okuyan cahil görümce.

okuyacaklar karı koca çalışıp geçinecekler.
okumayan insan daha çok okuyanlar azınlıkta istatistikler evde oturan genç kızlar rakamsal çok ne okuyorlar nede çalışıyorlar bekarlar

Canim kusura bakma ama burdan biri yazdiki " onlar senin evine yerlesseydi hakliydin" o yorumdan sonrada sen dedin onlar bizim evde.bana hic inandirici gelmedi bu durum

Iste tam bu yorumdan sonra sen onlar bnm evimde dedin konu sahibi

Bende bu isi anlamıyorum. Hemen kizin olmayan evliliğine gelmis konu ,neredeyse evlilikte zulüm göreceği filan yazılmışta ne alaka yani baba evinde el bebe gül bebe büyüyup is yapmayan sirf bu yüzden koca evinde baba evine dönüş yapsin ki. Bazıları hayatın sadece kendi yaşadıklarından ibaret olduğunu sanıyor. ....

Evlilik sorumluluk demek bunu öğrenemediyse baba evinde ilerki hayatında sıkıntı çekecektir an ne baba naza katlanır ama evlilik katlanmaz

Bak geçende konu açmıştım; bana bön bön bakıyorlardı; evlenince gördüklerine inanamadıklarından zaar

Hay aynen öyle

O konunda da onu anlatmak istemiştik zaten

Baksana kesin boşanır diyen bir çok kişi var ki kız bana hiç anormal de gelmedi

Bir hafta tatile gidince konu sahibinin karşısında elpençe divan durmamış yenge statüsünü yüceltmemiş galiba

Evlilik sorumluluk demek bunu öğrenemediyse baba evinde ilerki hayatında sıkıntı çekecektir an ne baba naza katlanır ama evlilik katlanmaz

Evlilik sorumluluk demek de annesinin evinde ev işi yapmamış olması sorunluluk sahibi olmadığını göstermez ki

Okumak da büyük bir sorumluluktur

Evlilik sorumluluk demek de annesinin evinde ev işi yapmamış olması sorunluluk sahibi olmadığını göstermez ki

Okumak da büyük bir sorumluluktur
okumak yari sorumluluk evlenmek tam sorumluluk

okumak yari sorumluluk evlenmek tam sorumluluk

Ama ev işi yapmayınca evlendikten sonra boşanır diyorsunuz

Biz de diyoruz ki okuyan kızın ev işi yapmaması normal

Onun sorumluluğu farklı

Evlenince de çalışmayan annesine göre konumu, sorumluluğu farklı olacak

Evlilik eşittir ev işi değildir ki

öylemi değil mi evlendiğinde anlarsın hazır annen yapınca anlaşılmıyor

Doğru valla.
O konu içinde de baya düşünmüştüm. Demek ters köşe olmuşlar, böyle oluyormuş bunun kafası.

Evden çıkana kadar tek tencere yemek pişirmedim, annemin bu yönde bi talebi de yoktu, kendisi ben küçükken mutfaktan çok uzak tutmuştu beni "Ben yaparım kuzum, sen derslerinle ilgilen, senin görevin o" diyerek.
Bazen sabahın körü uyandığımda aileme sürpriz kahvaltı masası hazırlamak dışında, cidden ev işi-yemek vb. konularda hiçbir faydam olmamıştır anne-babama.

Su istenmezdi de, bizde herkes kendi suyunu da çayını da kendi alır, herkesin tutan bacağı var en nihayetinde; ayakta kim varsa o tazeler getirir en fazla. Babam kaç kere çayımı tazelemiştir öyle.

Ee?
4 senedir bir tek "Yemek neden yok?!" tartışmamız olmadığı gibi, iş başa düşünce, yapmak istenince öyle bir yapılıyor ki böyle anlatılınca da bi soğan kavurup girişmek değil sanki atomu parçalamaktan bahsediyorlar gibi geliyor Hayır daha 2 gün önce totomdan tuzlu kraker tarifi uydurup bi kavanoz doldurdum. Yemek dersen, paçamda 14 aylık bebemle 3 çeşide kadar yolu var. Ha istersem tabiysi...

Yeri gelir dışarıdan söyleriz, yeri gelir iki yumurta kırar geçeriz de.
Çünkü eşim beni "Yemek-temizlik-yatak-ütü" kafasıyla ailesi olarak seçen biri değil; hoş, böyle biri olsaydı, ben baba evine dönmez, kocişimi anneciğinin lezzetli yemekleri yanına kışkışlardım.

Bu kafalar...
Hala gülüyorum ya.

öylemi değil mi evlendiğinde anlarsın hazır annen yapınca anlaşılmıyor

Yaşım 37 12 yıldır annemden ayrı, aynı Adamla yaşıyorum ha bu arada bir dönem evli değil sevgiliydik de bunu da belirteyim

Şuan oğlum da içerde uyuyor

Hatta öğlen başka konuya da yazdım bugün öğle yemeğini eşim yaptı da yedik diye

Boş atıp dolu tutmuyor tecrübelerimi dile getiriyorum

Aile Hayatında Mutluysan Hayatında Sorun Yok Şanslısın zaten önemli olan özel hayat iş hayatı geçici

Kızmakta haklısınız yardım etme konusu, kozmetik işinde. Kendisine de davranışlarınızla belli edin durumdan rahatsız olduğunuz zamanlarda. Sinir olunca her davranışı batar anlıyorum ama görmezden gelin kendi sağlınız için.

Aile Hayatında Mutluysan Hayatında Sorun Yok Şanslısın zaten önemli olan özel hayat iş hayatı geçici

Ama hayatları sizin kalıplarınıza uymayan insanlar da var ve anında karaladığınız insanlar var

İş hayatı neden geçici olsun ki

İş hayatım özel hayatım okul hayatım çocukluğum anneliğim hepsi beni ben yapan unsurlar

Tüm hayat benim tüm deneyim benim

Bugünki ben annem çayımı ayağıma getirirken de şekillendim 50 kişilik toplantıyı yönetirken de

Ben bir bütünüm ve hayatımın burası geçici burası kalıcı ayrımı yok ki

Hatalarım da doğrularım da beni ben yapan şeylerdir

Şuralara "Bekarken avare gezdik tozduk, yemek pişirmek yerine yayıldık diye, içimizde geyşalık yok mu sandınız?" yazasım geldi aslşdsakf

Ay ne güldüm.
Kızı aynı gün içinde evlendirip boşatmışlar ya
Gidiyorum, çok güldüm yorumlara :))

Dedikoduyu çok sever dıyorsunuz siz de onun dedikodusunu yaptınız. Ayrıca o ev onun siz onun düzenine karısamazsınız . , çok rahatsız oluyorsanız onunla ortak satışa girmeyin .

Bizim ev zaten derken ?
Babasının evi yokda oğlunun mu var.
Kaç yaşında eşiniz, ne iş yapıyor???
Ve siz nasıl kabuk ettiniz hepsini kendi evinize ...
Bence bu işin içinde bir iş var.

O kız kesin boşanır bekle gör babaevine kesin dönüş yapar ama annesininde suçu var ergen desem değil çoktan atlatması gerek evlat değil bela sanki
Ya ne alakasi var? Ben ne kadinlar gordum sacini supurge ediyor da kocasina yaranamiyor, ne kadinlar gordum mutfaga girmiyor el ustunde. Sizin kafa 50 yil oncenin kafasi. Ben de evlenmeden su bile almazdim, meyveme kadar annem soyardi simdi masallahim var tabi ki esim en buyuk destekcim.
Ayrica kizin kendi evi istedigini yapr kimse karisamaz abes olan evlenip ayni evde yasamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…