• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okuyan cahil görümce.

Tamam kızın davranışları hoş değil ama sizi zerre alakadar etmiyor bence.

O evin kızı, ister yatar ister her tarafı dağıtır, gelinlerin bir aileye gidip görümceye gıcık olmalarını anlamıyorum hakikaten.

Hem size yardım etmek zorunda değil, annesi bilerek yaptırmıyor olabilir. Ayrıca başlık ve konu çok alakasız. Kızın okumasıyla iş yapmamasını bağdaştırıp cahilliğe nasıl getirdiniz?

Pazar sinirinizi,pazartesi sendromu oncesi stresinizi konu sahibinden cikardiysaniz cekin tirnaklarinizi konu sahibinin uzerinden hanimlar :) Bu hiddet nedir ? Birakin kadin dolmus anlatiyor burda.Su gorumcenin takindigi tavrin 3'te 1'ini kendine yapsa dograyip kizi buzluga atacak burda cool cool cevaplar :)

Ya pardon ama sizi ilgilendiren hiçbir şey yok
O evin bireyi ama siz sonradan katılmışsınız,ona laf söyleme hakkınız yok
İstersen dünya kıyafeti olsun yenisini alır size ne,babasının kafasında oturur isterse veya tüm tencereyi yiyecek istaha sahip olabilir bu da sizi ilgilendirmez.
Milletin evine cöreklenip bide evin kendi bireyine sahibine laf söylemek bana daha çok cahilce geliyor.

Kızın babasının yanında nasıl oturup kalktığından sana ne ya! Ayrıca orası görümcenin anasının babasının evi, tabi geç de kalkıcak banyodan çamaşır da istiycek temizlikten de kaytaracak istediği gibi şımaracak anasına babasına. Kızın evinin üstüne ev kurmuşsunuz bi de lokmasını sayıyorsunuz pesssss. Kıskanıyorsunuz di mi

kızın evine yerleşmişsiniz, sonradan gelen sizsiniz ama şimdi onu eleştiriyorsunuz, ondan rahatsız oluyorsunuz. beğenmiyorsanız gidin kendinize ayrı ev tutun, kimse sizin istediğiniz gibi davranmak, yaşamak zorunda değil. evlenen insanlar giderler kendilerine ayrı bir hayat kurarlar, onu beceremeyen insan da evlenmemeyi tercih edebilir. çok rahatsız oluyorsanız taşınacaksınız ya da sabredip geçinip gideceksiniz. eminim ki o da sizden rahatsızdır, birilerinin yaşadığınız alana sonradan gelip yerleşmesi çok daha rahatsız edici, bunu da bilin isterim.

Dedikoducu demişsiniz ama belli ki siz alasısınız. Yahu size ne? Zaten üniversite okuyormus. Çok meraklıysanız gidin kendi evinizde durun. Saydırmışsınız kızın arkasından. Ayıp ya. Yüzüne söyleyin burada biz bir sey yapamayız.

Isteyen istediği gibi davranır. Onun evi onun hayatı. Öyle yetiştirmişler onu. Arkasından demediğiniz kalmamış. Resmen gelinlik yapmışsınız kıza bir de buraya yazmışsınız. Çamaşırına kadar yazmışsınız kızın.

0

acaba anne babasız büyüdüğü için mi ailemi çok seviyo ama çok kasılıyo sıkılıyo.

ne bilim mesela dün bayramı benim ailemle geçirdik beraber sanki benim hatrım varmış gibi kaldı. Bugünde anne ne gidelim dedim boşver dedi annesi başkasıyla evli babası rahmetli. Aradı sadece gitmedik

Hiç görüşmüyo selam sabah olur pek vakit geçirmiyo annesine bile gitmedi bayramda

Ben boğıldum artık. Odama rahatça girip çıkıyo. Bunu dile bile getirmiyorum. Ayrıca zor durumda kaldıkları için eşim onları bizim evimize aldı. Kp işsiz. Ve eşim okutuyor. Ve eşim üzülmesin diye asla anlatmıyorum. Buraya dert yandım. Annem bile bilmiyor. Allah aşkına ben emeklerime yanıyorum. Ben en sevdiği yemeklerden yapıyorum. Hep üşengeç hep şikayetçi hep lüks peşinde. Ben eşime öğrencidir harçlığını eksik etme derim. O hep bencil davranır. İki tane parfüm alıyorum ikimizede. Kendi parfümünü saklar benimkini kullanır. Söylermisin. Bizde görümce olduk. Bide okuyan cahil deme sebebim şu diyoki gelin milletinin başını ezeceksin.arkadaşları bana diyo biz geçinemiyoruz evde nasıl geçiniyosunzz. Allah aşkına insan abisin babasının yanında sürekli usururmu. Pardon da burdan babasının evi deyip savunmaya geçenlere söyleyeyim. Siz babanız sizden su istediğinde babanıza küçükmüsünüz gidip alın dermisiniz. Benim çok tuhafıma gitti. İleri görüşlü insanlar böyle durumlarda idareci olur bence.anne babası bile bu tavırlarından rahatsız

üvey babasını mı sizin eve aldı? hiç görüşmediği annesini? görümce kendi babasından mı?

Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
Biran görümcenizde kendimi gördüm :) bende hiçbir iş güç yapmazdım annem elimi sıcak sudan soğuk suya koydurtmazdı ama evlendim, annemden gördüklerim bile yetti tertemiz Evim var (obssesif derece de neredeyse) her işimi de yapıyorum. Üzülmeyin o da yapar :) demek ki dışardan bana da gıcık oluyordu insanlar.

Back