okuyan cahil görümce.

Kızın yaptıkları cahillikle alakali değil yetiştirilme tarzı ve rahatlığı ile alakalı

Orası onun evi siz misafir olarak kalıyorsunuz ve insan kendi evinde istediği şekilde davranır ,ailesi bu durumdan rahatsız değilse siz neden oluyorsunuz ?

Ya da madem katlanamiyorsunuz herşeyi göze alıp ayrı bir ev kurun bu dertleriniz olmasin

Katılıyorum belkide görümce yengeden rahatsız oluyor,benim annem de uykuyu sevmez erkenden kalkar kahvaltıyı hazırlayıp kaldırır beni :) babamın yanında uzanırımda özellikle dizlerine uzanıp sohbet etmeyi çok severim.

Ben boğıldum artık. Odama rahatça girip çıkıyo. Bunu dile bile getirmiyorum. Ayrıca zor durumda kaldıkları için eşim onları bizim evimize aldı. Kp işsiz. Ve eşim okutuyor. Ve eşim üzülmesin diye asla anlatmıyorum. Buraya dert yandım. Annem bile bilmiyor. Allah aşkına ben emeklerime yanıyorum. Ben en sevdiği yemeklerden yapıyorum. Hep üşengeç hep şikayetçi hep lüks peşinde. Ben eşime öğrencidir harçlığını eksik etme derim. O hep bencil davranır. İki tane parfüm alıyorum ikimizede. Kendi parfümünü saklar benimkini kullanır. Söylermisin. Bizde görümce olduk. Bide okuyan cahil deme sebebim şu diyoki gelin milletinin başını ezeceksin.arkadaşları bana diyo biz geçinemiyoruz evde nasıl geçiniyosunzz. Allah aşkına insan abisin babasının yanında sürekli usururmu. Pardon da burdan babasının evi deyip savunmaya geçenlere söyleyeyim. Siz babanız sizden su istediğinde babanıza küçükmüsünüz gidip alın dermisiniz. Benim çok tuhafıma gitti. İleri görüşlü insanlar böyle durumlarda idareci olur bence.anne babası bile bu tavırlarından rahatsız

Babasının evinde Prenses gibi yasaması en doğal hakkı değil mi

ne olursa olsun sizi hic biri alakadar etmez.
Gemc kı okuyor eve gelince oda kalabalııtan rahatız? bukadarda rahatsiz oluyorsan görümceden ev tut cık git

Bastan belirtseydiniz keske evin sizin eviniz oldugunu ben dahil cogu kisi yanlis anladik. Anlattiginiz gibiyse cok zor. Yumusak yuzlu davranmamak gerek.

E siz demediniz ki bizim evimize yerleştiler diye.

Valla bir oturuyorsunuz o da diyordur ki geldi evimize kondu her şeyi o yapsın. O yüzden biran önce ayrılmaya bakın.
Cahillik böyle şeylerle olmuyor ki bu zamanda evlenip gidip bir oturmakla oluyor kusura bakmayın.
Ev benim zaten onlar zorda kaldığı için aldık evimize

Bu aynı modelden bir tane de bende var 30 yaşında üstelik. Memlekete kalmaya gittiğimde dokuz aylık hamile koca göbeğimle hazırladığım sofraya kurulur hiçbirşeyi de ellemeden kalkardı. Bütün gün evde yatar annesi işten gelir yemek hazırlamaya mutfağa girer karnım burnumda ben yardıma giderim anası gıkını çıkarmaz. Bazı konularda çok verici olmamak gerekiyor. Ailesi öyle yetiştirmiş doğal olarak onlar katlanmak zorunda. Siz kesinlikle samimi olmayın mesafeyi koruyun. Karakter meselesi bazı şeyler gerçekten böyle bir insanla aynı evi paylaşmak çok sinir bozucu. Enayi gibi hissettiriyor insana. Allah yardımcın olsun

Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini

bu lafa acayip uyuzum
yarın evlense görücem halini
neyi göreceksiniz Allah aşkına
evliliği çamaşır, ütü, bulaşık olarak algıladığınız ortada
sanki bunları annesinin evinde yapmayan kadın bir işe yaramazmış gibi...

Ayır evini sende madem çok rahatsızsan dedikoduyu sevio diosun hangi kadın sevmez ki herseye de dedikodu dememk lazım sizin suan yaptgnz ne peki ??? Gel gelelim karsnza alıp uygun bi dille konusmy denesydnz şundan şundan rahatsız oluyorum die cahillik te değil bu öyle herseye de cahillik denmez rahat evi belli ki de tek kız başka kardes bahsi yok kocanz ve kardeşi ona göre de rahat yetsmslr

Dikkat ediyorymda son zamanlarda gelinler de aynı evin içerisine girip sonra evin kızını veya oğlunu ya da ana-babayı istemiyor eleştiriyorlar. Madem dert ediceksiniz milletin evinde yaşamamalisiniz. İsteyen istediği gibi yasar kendi içlerinde Problem olmuyorsa sizi hiç ilgilendirmez.
Ben de bekarken yayıntı otururdum canım annem bana hiç is yaptirmazdi herseyi evlenince öğrendim. Gelinimiz buna laf etse sanane derdim. . Belliki sorumluluk almak istemiyor ki evlenmemış. Siz evlendiģinize göre ve calismadiğiniza göre evdeki sorumluluk ellerinizden oper çünkü kendi eviniz değil üzgünüm .. tatile gelmiş birinden is guc bekleyemessin üstelik öğrenci ..
Yaparsa ne güzel ne ala yapmassa karisamassiniz. . . Heleki lokma saymak kişisel eleştirmek haddinize değil. Benim kızımı evimé aldığım biri eleştirse beyenmiyorsaniz işte kapı buda sapı derim ..
İnsan eti ağır siz içinde çok zor ama bilerek evlenince hak verilmiyor malesef . Sizde insanlarin düzeni varken o eve dahil oldunuz. Kim isterki?
Kendi tarafım şehir disinde ve bize kalmaya geldiklerinde 10 gün sonra cekemiyorum ki çoook severim ama düzenim var nihayetinde. . SiZe evinı açan insanlara gerçekten minnet duyun çünkü o yükün Altına mecbur değilken sizler yüzünden giriyorlar. .
Suçlamak için değil gerçekler için belirttim bir çok durumu..
Burdanda genckizlarimiza küpe olsun ayrı eve cikilamiyacak gibiyse evlenmeyin bekleyin maddi güce erişene kadar. Çünkü iki tarafada eziyet. ..
Bu arada okumuş olması sizin okumamış olduğunuzu ve kompleks yaptığınızı düşündürdü.. olabilir insanız ama okumayı düşünmezmisiniz?açıköğretimden okuyabilirsiniz.
Gorumcenizi kiskanmayin herkes seçimlerini yaşar sizi buna o itmedi... ona yemek hazırlamak kaldırmak zorunda değilsiniz ancak herkese kurarken onuda ayiramazsiniz. .
Annesi senin coçuğunu bakıyorsà sizde 2 hafta idare edebilirsibiz. .

14 sayfayı okuyamadım da sıkıntı ne bulamadım

Bir evin bir kızıyım

Ne ev işi yaptım ne sofra topladım

Tamam çamaşırımı annem getirmezdi ama yıkardı

Üni okurken iş yapmamak hiç de garip değil annesi ile onun arasında

Bu arada yaşım 40 a yakın annene gidince tüm işleri yine annem yapar

Evde olan gelinden baba be ki o benim annem o da babam ister yatarım ister ağlarım

Onlar konu sahibinin evine taşınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…