Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
hic öyle birşey yazmadi ama kendiler onların evinde oturuyor gibi anlatti....Konu sahibesi bence konunuzu düzenleyin. Herkes gidip görümcenin evine yerleştiniz sanıyor.
Evet haklısınız. Hepimiz öyle sandıkhic öyle birşey yazmadi ama kendiler onların evinde oturuyor gibi anlatti....
yalan bence öyle olsa baştan bunu zaten dile getirirdi ki kimse Kayınbaba kayınvalde görümce gelinin evine yerleşmez...Evet haklısınız. Hepimiz öyle sandık
Şimdi söylüyor evimize kabul ettik diye
Onlar konu sahibinin evine taşınmış.
Nedense okuyana alarjileri oluyor elti ve gorumce kitlesinin :))))))
Bence cevirdi olayiKonu sahibesi bence konunuzu düzenleyin. Herkes gidip görümcenin evine yerleştiniz sanıyor.
0
acaba anne babasız büyüdüğü için mi ailemi çok seviyo ama çok kasılıyo sıkılıyo.
ne bilim mesela dün bayramı benim ailemle geçirdik beraber sanki benim hatrım varmış gibi kaldı. Bugünde anne ne gidelim dedim boşver dedi annesi başkasıyla evli babası rahmetli. Aradı sadece gitmedik
Hiç görüşmüyo selam sabah olur pek vakit geçirmiyo annesine bile gitmedi bayramda
Ben boğıldum artık. Odama rahatça girip çıkıyo. Bunu dile bile getirmiyorum. Ayrıca zor durumda kaldıkları için eşim onları bizim evimize aldı. Kp işsiz. Ve eşim okutuyor. Ve eşim üzülmesin diye asla anlatmıyorum. Buraya dert yandım. Annem bile bilmiyor. Allah aşkına ben emeklerime yanıyorum. Ben en sevdiği yemeklerden yapıyorum. Hep üşengeç hep şikayetçi hep lüks peşinde. Ben eşime öğrencidir harçlığını eksik etme derim. O hep bencil davranır. İki tane parfüm alıyorum ikimizede. Kendi parfümünü saklar benimkini kullanır. Söylermisin. Bizde görümce olduk. Bide okuyan cahil deme sebebim şu diyoki gelin milletinin başını ezeceksin.arkadaşları bana diyo biz geçinemiyoruz evde nasıl geçiniyosunzz. Allah aşkına insan abisin babasının yanında sürekli usururmu. Pardon da burdan babasının evi deyip savunmaya geçenlere söyleyeyim. Siz babanız sizden su istediğinde babanıza küçükmüsünüz gidip alın dermisiniz. Benim çok tuhafıma gitti. İleri görüşlü insanlar böyle durumlarda idareci olur bence.anne babası bile bu tavırlarından rahatsız
O neymiş hakkatenüvey babasını mı sizin eve aldı? hiç görüşmediği annesini? görümce kendi babasından mı?
Biran görümcenizde kendimi gördüm :) bende hiçbir iş güç yapmazdım annem elimi sıcak sudan soğuk suya koydurtmazdı ama evlendim, annemden gördüklerim bile yetti tertemiz Evim var (obssesif derece de neredeyse) her işimi de yapıyorum. Üzülmeyin o da yapar :) demek ki dışardan bana da gıcık oluyordu insanlar.Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
Bence cevirdi olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?