değil de siz kıskanç gibi geldiniz.Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Tanımadığınız biri hakkında heleki daha evli bile değil öğrenci, nasıl boşanır baba evine gider dersiniz? Hayat sizin dediğiniz gibi değil, ne güzel ailesi eğitimine önem veriyor iş yaptırmıyor, iş yapmak çokta lazım değil, çalışan kadın paralı kadın yardımcı tutar işini görür. Ha, eşiyle anlaşamaz boşanırsa da çalışan bağımsız kadın gidip kendine ev tutabilir. İlla birilerinin evinde yaşamak zorunda kalmaz.O kız kesin boşanır bekle gör babaevine kesin dönüş yapar ama annesininde suçu var ergen desem değil çoktan atlatması gerek evlat değil bela sanki
hayaller ve gerçeklerTanımadığınız biri hakkında heleki daha evli bile değil öğrenci, nasıl boşanır baba evine gider dersiniz? Hayat sizin dediğiniz gibi değil, ne güzel ailesi eğitimine önem veriyor iş yaptırmıyor, iş yapmak çokta lazım değil, çalışan kadın paralı kadın yardımcı tutar işini görür. Ha, eşiyle anlaşamaz boşanırsa da çalışan bağımsız kadın gidip kendine ev tutabilir. İlla birilerinin evinde yaşamak zorunda kalmaz.
aynen öyle yalan. Öyle olsa bastan yazardı baktıkı tepkı alıyor cevirdi lafi.Bence de yalan
Kv kp kızlarını alıp oğullarının evine gelsin duyulmuş şey değil
Daha çok tersi oluyor, evlenince kirayı karşılayamayanlar babaevinde kalıyor
Okuyan cahil he mi?
Okuyor ve dolayısıyla evde iş yapmamasının mazur görülüyor olmuş bayağı bir dokunmuş size.
Siz de okusaydınız böyle cümbür cemaat evde oturup iş yapmazdınız, derdiniz de "okuyan cahil" görümce olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?