- 18 Aralık 2010
- 1.145
- 2.913
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de baba evine dönemeyeceği için boşanamayanlar var mesela... evli kalmayı hayatın en önemli olayı sanan, boşanırsa ölecek zanneden...her bosanan baba evine donmuyor
ayri eve cikip kendi basina da yasiyor insanlar
onlara aciyim mi kiziyim mi bilemiyorumBir de baba evine dönemeyeceği için boşanamayanlar var mesela... evli kalmayı hayatın en önemli olayı sanan, boşanırsa ölecek zanneden...
onlara aciyim mi kiziyim mi bilemiyorumBir de baba evine dönemeyeceği için boşanamayanlar var mesela... evli kalmayı hayatın en önemli olayı sanan, boşanırsa ölecek zanneden...
Mecburi bi arada yaşama süresi bitinceye kadar,Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
benim kız kardeşim en küçüğümüz.el bebek gül bebek büyüdü.hiç yemek temizlik yapmadı.okudu,çalıştı.evlendi.şimdi ev hanımı,hafta da 2 gün yardımcısı gelir.temizliğini ütüsünü yapar.eşinin ailesi de hiç sorun etmez el üstünde tutar Allah a şükür.O kız kesin boşanır bekle gör babaevine kesin dönüş yapar ama annesininde suçu var ergen desem değil çoktan atlatması gerek evlat değil bela sanki
herkes bu kadar şanslı değil boşanmalar çoğaldı demek ki aşk yeterli değilbenim kız kardeşim en küçüğümüz.el bebek gül bebek büyüdü.hiç yemek temizlik yapmadı.okudu,çalıştı.evlendi.şimdi ev hanımı,hafta da 2 gün yardımcısı gelir.temizliğini ütüsünü yapar.eşinin ailesi de hiç sorun etmez el üstünde tutar Allah a şükür.
artık yemek temizlik evlenme şartı değil eskidendi onlar.herşeyin hazırı var.ev yemekleri satanlarda.temizlik yapanlarda.önemli olan anlaşmak.herkes bu kadar şanslı değil boşanmalar çoğaldı demek ki aşk yeterli değil
Ben boğıldum artık. Odama rahatça girip çıkıyo. Bunu dile bile getirmiyorum. Ayrıca zor durumda kaldıkları için eşim onları bizim evimize aldı. Kp işsiz. Ve eşim okutuyor. Ve eşim üzülmesin diye asla anlatmıyorum. Buraya dert yandım. Annem bile bilmiyor. Allah aşkına ben emeklerime yanıyorum. Ben en sevdiği yemeklerden yapıyorum. Hep üşengeç hep şikayetçi hep lüks peşinde. Ben eşime öğrencidir harçlığını eksik etme derim. O hep bencil davranır. İki tane parfüm alıyorum ikimizede. Kendi parfümünü saklar benimkini kullanır. Söylermisin. Bizde görümce olduk. Bide okuyan cahil deme sebebim şu diyoki gelin milletinin başını ezeceksin.arkadaşları bana diyo biz geçinemiyoruz evde nasıl geçiniyosunzz. Allah aşkına insan abisin babasının yanında sürekli usururmu. Pardon da burdan babasının evi deyip savunmaya geçenlere söyleyeyim. Siz babanız sizden su istediğinde babanıza küçükmüsünüz gidip alın dermisiniz. Benim çok tuhafıma gitti. İleri görüşlü insanlar böyle durumlarda idareci olur bence.anne babası bile bu tavırlarından rahatsız
kadında erkekte rahatlığını bozmak istemediğinden boşa nıyor zaten o yukarda saydığın şeylere para yetmediğinden anlaşma sağlanamıyor memleketinartık yemek temizlik evlenme şartı değil eskidendi onlar.herşeyin hazırı var.ev yemekleri satanlarda.temizlik yapanlarda.önemli olan anlaşmak.
Evet yaa görümce gerçekten çok dedikoducuymuş :))))Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
okuyacaklar karı koca çalışıp geçinecekler.kadında erkekte rahatlığını bozmak istemediğinden boşa nıyor zaten o yukarda saydığın şeylere para yetmediğinden anlaşma sağlanamıyor memleketin
Çoğunluğu zaten asgari ücretli![]()
O kız kesin boşanır bekle gör babaevine kesin dönüş yapar ama annesininde suçu var ergen desem değil çoktan atlatması gerek evlat değil bela sanki
Saygısız çapsız bir kız modeli bence hiç muhatap olmayın ne hali varsa görsün bir an önce kendi dünyanıza kurtulmaya çalışınMrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Niye
Evde hizmetçi modunda olmak zorunluluğu mu var
Yukarıda yazdım 25 yaşıma kadar annemle yaşadım her işi annem yaptı çamaşırımı da yıkadı yemek bulaşık vs da yaptı
Çayımı doldurup elime de verdi
12 yıldır da kendi evim var hiç de sıkıntım yok
Haa yemek bilmiyorum diye boşanacak Adam da zaten benimle olmaz yapamayız
Okumuş çalışan kafının eş seçerken de kriterleri olacağı açık değil mi